OSCAR7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Καλησπέρα σε όλους! Παρέλαβα μια οθόνη laptop από παραγγελία που έκανα στο Amazon η οποία είναι ελλατωματικη. Μου ζήτησαν να τη στείλω πίσω και να μου επιστρέψουν τα χρήματα αλλά η ACS μου ζήτησε 48€!!!! δηλαδή όσο πλήρωσα από UK.Γνωριζει κάποιος αν σε ελλατωματικο προϊόν πρέπει να πληρώσω μεταφορικά;
Dantε Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Τα πληρωνεις και στα δινουν μετα. Αλλα θελει ειδικη διαδικασια για την αποστολη που τη γραφουν στη σελιδα τους.
kogba Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Στα πιστώνουν στον αριθμό της κάρτας που πλήρωσες, μην ανησυχείς, ειδικά από το Amazon. Θα σου στείλουν ακριβείς οδηγίες τι να κάνεις, αναλυτικότατα. Επέστρεψα προϊόν πίσω πρόσφατα(αποτελούνταν από δύο τεμάχια και στη συσκευασία υπήρχε μόνο το ένα) και μου ζήτησαν την απόδειξη του ταχυδρομείου σαρωμένη και με επισύναψη(συστημένο με ΕΛΤΑ το έστειλα, δεν μου είπαν τίποτα για απλή αποστολή η συστημένο) . Σε δύο ημέρες μου επεστράφησαν τα μεταφορικά και μάλιστα, όταν παρέλαβαν το προϊόν, μου πίστωσαν 26-28€(περίπου, από ότι θυμάμαι), ενώ έκανε ακριβώς 20 λίρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα