fylatos Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Βασικα το μονο που δεν καταλαβαινω ειναι πως δεν φοβαται μην παει φυλακη λογο χρεους Παρασκευόπουλος calling 2
bilya Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 απαντώ σε όλους χωρίς παράθεση. κάτι γίνεται και δε μου το βγάζει. η οφειλή όπως είπα είναι μεγαλούτσικη. δεν είπα ότι δε μπορεί να με βρει η τράπεζα. σαφώς και μπορεί. έχει όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο (και το ελληνικό νούμερο) και ταυτότητα, ΄'οχι διαβατήριο. δε κρύβομαι από την τράπεζα. ανέφερα το ΑΦΜ διότι απ ότι κατάλαβα διασταυρώσεις γίνοντια με βάση αυτό. για να λέμε την αλήθεια το θεωρώ δύσκολο να κινδυνεύω διότι αν γίνει κάτι τέτοιο ανοίγουν οι ασκοί του αιόλου για τις τράπεζες. αλλά με τα τρωκτικά που μπλέξαμε δε ξέρεις. δε με ενδιαφέρει να φέρω τα λεφτά πίσω για να κάνω αγορές (μεγάλες). δεν είμαι τόσο χαζός. ότι ψιλοαγορές θέλω να κάνω τις κάνω κανονικά με χρήση χρεωστικής. δε ξέρω για τον ανώνυμο λογαριασμό που λες στην ελβετία. αν έχεις πληροφορίες μπορείς να τις γράψεις. για λογαριασμό κανονικό που έχω ψάξει μπορείς να ανοίξεις (Online) απλά έχουνε αυξημένο management fee που πάει αναλογικά με τις καταθέσεις. δε συμφέρει και τόσο. αλλά εξάλλου δε ζήτησα ανώνυμο λογαριασμό. τα λεφτά δε πήγαν όλα διατραπεζικά. υπήρχαν όμως σε ελληνική τράπεζα όσο για τους γραφικούς της παρέας που εύχονται μνημόνια.. θα πρέπει να σκεφτούν ότι σε τέτοιο ενδεχόμενο θα είναι οι πρώτοι που θα την πληρώσουν. εγώ αν δυσκολέψουν κι άλλο τα πράγματα κουνάω μαντήλι, αυτοί; γιατι κολλας στο αφμ κ ταυτότητα φτάνει (εκτος κ αν ειναι πλαστή). Μεσω ταυτοτητας δλδ δεν μπορουν να σε βρουν νομιζεις??
4saken Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 αλλά με τα τρωκτικά που μπλέξαμε δε ξέρεις. Ποια ειναι τα τρωκτικα????
insomnia888 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Σφίγγει ο κλοιός για τους φοροφυγάδες που κατάφεραν τα τελευταία χρόνια να φυγαδεύσουν σε τράπεζες της ευρωπαικής ένωσης τεράστια χρηματικά ποσά. Πλέον οι φορολογικές αρχές έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν όλους τους λογαριασμούς που διατηρούν εντός της ευρωπαϊκής ένωσης οι Έλληνες πολίτες. Επί της ουσίας το υπουργείο Οικονομικών με τις διατάξεις για την αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών με στόχο την αντιμετώπιση της διασυνοριακής φορολογικής απάτης και φοροδιαφυγής θα έχουν άμεση πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς των ελεγχόμενων εντός της Ε.Ε. Με τη νέα Οδηγία της Ε.Ε. επεκτείνεται το πεδίο της αυτόματης ανταλλαγής πληροφοριών, αφού τα κράτη μέλη εκτός από τις πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένες κατηγορίες εισοδήματος και κεφαλαίου (π.χ. εισόδημα από μισθωτή εργασία και συντάξεις, εισόδημα από ακίνητη περιουσία κ.λπ.), θα ανταλλάσσουν και πληροφορίες αναφορικά με Δηλωτέο Λογαριασμό, για τα φορολογικά έτη από το 2016 και εξής. Συγκεκριμένα οι πληροφορίες που θα ανταλλάσσονται για κάθε Λογαριασμό θα αφορούν α) το όνομα, η διεύθυνση, ο ΑΦΜ και η ημερομηνία και ο τόπος γέννησης (στην περίπτωση φυσικού προσώπου) κάθε Δηλωτέου Προσώπου που είναι Δικαιούχος καθώς και των επιχειρήσεων β) ο αριθμός λογαριασμού (ή λειτουργικό ισοδύναμο ελλείψει αριθμού λογαριασμού)· δ) το υπόλοιπο ή η αξία του λογαριασμού Με λίγα λόγια, μπορούν να διασταυρώσουν τα στοιχεία σου με ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης και διαβατήριο που παρουσίασες, χωρίς ΑΦΜ. Λεφτά ίσως να μην καταφέρουν να πάρουν με τα τωρινά δεδομένα, αλλά οι ποινικές διώξεις θα τρέχουν λόγω φοροδιαφυγής. Όσες φορές έχω βρεθεί σε δικαστήρια, έχω δει κατηγορούμενους για ανθρωποκτονίες, κλοπές, σωματικές βλάβες να πέφτουν στα μαλακά, ενώ άλλοι που απέκρυψαν εισοδήματα, δεν δήλωσαν πόθεν έσχες, δεν κατέβαλαν ΦΠΑ να παρακαλάνε κλαίγοντας τον εισαγγελέα για εξαγορά της ποινής. Αυτή είναι η τάση τελευταία, να ισχύουν ευεργετικές ρυθμίσεις για ληστές με καλάσνικοφ, βιαστές κλπ, αλλά ανελέητες ποινές για τύπους σαν την περίπτωσή σου. Οπότε κοίτα μην κουνάς το μαντήλι πίσω από τα κάγκελα της μπουζούς. 1
Knight of Mercy Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 απαντώ σε όλους χωρίς παράθεση. κάτι γίνεται και δε μου το βγάζει. η οφειλή όπως είπα είναι μεγαλούτσικη. δεν είπα ότι δε μπορεί να με βρει η τράπεζα. σαφώς και μπορεί. έχει όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο (και το ελληνικό νούμερο) και ταυτότητα, ΄'οχι διαβατήριο. δε κρύβομαι από την τράπεζα. ανέφερα το ΑΦΜ διότι απ ότι κατάλαβα διασταυρώσεις γίνοντια με βάση αυτό. για να λέμε την αλήθεια το θεωρώ δύσκολο να κινδυνεύω διότι αν γίνει κάτι τέτοιο ανοίγουν οι ασκοί του αιόλου για τις τράπεζες. αλλά με τα τρωκτικά που μπλέξαμε δε ξέρεις. δε με ενδιαφέρει να φέρω τα λεφτά πίσω για να κάνω αγορές (μεγάλες). δεν είμαι τόσο χαζός. ότι ψιλοαγορές θέλω να κάνω τις κάνω κανονικά με χρήση χρεωστικής. δε ξέρω για τον ανώνυμο λογαριασμό που λες στην ελβετία. αν έχεις πληροφορίες μπορείς να τις γράψεις. για λογαριασμό κανονικό που έχω ψάξει μπορείς να ανοίξεις (Online) απλά έχουνε αυξημένο management fee που πάει αναλογικά με τις καταθέσεις. δε συμφέρει και τόσο. αλλά εξάλλου δε ζήτησα ανώνυμο λογαριασμό. τα λεφτά δε πήγαν όλα διατραπεζικά. υπήρχαν όμως σε ελληνική τράπεζα όσο για τους γραφικούς της παρέας που εύχονται μνημόνια.. θα πρέπει να σκεφτούν ότι σε τέτοιο ενδεχόμενο θα είναι οι πρώτοι που θα την πληρώσουν. εγώ αν δυσκολέψουν κι άλλο τα πράγματα κουνάω μαντήλι, αυτοί; Ακόμα και 1€ να έστειλες σε λογαριασμό σου στο εξωτερικό διατραπεζικά, έχεις "βγάλει" τα ματάκια σου ο ίδιος. Κάκιστα δε συνεχίζεις να τα διατηρείς στον ίδιο, προσωπικό, λογαριασμό. Το Δημόσιο μπορεί "εύκολα" να τα μπλοκάρει. Η κατάσχεση απαιτεί αρχικά "καταδίκη". Τώρα για το "μαντήλι" μην το κουνάς και πολύ, γιατί μπορεί να φθαρεί και πως θα σκουπίσεις τα δάκρυά σου .............. Παρ' όλο που δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τα "τρωκτικά", οφείλω να ομολογήσω απλά ενα "Καιρός ήταν". Είναι στιγμή να συμβουλευτείς κάποιον "ειδικό" αντί να απαντάς στα σχόλια. Νόμιμες λύσεις υπάρχαν και προφανώς υπάρχουν, τότε ενδεχομένως να λυπήθηκες το κόστος τους, τώρα όμως κινδυνεύεις να το πληρώσεις "αυξημένο". Ωραίο το πατινάζ στη κόψη του ξυραφιού, αλλά ......................................
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μην εκνευρίζεστε. Κάθε κίνηση "τζογαρίσματος" έχει τα καλά της αλλά έχει και τα κακά της. Πιθανόν να μην τον εντοπίσουν ποτέ, πιθανόν να κάνουν διασταύρωση και να του πάρουν αυτόματα ...τα πάντα. Ρίσκο λέγεται.
stelios18120 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Ντίλι Ντίλι το μαντίλι... Το αφμ σου έχει μπεί στο στόχαστρο και θα κλάψεις μέσα στον Απρίλη.... Με αγάπη μπάμια.. :) 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μην εκνευρίζεστε. Κάθε κίνηση "τζογαρίσματος" έχει τα καλά της αλλά έχει και τα κακά της. Πιθανόν να μην τον εντοπίσουν ποτέ, πιθανόν να κάνουν διασταύρωση και να του πάρουν αυτόματα ...τα πάντα. Ρίσκο λέγεται. Αν όμως μετά το transfer, τα σηκωσει και τα βάλει σε θυρίδα εξωτερικού?
Zerg13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Αν όμως μετά το transfer, τα σηκωσει και τα βάλει σε θυρίδα εξωτερικού? Mετα κλειδώθηκαν έξω σε ξένη χώρα. Δεν σου επιτρέπουν κατάθεση μετρητών σε τόσο μεγάλα ποσά, στις σοβαρές τράπεζες. γιατι δεν είναι πίθηκοι και καταλαβαίνουν οτι κατι έχεις κάνει.Αν είσαι ξενος ακόμα χειρότερα. Ταξίδι μέτα μονο, οδικό, με μεγάλα ρίσκα και κίνδυνος σύλληψης στα σύνορα. Ρίσκο με όλη την έννοια της λέξης που είπε και ο Billdanos. Μετά όταν σε περάσουν κανα δικαστήριο στην Ελλάδα τι θα πεις; "Ελάτε μαζί μου στην τάδε χώρα στην θυρίδα να σας τα δώσω;" 2
teddy71 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 απαντώ σε όλους χωρίς παράθεση. κάτι γίνεται και δε μου το βγάζει. η οφειλή όπως είπα είναι μεγαλούτσικη. δεν είπα ότι δε μπορεί να με βρει η τράπεζα. σαφώς και μπορεί. έχει όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο (και το ελληνικό νούμερο) και ταυτότητα, ΄'οχι διαβατήριο. δε κρύβομαι από την τράπεζα. ανέφερα το ΑΦΜ διότι απ ότι κατάλαβα διασταυρώσεις γίνοντια με βάση αυτό. για να λέμε την αλήθεια το θεωρώ δύσκολο να κινδυνεύω διότι αν γίνει κάτι τέτοιο ανοίγουν οι ασκοί του αιόλου για τις τράπεζες. αλλά με τα τρωκτικά που μπλέξαμε δε ξέρεις. δε με ενδιαφέρει να φέρω τα λεφτά πίσω για να κάνω αγορές (μεγάλες). δεν είμαι τόσο χαζός. ότι ψιλοαγορές θέλω να κάνω τις κάνω κανονικά με χρήση χρεωστικής. δε ξέρω για τον ανώνυμο λογαριασμό που λες στην ελβετία. αν έχεις πληροφορίες μπορείς να τις γράψεις. για λογαριασμό κανονικό που έχω ψάξει μπορείς να ανοίξεις (Online) απλά έχουνε αυξημένο management fee που πάει αναλογικά με τις καταθέσεις. δε συμφέρει και τόσο. αλλά εξάλλου δε ζήτησα ανώνυμο λογαριασμό. τα λεφτά δε πήγαν όλα διατραπεζικά. υπήρχαν όμως σε ελληνική τράπεζα όσο για τους γραφικούς της παρέας που εύχονται μνημόνια.. θα πρέπει να σκεφτούν ότι σε τέτοιο ενδεχόμενο θα είναι οι πρώτοι που θα την πληρώσουν. εγώ αν δυσκολέψουν κι άλλο τα πράγματα κουνάω μαντήλι, αυτοί; Γιατι δεν αποπληρωνεις τα χρεη που εχεις με τα χρηματα που εχεις βγαλει εξω ??? Το οτι τα εβγαλες εξω δικαιωμα σου ουτως ή αλλως καθως το επιτρεπει και η νομοθεσια. Το τελευταιο σχολιο περι γραφικοτητας δεν θα το σχολιασω... το ποιοι ειναι τελικα οι γραφικοι ειναι μεγαλη συζητηση και δεν μπαινω καν στον κοπω να απαντησω καθως θα πεσει διαγραφη απο τους "διαχειριστες". 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Σφίγγει ο κλοιός για τους φοροφυγάδες που κατάφεραν τα τελευταία χρόνια να φυγαδεύσουν σε τράπεζες της ευρωπαικής ένωσης τεράστια χρηματικά ποσά. Πλέον οι φορολογικές αρχές έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν όλους τους λογαριασμούς που διατηρούν εντός της ευρωπαϊκής ένωσης οι Έλληνες πολίτες. Επί της ουσίας το υπουργείο Οικονομικών με τις διατάξεις για την αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών με στόχο την αντιμετώπιση της διασυνοριακής φορολογικής απάτης και φοροδιαφυγής θα έχουν άμεση πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς των ελεγχόμενων εντός της Ε.Ε. Με τη νέα Οδηγία της Ε.Ε. επεκτείνεται το πεδίο της αυτόματης ανταλλαγής πληροφοριών, αφού τα κράτη μέλη εκτός από τις πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένες κατηγορίες εισοδήματος και κεφαλαίου (π.χ. εισόδημα από μισθωτή εργασία και συντάξεις, εισόδημα από ακίνητη περιουσία κ.λπ.), θα ανταλλάσσουν και πληροφορίες αναφορικά με Δηλωτέο Λογαριασμό, για τα φορολογικά έτη από το 2016 και εξής. Συγκεκριμένα οι πληροφορίες που θα ανταλλάσσονται για κάθε Λογαριασμό θα αφορούν α) το όνομα, η διεύθυνση, ο ΑΦΜ και η ημερομηνία και ο τόπος γέννησης (στην περίπτωση φυσικού προσώπου) κάθε Δηλωτέου Προσώπου που είναι Δικαιούχος καθώς και των επιχειρήσεων β) ο αριθμός λογαριασμού (ή λειτουργικό ισοδύναμο ελλείψει αριθμού λογαριασμού)· δ) το υπόλοιπο ή η αξία του λογαριασμού Με λίγα λόγια, μπορούν να διασταυρώσουν τα στοιχεία σου με ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης και διαβατήριο που παρουσίασες, χωρίς ΑΦΜ. Λεφτά ίσως να μην καταφέρουν να πάρουν με τα τωρινά δεδομένα, αλλά οι ποινικές διώξεις θα τρέχουν λόγω φοροδιαφυγής. Όσες φορές έχω βρεθεί σε δικαστήρια, έχω δει κατηγορούμενους για ανθρωποκτονίες, κλοπές, σωματικές βλάβες να πέφτουν στα μαλακά, ενώ άλλοι που απέκρυψαν εισοδήματα, δεν δήλωσαν πόθεν έσχες, δεν κατέβαλαν ΦΠΑ να παρακαλάνε κλαίγοντας τον εισαγγελέα για εξαγορά της ποινής. Αυτή είναι η τάση τελευταία, να ισχύουν ευεργετικές ρυθμίσεις για ληστές με καλάσνικοφ, βιαστές κλπ, αλλά ανελέητες ποινές για τύπους σαν την περίπτωσή σου. Οπότε κοίτα μην κουνάς το μαντήλι πίσω από τα κάγκελα της μπουζούς. Γιατι αυτοματα θεωρουμε οτι οποιος βγαζει λεφτα στο εξωτερικο ειναι και φοροφυγας; Στην Ελλαδα τα χρηματα κινδυνευουν απο κουρεμα και υποτιμηση. Τσεκαραν και ποσους απο την περιβοητη λιστα λαγκαρντ και πηραν τον πουλο γιατι το να εχεις τα λεφτα σου στο εξωτερικο δεν ειναι παρανομο. Ο φιλος χρωσταει στο Δημοσιο, δεν φοροδιαφευγει, τουλαχιστον απο αυτα που εχουμε καταλαβει. 1
fylatos Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Γιατι αυτοματα θεωρουμε οτι οποιος βγαζει λεφτα στο εξωτερικο ειναι και φοροφυγας; Στην Ελλαδα τα χρηματα κινδυνευουν απο κουρεμα και υποτιμηση. Τσεκαραν και ποσους απο την περιβοητη λιστα λαγκαρντ και πηραν τον πουλο γιατι το να εχεις τα λεφτα σου στο εξωτερικο δεν ειναι παρανομο. Ο φιλος χρωσταει στο Δημοσιο, δεν φοροδιαφευγει, τουλαχιστον απο αυτα που εχουμε καταλαβει. Οκ δε φοροδιαφεύγει, εισφοροδιαφεύγει, ενώ έχει κατά τα δικά του λεγόμενα χρήματα για να πληρώσει; Ποια είναι η διαφορά;
Μπάμιας Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 απ ότι κατάλαβα έχουν σβηστεί κάποιες απαντήσεις. αν δεν έχουν να προσφέρουν κάτι καλώς σβήστηκαν. να απαντώ σε ερωτήσεις που το μόνο που κάνουν είναι να δίνουν τροφή για κράξιμο σε μερικούς και δε βοηθάνε τη συζήτηση δε το βλέπω σωστό. (αν και πέφτω στην παγίδα και το κάνω μερικές φορές) επίσης μετα λύπης μου να ενημερώσω κάποιους ότι ο νόμος βενιζέλου σαμαρά δεν ισχύει πλέον. για να υπάρξει ποινική δίωξη πρέπει κάποιος να χρωστάει πάνω από 100,000€. εγώ δε χρωστάω τόσα. πολύ πιθανόν να τα φτάσω με τους τόκους αλλά αυτό θα με απασχολήσει αργότερα (αρκετά αργότερα...). sorry παιδιά, έτσι είναι η ζωή. αν έχει αλλάξει κάτι και δε το πήρα χαμπάρι παραθέστε πηγή. όχι σαχλαμάρες για εκφοβισμό. βλέπω μια επίθεση εναντίον μου και μερικοί απορούν για όσους απαντούν σε αυτό το "παράνομο" thread. δε θυμάμαι να ζήτησα καμία συμβουλή πάντως για το τι να κάνω. απλά μια γενική γνώμη... δηλαδή οι ερωτήσεις του στυλ... με ενοχλούνε απο την εισπρακτική είναι καλύτερες; που ο άλλος παίρνει δάνειο, δε πληρώνει κι έχει το θράσος να λέει ότι τον ενοχλούνε; εγώ δε πήρα τίποτα από κανέναν, άλλοι θέλουν να πάρουν από εμένα. άρα ποιος είναι το τρωκτικό; αυτό για το φίλο που ρώτησε παραπάνω. 1
fylatos Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 απ ότι κατάλαβα έχουν σβηστεί κάποιες απαντήσεις. αν δεν έχουν να προσφέρουν κάτι καλώς σβήστηκαν. να απαντώ σε ερωτήσεις που το μόνο που κάνουν είναι να δίνουν τροφή για κράξιμο σε μερικούς και δε βοηθάνε τη συζήτηση δε το βλέπω σωστό. (αν και πέφτω στην παγίδα και το κάνω μερικές φορές) επίσης μετα λύπης μου να ενημερώσω κάποιους ότι ο νόμος βενιζέλου σαμαρά δεν ισχύει πλέον. για να υπάρξει ποινική δίωξη πρέπει κάποιος να χρωστάει πάνω από 100,000€. εγώ δε χρωστάω τόσα. πολύ πιθανόν να τα φτάσω με τους τόκους αλλά αυτό θα με απασχολήσει αργότερα (αρκετά αργότερα...). sorry παιδιά, έτσι είναι η ζωή. αν έχει αλλάξει κάτι και δε το πήρα χαμπάρι παραθέστε πηγή. όχι σαχλαμάρες για εκφοβισμό. βλέπω μια επίθεση εναντίον μου και μερικοί απορούν για όσους απαντούν σε αυτό το "παράνομο" thread. δε θυμάμαι να ζήτησα καμία συμβουλή πάντως για το τι να κάνω. απλά μια γενική γνώμη... δηλαδή οι ερωτήσεις του στυλ... με ενοχλούνε απο την εισπρακτική είναι καλύτερες; που ο άλλος παίρνει δάνειο, δε πληρώνει κι έχει το θράσος να λέει ότι τον ενοχλούνε; εγώ δε πήρα τίποτα από κανέναν, άλλοι θέλουν να πάρουν από εμένα. άρα ποιος είναι το τρωκτικό; αυτό για το φίλο που ρώτησε παραπάνω. Το ότι εξισώσεις τον δανειολήπτη που χρωστάει και τον ενοχλούν οι εισπρακτικές με κάποιον που εισφοροδιαφεύγει και χρωστάει σε εμένα τον Μήτσο τον Κίτσο και τον παραδίπλα ε με ξεπερνά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα