BaggsR Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, έχει κάποιος εμπειρία με adsense της google?'Exω ένα μικρό μπλογκ και κανάλι στο youtube και εδώ και καιρό δεν προχωράει το θέμα με τις πληρωμές.Για κάποιο λόγο η Eurobank δεν δέχεται (νομίζω δλδ αυτό φταίει) την πληρωμή από google!Ο λογαριασμός δούλευε κανονικά από το 2011 που ξεκίνησα να το δουλεύω μέχρι και το 2013 που σταμάτησα για προσωπικούς λόγους.Πρόσφατα ξεκίνησα ξανά και είναι κάποιοι μήνες τώρα που δέχομαι το ίδιο email απο adsense με το μήνυμα του τίτλου. Δηλαδη, Payments on hold, Bank account declined.Δοκίμασα να ξαναπεράσω τον λογαριασμό στα settings αλλα δυο μηνες μετα, ακομα το ιδιο.Στην τραπεζα μου ειπαν οτι δεχονται κανονικα καταθεσεις απο εξωτερικο, δεν ειναι δικο τους προβλημα.Αν ξέρει κανεις, help?
GReaperEx Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Έχεις δώσει στο adsense το ίδιο όνομα που έχει και η τράπεζα? Σου έχει έρθει το γράμμα (κανονικό, χάρτινο γράμμα) με τον ειδικό κωδικό που πρέπει να δώσεις στο adsense? 1
BaggsR Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Έχεις δώσει στο adsense το ίδιο όνομα που έχει και η τράπεζα? Σου έχει έρθει το γράμμα (κανονικό, χάρτινο γράμμα) με τον ειδικό κωδικό που πρέπει να δώσεις στο adsense? Ναι, αυτό το έκανα το 2011 όταν ξεκίνησα να πληρώνομαι. Κανονικό γράμμα με το ταχυδρομείο! Και η google απ'ότι καταλαβαίνω προσπαθεί να μου στείλει τα χρήματα κανονικά, αλλιώς θα έβγαζε άλλο error. Μήπως είναι εντελώς ηλίθιοι στην Eurobank? Και το κορυφαίο είναι ότι δεν απαντάνε πλέον στο google support forum, έχω ποστάρει εδώ και καιρό και δεν ασχολείται κανείς τους.
GReaperEx Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μήπως ο λογαριασμός σου είναι τόσο παλιός που έχει αλλάξει IBAN? Μου έχει τύχει αυτό όταν η Αγροτική αγοράστηκε από την Πειραιώς. Έχεις ελέγξει αν είναι όλοι οι αριθμοί σωστοί? 1
gbouros Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Οι λογαριασμοί στη eurobank μετά από κάποιους μήνες χωρίς κίνηση γίνονται ανενεργοί και χρειάζεται να πας στην τράπεζα να τους ενεργοποιήσεις εκ νέου. Μήπως έγινε κάτι τέτοιο; 1
BaggsR Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μήπως ο λογαριασμός σου είναι τόσο παλιός που έχει αλλάξει IBAN? Μου έχει τύχει αυτό όταν η Αγροτική αγοράστηκε από την Πειραιώς. Έχεις ελέγξει αν είναι όλοι οι αριθμοί σωστοί? Έκανα πρόσφατα ανάληψη κανονικά με το "παλιό" βιβλιάριο, αν είχε κάποια αλλαγή θα μου το έλεγαν φαντάζομαι. Τι να πω, θα ξαναπάω στην τράπεζα, προφανώς είναι δικό τους το πρόβλημα. Οι λογαριασμοί στη eurobank μετά από κάποιους μήνες χωρίς κίνηση γίνονται ανενεργοί και χρειάζεται να πας στην τράπεζα να τους ενεργοποιήσεις εκ νέου. Μήπως έγινε κάτι τέτοιο; Ο λογαριασμός δεν είχε χρησιμοποιηθεί για αρκετό καιρό, όμως κάποια στιγμή στο ενδιάμεσο (δηλαδή μεταξύ της στιγμής που παράτησα το μπλογκ και την πρώτη φορά που μου ήρθε mail με το error απο google) τον είχα χρησιμοποιήσει για κατάθεση / ανάληψη. Αν είχε απενεργοποιηθεί θα μου το έλεγαν πιστεύω. Τέλος πάντων θα πάω πάλι απο εκεί να το λύσω. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα