johnmegarythmos Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 καλησπερα εδω και αρκετο καιρο δεν ξερω τι εχω κανει , οταν μου στελνει καποιος καποιο μυνημα στο facebook εχω βαλει να μου ερχεται και email αλλα μου ερχεται οτι ο ταδε εχει στειλει μυνημα και να μπω στο messenger , τι μπορω να κανω να βλεπω κανονικα στα email μου το κειμενο χωρις να χρειαζεται να μπαινω στην παρακατω σελιδα https://www.messenger.com ?. το μονο που θυμαμαι ειναι να μπω στο facebook απο windows 10 εφαρμογη που δεν νομιζω να καταφερα να μπω αλλα αυτο ειναι καιρο. μηνπως φταιει αυτο; παντως ειναι πολυ σπαστικο! σας επισυναπτω το mail που μου ερχεται στα χχχχ ειναι το ονομα του αποστολεα που μου εστειλε μυνημα . Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Messenger για δείτε το μήνυμα της χχχχχ και να απαντήσετε. Με το Messenger μπορείτε να στέλνετε SMS και να κάνετε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις δωρεάν. Άνοιγμα του Messenger
eliasjuve Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δεν νομίζω να γίνεται να δεις το μύνημα από το email. Θα πρέπει να μπεις από browser αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις εφαρμογή είτε για κινητό είτε για metro UI. 1
johnmegarythmos Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 και πως παλια μπορουσα να δω μεσα απο το email μου εισερχομενο μυνημα στο facebook χωρις να μπω στο facebook , τι εχει αλλαξει; . το μετρο ui τι ειναι; .
eliasjuve Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Ίσως να το άλλαξαν και τώρα να μην φαίνεται. MetroUI είναι τo περιβάλλον εφαρμογών των windows 8, 10 στο PC και στο tablet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα