Neglextis Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Γεια σας φίλοι μου. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τους φίλους του facebook. Παρατήσα στο προφιλ του φίλου μου πχ Α, ότι μου δίχνει έναν κοινό φίλο. Ενώ κανονικά έχουμε 5 κοινούς φίλους. Ενώ σε άλλον φίλο μου πχ Β, που τον έχει φίλο τον Α, του δίχνει τους 5 κοινούς φίλους. Αυτό πως γίνεται? Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο fb? Αν ναι ποιος το έχει ρυθμιση αυτό και γίνεται? Ευχαριστώ
GeorgeGK Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Νομίζω οτι κατι παίζει με το αν εχεις στις ρυθμίσεις να εμφανιζονται οι φιλοι σου ή όχι. Δλδ οι κοινοι φιλοι που εχετε αλλά δεν στους εμφανιζει εχουν επιλέξει να μην φαινονται οι φιλοι τους. Νομιζω δλδ οτι ειναι αυτό. Δεν ειμαι 100% σιγουρος. 1
Elmago1925 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Αυτο που ειπε και ο φιλος πιο πανω.Εχει να κανει με τη ρυθμιση του απορρητου στο θεμα προβολης φιλων του καθενος. 2
Neglextis Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δηλαδή ο Β να έχει κάνει την ρύθμιση εννοείτε?
Elmago1925 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Τωρα με Α και Β εμενα με μπερδεψες αλλα αυτο που σου λεω ειναι.Ρυθμιση απορρητου για την προβολη φιλων 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Οταν εσύ η αυτός έχει κλειστούς τους φίλους, δεν στους δείχνει όλους. Για να δεις τον πραγματικό αριθμό πρέπει να τους ανοίξετε και οι 2.
lek88 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Νομίζω οτι κατι παίζει με το αν εχεις στις ρυθμίσεις να εμφανιζονται οι φιλοι σου ή όχι. Δλδ οι κοινοι φιλοι που εχετε αλλά δεν στους εμφανιζει εχουν επιλέξει να μην φαινονται οι φιλοι τους. Νομιζω δλδ οτι ειναι αυτό. Δεν ειμαι 100% σιγουρος. Αυτό είναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα