DimitrakiDim Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ξέρει κανείς αν γίνεται αλλαγή του ονόματος?Θα πάω αυριο απο σταθμό λαρίσης αλλά έχω αγχωθεί, έχει κανείς εμπειρία?
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δεν θα σου ζητήσει κανείς ταυτότητα, οπότε ότι και να γράφει είναι irrelevant.
DimitrakiDim Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Πάσο όμως? Το έχουμε πάρει φοιτητικό
isay Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Εξαρτάται απο το λάθος Αν το λάθος ειναι Μιμή αντί για Δήμητρα, κανεις δε θα ασχοληθεί. Αν το λάθος ειναι Γεωργία Παπαδάκη αντί για Ισαβέλλα Βασελα τοτε σωστά θα σου ριξει ακυρο Τρένο ειναι, οχι διεθνή πτήση που πρέπει ολα να ειναι τα ίδια.
DimitrakiDim Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Είναι άκυρο το επίθετο τελείως, δεν είναι μικρό λάθος. Δεν το έκλεισα εγώ.Αλλά έχω στα χέρια μου το εισητήριο, δεν μετράει αυτό?
GeorgeHellas Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Εγώ πιστεύω δεν θα κοιτάξουν καν το όνομα. Μόνο αν ισχύει το πάσο. 1
DimitrakiDim Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Εν τελει απλα τους πηρα τηλ, το ακυρωσαν και μου δωσαν κουπονι να το ξανακλεισω με αλλο ονομα
Silverage Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Και μαλακίες να γράψεις, είτε είναι φοιτητικό είτε όχι δεν το κοιτάει κανένας. Κάθε χρόνο που πάμε με τρένο το καλοκαίρι απλά κόβουν το χαρτί και φεύγουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα