Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχει χρησιμοποιήσει κανένας ''φλασάκι'' για ipad το οποίο όμως να παίζει βίντεο κατευθείαν απ το φλασάκι και να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλούς?

Αν ναι θα εκτιμούσα ένα λίνκ

Δημοσ.

Η επέκταση μνήμης που ταιριάζει ;

Επισης οταν λες απευθείας, εννοείς χωρίς να τρέξει app απο το ipad; Δηλαδη απο το φλασακι να τρέχει πρόγραμμα και να διαβαζει/παζει το βιντεο;

Δημοσ.

Υπάρχουν φλασάκια που έχουν lightning connector το κουμπώνεις στο ipad κατεβαζεις μια εφαρμογη για να βλέπει το φλασάκι.

Τέτοια κυκλοφορούν πολλά τα περισσότερα είναι μόνο για μεταφορά αρχείων, εγώ θέλω να διαβάζει απευθείας απ το φλασάκι εννοείτε οτι θ ανοίγει εφαρμογή απ το ipad απλά να μην χρειάζεται να μεταφέρω το αρχείο στο ipad και βασικό να υποστηρίζει ελληνικου΄ς υπότιτλους

Δημοσ.

Δεν έχω για να πω την άποψη μου από την χρήση του, αλλά επειδή σκεφτομαι να πάρω (για ipad) τέτοιου είδους φλασάκι, εχω καταλήξει σε αυτό:

http://www.lexar.com/products/usb-flash-drives/lexar-jumpdrive-c20i.html  το οποίο κάνει και φόρτιση για το ipad.

υπάρχουν ακόμη αντίστοιχα και από την sandisk (ixpand)

Δημοσ.

αυτο που θελει ο φιλος ειναι η εφαρμογη που διαβαζει τα δεδομενα απο το flash να εχει και ενσωματωμενο media player. Διοτι αν θελει να ανοιξει ενα αρχειο πχ στο vlc, πρωτα θα πρεπει να το αντιγραψει στην μνημη του ipad  κι επειτα να το ανοιξει το vlc απο εκει.

Δυστυχως δεν εχω ιδεα ποιο flash drive υποστηριζει κατι τετοιο. Μηπως να ρωτησεις και σε γειτονικο φορουμ που εκειδικευεται σε  iphone/ipad;

• Like 1
Δημοσ.

Έχω το ixpand sandisk 32GB USB2.0:

-- https://www.amazon.co.uk/SanDisk-iXpand-32-Flash-Drive/dp/B00RBGYPO8

Έχει player που υποστηρίζει διάφορα format για audio/video όπως και υπότιτλους άλλα με ελληνικούς χαρακτήρες / encoding έχει πρόβλημα και δεν τους παρουσιάζει σωστά.

Δημοσ.

Basilis5 αυτό ακριβώς που λες ψάχνω ή αν δεν έχει ενσωματωμένο player να μπορώ να το παίξω Απ το OPlayer πχ που το έχω εγκατεστημένο στο iPad ,και βασικό να μην έχει θέμα με ελληνικούς υπότιτλους

Koftis650 δυστυχώς όσα βρήκα eBay amazon κλπ κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα παίζει σωστά ελληνικούς υπότιτλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...