spacer Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Με διαβατήριο ή ταυτότητα έκανες την αίτηση? Το κακό είναι πως αν μαζευτεί μεγάλο ποσό και θες να το ξοδέψεις, θα χάσεις 2 φορές στις ισοτιμίες. Καλή λύση πάντως, ευχαριστούμε! Με revolut δοκίμασες εάν θα έχει έξοδα μεταφοράς? Με διαβατήριο απευθείας για να είμαι σίγουρος.
theopan Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Με διαβατήριο απευθείας για να είμαι σίγουρος. Δε νομίζω ότι ρωτάει εσένα ο Hapatingo παρά τον VICKR και για την Αυστραλέζικη, αλλά η Ν26 θέλει οπωσδήποτε και μόνο διαβατήριο. Δεν δέχονται τίποτα άλλο από Έλληνες.
molot12 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Kαλά γιατί να τρέχεις να φτιάχνεις λογαριασμό στην Αυστραλία; Ημαρτον... Εχεις Revolut...άνετα σε 1-2 χρονάκια θα έχεις λογαριασμό πραγματικά εκτός ΕΕ σε GBP και είναι και πιο κοντά Μην αγχώνεσαι δεν χρεωκοπούμε πριν το 2018-19, έχω πληροφορίες..... απο μέσα
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 η revolut δεν δινει IBAN και δεν ειναι θεμα χρεωκοπιας. ενας λογαριασμος εκτος ΕΕ προσωπικα δε με χαλαει, ουτε μου τρωει λεφτα ο συγκεκριμενος λογ/μος. τον ανοιξα με ελαχιστο κοστος, χωρις πολυ κοπο και η αποσταση δεν παιζει κανενα ρολο. μεχρι τη πρεσβεια της Αυστραλιας πηγα, οχι στην Αυστραλια. για ανοιξε απο εδω λογαριασμο με IBAN σε αγγλικη τραπεζα.
dexterios Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Να σε ρωτήσω κάτι , βέβαια όπως είπες έστειλες λίγα μέχρι τώρα , αλλά για proof of funds τους αρκεί οτι έρχονται με τραπεζικό έμβασμα ή θέλουν και δηλώσεις εισοδήματος κτλ Επίσης θέλουν μεταφρασμένα τα έγγραφα που τους στέλνεις;
stelios18120 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Iban δίνει η leupay που έχω εγώ. Και πιστοποίηση με ταυτότητα μόνο και επίσεις φοβερό app
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Να σε ρωτήσω κάτι , βέβαια όπως είπες έστειλες λίγα μέχρι τώρα , αλλά για proof of funds τους αρκεί οτι έρχονται με τραπεζικό έμβασμα ή θέλουν και δηλώσεις εισοδήματος κτλ Επίσης θέλουν μεταφρασμένα τα έγγραφα που τους στέλνεις; εως τωρα δεν μου εχουν ζητησει εγγραφα για να αποδειξω την προελευση των χρηματων και ουτε προκειται να μου ζητησουν (δεν ειναι και κανενα τρομερο ποσο τα 400€). τα εγγραφα ειναι ολα δικα τους https://www.delphibank.com.au/support/downloads και το διαβατηριο δεν θελει μεταφραση. Iban δίνει η leupay που έχω εγώ. Και πιστοποίηση με ταυτότητα μόνο και επίσεις φοβερό app εχω leupay αλλα οπως λεει και ο τιτλος του θεματος μιλαμε για τραπεζικους λογαριασμους εκτος ΕΕ και η leupay ειναι ΕΕ (Μαλτα). επισης λογαριασμο ανοιγεις και μονο με ταυτοτητα. το αναφερει και η σχετικη αιτηση τους: https://www.delphibank.com.au/__data/assets/pdf_file/0029/23996/overseas-identity-verification-form.pdf Επεξ/σία 3 Απριλίου 2017 από Επισκέπτης
molot12 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 η revolut δεν δινει IBAN και δεν ειναι θεμα χρεωκοπιας. ενας λογαριασμος εκτος ΕΕ προσωπικα δε με χαλαει, ουτε μου τρωει λεφτα ο συγκεκριμενος λογ/μος. τον ανοιξα με ελαχιστο κοστος, χωρις πολυ κοπο και η αποσταση δεν παιζει κανενα ρολο. μεχρι τη πρεσβεια της Αυστραλιας πηγα, οχι στην Αυστραλια. για ανοιξε απο εδω λογαριασμο με IBAN σε αγγλικη τραπεζα. Δεν προσεξες ειπα σε 1-2 χρονακια το μεγιστο. Η revolut θα γινει τραπεζα οπως η N26 η αμιγως Βρετανικη η σε συνεργασια με καποια τραπεζα της Βαλτικης (Εσθονια,Λιθουανια...) ειναι σε διαπραγματευσεις...just wait.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Σε 1-2 χρονια αν δινει και η revolut μοναδικά IBAN στους χρήστες της και τότε ανοίγουμε και εκεί IBAN..... το έχουμε πάρει το κολάϊ..... λεφτά να έχουμε να τα γεμίζουμε
theopan Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Σε 1-2 χρονια αν δινει και η revolut μοναδικά IBAN στους χρήστες της και τότε ανοίγουμε και εκεί IBAN..... το έχουμε πάρει το κολάϊ..... λεφτά να έχουμε να τα γεμίζουμε Μπα... Μη βγει κι από τη SEPA ακόμα (εκτός από την Ε.Ε.) η Μ .Βρετανία. Οπότε σε τέτοια περίπτωση ΙΒΑΝ τέλος...
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) άσχετο με το θέμα αλλά ήδη στους mypos λογ/μους που ανοίγονται απο 1/3/17 η συμβαση δεν ειναι πια με τη satabank (μαλτα) αλλα με τη mypos europe ltd (λονδινο). i guess εχει και τα καλα του το brexit. ;-) Επεξ/σία 4 Απριλίου 2017 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα