web_assasin Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 καλησπερα αυπνα αλανια μου. το εχω ριξει στο βασιλικο πολτο τελευταια. το κακο ειναι οτι πηρα τις οδοντογλυφιδες απο το ντουλαπι για να παρω τη..δοση μου,και μετα οταν τις εβαλα πισω εβαλα και το βασιλικο πολτο διπλα και τον ξεχασα κανα 14ωρο εκει. δοκιμασα λιγο το πρωι,δεν αντεληφθειν καποια αλλαγη στη γευση του,αλλα εχω τις αμφιβολιες μου. δε θελω θεωριες,να απαντησει καποιος που γνωριζει ακριβως τι μπορει να εχει παθει ο πολτος.. ευχαριστω!
margaritagr Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δε χάλασε με την έννοια να πάθεις κατι, αλλα μπορεί να αλλοιώθηκαν τα συστατικά του. Μπορεί και να τη γλίτωσε βέβαια εφόσον ηταν σε ντουλάπι και δε τον έβλεπε φως. Χωρίς...ανάλυση κανεις δε ξέρει, όποτε τον καταναλώνεις και την επόμενη φορά είσαι πιο προσεκτικός. 1
web_assasin Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Θεκλα αντε να σπαμαρεις πουθενα αλλο σε παρακαλω. Θελω να μου απαντησει καποιος που γνωριζει ακριβώς το αντικειμενο,οχι οι γνωστοι θεωρητικοι του φορουμ,σαν εσενα πχ. Ευχαριστω Μαργαριτα.
Zerg13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ποσο τον αγοραζεις, τα 100 γρ; Και απο που; Ειδες καμια διαφορα;
web_assasin Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 μας τον εδωσαν κατι συγγενεις της κοπελας μου,μετα απο αιμοδοσια που καναμε για αυτους. δε γνωριζω παραπερα ποσο κοστιζει κ απο που προερχεται. δεν εχω δει ακομα διαφορα,τον παιρνω 2 βδομαδες περιπου. 1
mylo Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Η κοπέλα σου έχει δει διαφορά σε εσένα; ξες τι εννοώ. Ή είναι φήμες και αυτό... 1
web_assasin Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 μπορει να ειναι στον ανθρωπο,η μπορει εγω να ειμαι ετσι και αλλιως φοβερος εραστης,οποτε να μη φαινεται η διαφορα
Zerg13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δωστο στην κοπελα σου 2 φορες την μερα για 1 μηνα, παει εγινες μπαμπας 1
vairass Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 καλησπερα αυπνα αλανια μου. το εχω ριξει στο βασιλικο πολτο τελευταια. το κακο ειναι οτι πηρα τις οδοντογλυφιδες απο το ντουλαπι για να παρω τη..δοση μου,και μετα οταν τις εβαλα πισω εβαλα και το βασιλικο πολτο διπλα και τον ξεχασα κανα 14ωρο εκει. δοκιμασα λιγο το πρωι,δεν αντεληφθειν καποια αλλαγη στη γευση του,αλλα εχω τις αμφιβολιες μου. δε θελω θεωριες,να απαντησει καποιος που γνωριζει ακριβως τι μπορει να εχει παθει ο πολτος.. ευχαριστω! Εκτος ψυγείου 14 ώρες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα