ordion3 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Καλησπερα παιδια μια ερωτηση, τωρα που εφυγε η Αγγλια απο την ευρωπαικη ενωση υπαρχει περιπτωση προιοντα που αγοραζουμε απο αγγλια να πηγαινουν τελωνειο?Αγορασα ενα ηλ τσιγαρο απο Gearbest uk και δεν το σκεφτηκα καθολου.
Allokotos Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Άλλο το άρχισε τις διαδικασίες για να φύγει και άλλο το έφυγε. Έχουμε ακόμα 1 - 2 χρόνια για να γίνει αυτό. Δεν υπάρχει θέμα με τελωνείο. 1
ordion3 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Ευχαριστω παιδες. Μου εφυγε ενα βαρος.Ειναι που ειναι κακο το gearbest μην παθουμε και καμια τετοια νηλα.
e-tic Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Θα φύγει απο τα πολιτικά τμήματα της ΕΕ, αλλά πιστεύω οτι η τελωνειακή ένωση θα παραμείνει σε ένα καθεστώς ανάλογο με αυτό της Τουρκίας. Δεν τους συμφέρει αλλιώς τους Άγγλους γιατί θα χάσουν τεράστια εμπορική πελατεία.
DrLo Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Θα φύγει απο τα πολιτικά τμήματα της ΕΕ, αλλά πιστεύω οτι η τελωνειακή ένωση θα παραμείνει σε ένα καθεστώς ανάλογο με αυτό της Τουρκίας. Δεν τους συμφέρει αλλιώς τους Άγγλους γιατί θα χάσουν τεράστια εμπορική πελατεία. Τελωνείο περνάνε τα πράγματα προς τουρκία
e-tic Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Τελωνείο περνάνε τα πράγματα προς τουρκία Είσαι σίγουρος; Απο ότι βλέπω Site: εδώ εξαιρούνται μόνο τα αγροτικά προϊόντα.
DrLo Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Είσαι σίγουρος; Απο ότι βλέπω Site: εδώ εξαιρούνται μόνο τα αγροτικά προϊόντα. Έχω δουλέψει σε εργοτάξιο στη τουρκία και ότι υλικά ερχοταν από Ελλάδα/ΕΕ εκτελωνίζοταν κανονικά ... δε ξέρω τι σημαίνει η τελωνιακή ένωση , μπορεί απλά να έχει άλλες τιμές πχ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα