alex52 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Παιδιά θα ήθελα μια ενημέρωση το κατάστημα gearbest έχει αυθεντικα προϊόντα γιατί θέλω να αγοράσω κάποια της xiaomi γιατί είναι ποιο φθηνά από το geekbuying που αγοράζω συνήθως εάν και από το δεύτερο δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
exarhis Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Καλησπέρα. Παράγγειλα πρώτη φορά πριν 1 χρόνο από το gearbest μια σφεντόνα που μου ήρθε από USA σε 4 βδομάδες. Η δεύτερη παραγγελία μου ήταν σκουφάκι , το οποίο ήρθε μετά από 3 βδομάδες από Κίνα. Και δεν ήρθε σκουφάκι αλλά γάντια. Δεν ξέρω, ότι και να κάνεις να πληρώνεις μόνο με paypal για να έχεις ικανότητα despute.
alex52 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Για αρχή θα αγοράσω αυτό http://m.gearbest.com/stationery-supplies/pp_429777.html μιας και στο geekbuying έχει 5€ για να δω τι παίζει και σε αυτό το κατάστημα.
Elmago1925 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μια χαρα ειναι το Gearbest προχωρα αφοβα.Στην τελικη και κατι στραβα να παει εχεις το paypal
alex52 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Είμαι σε ψάξιμο για κάποιο εναλλακτικό κατάστημα γιατί το geekbuying μου φαίνεται ότι είναι το ποιο ακριβό. Παντως gearbest και bang good εχουν καλές τιμές στα αντίστοιχα προϊόντα.
Elmago1925 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Καλυτερες τιμες κατα γενικη ομολογια εχει το gearbest τουλαχιστον σε προιοντα που εχω ψωνισει εγω που δεν τα λες και λιγα.Στο bangood εχω λογαριασμο αλλα δεν εχω ψωνισει κατι λογω αυτου που σου ειπα.Τα βρισκω πιο φθηνα στο gearbest.Geekbyuing μακρυα θα ελεγα .. Είμαι σε ψάξιμο για κάποιο εναλλακτικό κατάστημα γιατί το geekbuying μου φαίνεται ότι είναι το ποιο ακριβό. Παντως gearbest και bang good εχουν καλές τιμές στα αντίστοιχα προϊόντα.
alex52 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Είναι όμως γνήσια τα προϊόντα πχ της xiaomi που με ενδιαφέρουν;
Elmago1925 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Εννοειται οτι ειναι γνησια.Οκ Κινα ειναι αλλα αν φτασουν σε σημειο να πουλανε και μαιμουδιες των Κινεζικων προιοντων καηκαμε Είναι όμως γνήσια τα προϊόντα πχ της xiaomi που με ενδιαφέρουν;
alex52 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Εννοειται οτι ειναι γνησια.Οκ Κινα ειναι αλλα αν φτασουν σε σημειο να πουλανε και μαιμουδιες των Κινεζικων προιοντων καηκαμε Χα χα χα χα Ωραία παιδιά ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.
stelios18120 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Είναι όμως γνήσια τα προϊόντα πχ της xiaomi που με ενδιαφέρουν; 100% γνήσια Προχωρά άφοβα σε αγορές
FarCry Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Καλησπέρα. Η δεύτερη παραγγελία μου ήταν σκουφάκι , το οποίο ήρθε μετά από 3 βδομάδες από Κίνα. Και δεν ήρθε σκουφάκι αλλά γάντια. Φίλε είσαι τρελός μάγος αχαχχα
leftgr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Παράγγειλα από GearBest ένα Elephone p9000, με την νορμάλ αναμονή (22 μέρες) το έλαβα και μόλις το άνοιξα είδα προς έκπληξη μου ότι το εξάρτημα που βάζεις την sim ή memory (SIM CARD HOLDER) δεν υπήρχε (η θέση ήταν κενή). Μετά από μηνύματα μέσω messenger μου είπαν sorry θα σας βάλουμε 6$ στον λογαριασμό σας (refund). Δηλαδή πλήρωσα 180$ με ασφάλεια πληρωμένη επίσης για να έχω ένα τηλέφωνο που δεν μπορεί να λειτουργήσει. Προσοχή με αυτούς ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ στην παραγγελία σας…. Απλά χάσατε.
toyotats Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Παράγγειλα από GearBest ένα Elephone p9000, με την νορμάλ αναμονή (22 μέρες) το έλαβα και μόλις το άνοιξα είδα προς έκπληξη μου ότι το εξάρτημα που βάζεις την sim ή memory (SIM CARD HOLDER) δεν υπήρχε (η θέση ήταν κενή). Μετά από μηνύματα μέσω messenger μου είπαν sorry θα σας βάλουμε 6$ στον λογαριασμό σας (refund). Δηλαδή πλήρωσα 180$ με ασφάλεια πληρωμένη επίσης για να έχω ένα τηλέφωνο που δεν μπορεί να λειτουργήσει. Προσοχή με αυτούς ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ στην παραγγελία σας…. Απλά χάσατε. γιατι δεν τους ειπες να σου στειλουν δωρεαν το εξαρτημα? στο ebay υπαρχει να ξερεις μπορεις να το παρεις απο εκει!
Doyle Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Γεια χαρά, έφαγα μεγάλη ήττα πριν 2 βδομάδες με gearbest. Είχα προπληρώσει σε presale flash deal το νέο Elephone P8 και πριν 2 βδομάδες που λένε ότι δεν είναι διαθέσιμο από τον προμηθευτή τους. Μου δώσαν 3 επιλογές, λεφτά στο GB wallet, να διαλέξω κάτι άλλο σε smartphone ή refund στο paypal. Διάλεξα τη 3η επιλογή και το refund έγινε μέσα σε 5'! Τώρα ξαναβγήκε το συγκεκριμένο μοντέλο σε presale στην ίδια τιμή. Ξαναπαρήγγειλα κ περιμένω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα