Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα αυπνα αλανια μου.

το εχω ριξει στο βασιλικο πολτο τελευταια.

το κακο ειναι οτι πηρα τις οδοντογλυφιδες απο το ντουλαπι για να παρω τη..δοση μου,και μετα οταν τις εβαλα πισω εβαλα και το βασιλικο πολτο διπλα  και τον ξεχασα κανα 14ωρο εκει.

δοκιμασα λιγο το πρωι,δεν αντεληφθειν καποια αλλαγη στη γευση του,αλλα εχω τις αμφιβολιες μου.

δε θελω θεωριες,να απαντησει καποιος που γνωριζει ακριβως τι μπορει να εχει παθει ο πολτος..

ευχαριστω!

Δημοσ.

Δε χάλασε με την έννοια να πάθεις κατι, αλλα μπορεί να αλλοιώθηκαν τα συστατικά του. Μπορεί και να τη γλίτωσε βέβαια εφόσον ηταν σε ντουλάπι και δε τον έβλεπε φως. Χωρίς...ανάλυση κανεις δε ξέρει, όποτε τον καταναλώνεις και την επόμενη φορά είσαι πιο προσεκτικός.

• Like 1
Δημοσ.

Θεκλα αντε να σπαμαρεις πουθενα αλλο σε παρακαλω.

Θελω να μου απαντησει καποιος που γνωριζει ακριβώς το αντικειμενο,οχι οι γνωστοι θεωρητικοι του φορουμ,σαν εσενα πχ.

Ευχαριστω Μαργαριτα.

Δημοσ.

μας τον εδωσαν κατι συγγενεις της κοπελας μου,μετα απο αιμοδοσια που καναμε για αυτους.

δε γνωριζω παραπερα ποσο κοστιζει κ απο που προερχεται.

δεν εχω δει ακομα διαφορα,τον παιρνω 2 βδομαδες περιπου.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα αυπνα αλανια μου.

το εχω ριξει στο βασιλικο πολτο τελευταια.

το κακο ειναι οτι πηρα τις οδοντογλυφιδες απο το ντουλαπι για να παρω τη..δοση μου,και μετα οταν τις εβαλα πισω εβαλα και το βασιλικο πολτο διπλα και τον ξεχασα κανα 14ωρο εκει.

δοκιμασα λιγο το πρωι,δεν αντεληφθειν καποια αλλαγη στη γευση του,αλλα εχω τις αμφιβολιες μου.

δε θελω θεωριες,να απαντησει καποιος που γνωριζει ακριβως τι μπορει να εχει παθει ο πολτος..

ευχαριστω!

Εκτος ψυγείου 14 ώρες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...