NickoGR Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 καλησπερα παιδια μετα απο 3 μηνες και που εχω στειλει την καρτα μου για αλλαγη ... μιλησα σημερα με το μαγαζι και μου ειπε το παλικαρι οτι η gigabyte τελικα μου κανει αντικατασταση την καρτα μου με την ιδια που ειχα... θελω να σας ρωτησω καποιος που ξερει θα ειναι καινουρια ετσι οχι refurbished?και αν ειναι καινουρια περνω ξανα 3 χρονια εγγυηση σωστα? 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 καλησπερα παιδια μετα απο 3 μηνες και που εχω στειλει την καρτα μου για αλλαγη ... μιλησα σημερα με το μαγαζι και μου ειπε το παλικαρι οτι η gigabyte τελικα μου κανει αντικατασταση την καρτα μου με την ιδια που ειχα... θελω να σας ρωτησω καποιος που ξερει θα ειναι καινουρια ετσι οχι refurbished?και αν ειναι καινουρια περνω ξανα 3 χρονια εγγυηση σωστα?Αν είναι με άλλο serial θα ζητήσεις χαρτί για ανανέωση της εγγύησης, αν είναι με ίδιο σήριαλ η εγγύηση συνεχίζει, νομίζω αν το κυνηγήσει πολύ πιθανό να τους αναγκάσεις να σου δώσουν χαρτί "επέκτασης" για τους 3μηνες που έχασες
NickoGR Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 φιλε μου μου ειπε το παιδι οτι γινεται αντικατασταση τελικα και ναι ειναι διαφορετικο το serial απο αυτους πρεπει να παρω την εγγυηση? 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 φιλε μου μου ειπε το παιδι οτι γινεται αντικατασταση τελικα και ναι ειναι διαφορετικο το serial απο αυτους πρεπει να παρω την εγγυηση? Ναι από το κατάστημα (αυτό είναι που σου παρέχει εγγύηση σύμφωνα με το νόμο)
NickoGR Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 να σαι καλα φιλε μου.. λες να ειναι καινουρια η refurbished?
panos0100 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 πολυ πιθανον refurbished αν ειναι ελληνικο το μαγαζι, αν την εστελνες ο ιδιος στην gigabyte τοτε θα ηταν καινουρια, τελος παντων ποιο μαγαζι ειναι; επισης αν σε χαλασει στο πρωτο 3 μηνο με εξαμινο τοτε να εισαι σιγουρος οτι ειναι refurbished
NickoGR Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 ελπιζω να ειναι καινουρια ... το guaranty απο skroutz ηταν η καλυτερη τιμη (980 ti G1 gaming) 784 ευρω!! και περιμενω 3 μηνες και κατι μερες
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Καινούργια είναι σχεδόν αδύνατο μιας και έχει σταματήσει η παραγωγή της, επισκευασμενη από κάποιον άλλο που επέστρεψε κάρτα με πρόβλημα
NickoGR Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 το θεμα ειναι οτι τς το ειπα εγω στο μαγαζι για το τι θα ειναι και μ ειπαν οτι δεν τς εχουν παει ποτε refurbished... τι να πω .. εδωσα τοσα λεφτα για να μ δωσουν καρτα την οποια την εφτιαξαν κ μ τι δινουν δν μ φαινεται σωστο... μαλακια μεγαλη... κ μετα απο ολο αυτο ρε μαγκες ποιο ηταν καλυτερο να μ δωσουν αλλη αντικατασταση η να μ εδιναν την δικια μ επισκευασμενη???
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 το θεμα ειναι οτι τς το ειπα εγω στο μαγαζι για το τι θα ειναι και μ ειπαν οτι δεν τς εχουν παει ποτε refurbished... τι να πω .. εδωσα τοσα λεφτα για να μ δωσουν καρτα την οποια την εφτιαξαν κ μ τι δινουν δν μ φαινεται σωστο... μαλακια μεγαλη... κ μετα απο ολο αυτο ρε μαγκες ποιο ηταν καλυτερο να μ δωσουν αλλη αντικατασταση η να μ εδιναν την δικια μ επισκευασμενη??? Δεν είναι σωστό από πια άποψη? Για να γλυτώσουν χρόνο κρατάνε πχ 10 κάρτες που επισκευάσαν μόλις τους στείλει κάποιος μια κάρτα στέλνουν την επισκευασμενη για να μην χανουν χρόνο μετά τον έλεγχο Οπως και να έχει εφόσον έρχεται με διαφορετικό serial number το κατάστημα έχει υποχρέωση να σου δώσει νέα εγγύηση Λογιστικά αν έχει διαφορετικό Part number άλλο μοντέλο) έχεις δικαίωμα να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω (είναι σαν να έδωσες μηλα και να σου λένε πάρε πορτοκάλια γιατί και αυτά φρούτα είναι)
NickoGR Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 μαλιστα φιλε μου καταλαβα.. να σε ρωτησω ομως αμα λεμε μ δωσουν την 980 ti οχι ομως την OC (την G1 δλδ) θεωρειτε σαν αλλο μοντελο σωστα?μπορω να ζητησω τοτε τα λεφτα μ πισω η πρεπει να ειναι αλλο τελειως μοντελο?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 μαλιστα φιλε μου καταλαβα.. να σε ρωτησω ομως αμα λεμε μ δωσουν την 980 ti οχι ομως την OC (την G1 δλδ) θεωρειτε σαν αλλο μοντελο σωστα?μπορω να ζητησω τοτε τα λεφτα μ πισω η πρεπει να ειναι αλλο τελειως μοντελο? Διαφορετικά part number είναι άλλο μοντέλο Πχ υπάρχει η980 ti gaming που είχες εσύ και σου φέρνει 980ti gaming oc έχουν διαφορετικό part number αν δεν σου αρέσει μπορείς να ζητήσεις χρήματα γιατί είναι διαφορετικό προϊόν από αυτό που αγόρασες Θα σε παιδεψουν αλλά θ βγεις άκρη αν το κυνηγήσεις συνήθως με μια καταγγελία σε γραμμάτια καταναλωτή λύνονται αυτά, βέβαια το κατάστημα αυτό κάνει νούμερα γιατί κάποια στιγμή άλλαξε ιδιοκτήτη και απλά κράτησε ίδιο όνομα για να κρατήσει πελατολόγιο
NickoGR Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 μαλιστα τωρα περιμενω να δουμε τι θα γινει κ ποτε με το καλο θα μου ερθει επιτελους... σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια!!, 1
panos0100 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ότι καλύτερο να σε ευχηθώ και να βγάλεις άκρη σύντομα, γιατι και εγω μ αυτες τις καρτες γραφικων δεν πέρασα λίγα 1
veider Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Να εχεις δωσει 800€ και να μενεις 3 μιση μηνες χωρις καρτα ειναι τραγικο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα