Atsumbalos Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Γιατί πολύ απλά, με το που ανάβει κόκκινο για τα αυτοκίνητα, δεν γίνεται αυτόματα πράσσινο για τους πεζούς. Μεσολαβούν 1-2 δευτερόλεπτα κόκκινου σηματοδότη για τους πεζούς και τα αυτοκίνητα ταυτόχρονα
Neg Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Γιατί πολύ απλά, με το που ανάβει κόκκινο για τα αυτοκίνητα, δεν γίνεται αυτόματα πράσσινο για τους πεζούς. Μεσολαβούν 1-2 δευτερόλεπτα κόκκινου σηματοδότη για τους πεζούς και τα αυτοκίνητα ταυτόχρονα Δες όμως με τι ταχύτητα κινείτε το ΙΧ μπροστά από το Google Car και με τι ταχύτητα κινείτε το Google Car. Μετά προχώρα βήμα βήμα και βλέπε τα φανάρια των πεζών. Έχουν περάσει τα 3 δευτερόλεπτα και ακόμα είναι κόκκινα. Με τι κάθεσαι και ασχολήσε 1
Atsumbalos Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Διαβάζω σχετικότητα και καίγομαι με άσχετα...μου αρέσει όμως που βοηθάτε. Ας καούμε όλοι μαζί!!!!!!
aggelos87 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Τα φανάρια των πεζών είναι κόκκινα γιατί ανάψε πράσινο για τα αυτοκίνητα αριστερά λογικά Εμένα άλλη είναι η απορία μου, ΕΟ τον ονομάζει τον δρόμο το google, παλιά Εθνική οδός είναι;; 1
Atsumbalos Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Ναι, είναι η ΠΕΟ Θεσσαλονίκης - Βέροιας
Atsumbalos Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Εγώ πάντως το είπα και το έγραψα. Όταν το δείτε άρθρο στους FTimes τότε θα εκτιμήσετε το βάθος της είδησης....Αστειεύομαι για τους FT....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα