Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ,έχω συνδέσει στο λογαριασμό του paypal μου δύο κάρτες ή μία είναι η recolut και η άλλη η prepaid,της Πειραιώς...Το ερώτημα μου είναι το εξής γίνεται να πάρω για παράδειγμα τα 30 και τα 10 ευρώ που έχω στις κάρτες και να τα βάλω συνολικά στο PayPal balance?

Δημοσ.

Υπάρχει ειδικο νημα για το paypal.

Αν θες να ψωνίσεις κάτι που κοστίζει κατω απο 30 ευρω, δε χρειαζεται να κανεις μεταφορες

Αν κάνει πάνω απο 30, δεν μπορεις να κανεις top up με κάρτα, αλλά μονο με bank account.

Αν τωρα ψάχνεις το παραθυρο να μεταφερεις τα 30+10 στο balance, τοτε μπορεις να στείλεις τα χρήματα σε αλλο λογαριασμό paypal (ακομα και δικό σου) σαν paypal transfer και οταν φτάσουν εκεί, κάνεις μεταφορα του συνολικου ποσού πίσω σε σενα. ΔΕΝ ΣΕ συμφέρει γιατί κρατά προμήθεια για κάθε μεταφορα, οποτε δεν θα πάρεις πίσω 40.

Γίνεται κάπως να μπορέσω να βγάλω από την prepaid τα λεφτά και να τα βάλω στην revolut?

Επισης υπάρχει νήμα για το revolut. 

Δεν ξερω αν παιξει με την καρτα σου

http://news.revolut.com/post/148205788442/acceptingcreditcards

Δημοσ.

Γίνεται κάπως να μπορέσω να βγάλω από την prepaid τα λεφτά και να τα βάλω στην revolut?

Αν δεν είχαμε capital controls θα μπορούσες. Συνδέοντας την prepaid στη revolut και φορτίζοντας τη 2η. Τώρα με τα cc δεν υπάρχει τρόπος.

Δεν θα μπορούσες σε καμία περίπτωση. Η Revolut δεν επιτρέπει ούτως ή άλλως φόρτιση από καμία  prepaid. Μπορείς μόνο να τραβήξεις τα λεφτά που έχεις στην prepaid πίσω σε κάποιο λογαριασμό της τράπεζας που τη διατηρείς και στη συνέχεια να κάνεις έμβασμα προς τη Revolut, αλλά θα σε φάνε οι προμήθειες και μάλλον δεν αξίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...