Nemesis_rds Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Καλημέρα παιδιά. Βρίσκομαι σε αναζήτηση ηλεκτρικής σκούπα, αλλά είμαι άσχετος με το θέμα. Θέλω να αγοράσω μια σχετικά καλή, budget 100-150€, μια και η προηγούμενη που είχε αγοραστεί με την ίδια νοοτροπία μου έβγαλε 13 χρόνια. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω τι να επιλέξω. Με σακούλα ή κυκλωνική; Ποια τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα; Τι κόστος αναλωσίμων έχει η κάθε μία; Ποιάς μάρκας; Σίγουρα με νοιάζει να είναι 4Α που απ' ότι βλέπω στο skroutz υπάρχει αυτή η δυνατότητα στα χρήματα που κοιτάω (αντε να είναι Β στα χάλια, αν είναι τόσο τέλεια στα υπόλοιπα). Τα φώτα σας παρακαλώ.
Menelaos83 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Επειδη πριν ενα μιση χρονο εδωσα 130 ευρω και πηρα μια bosch π ηταν η απολυτη απογοητευση αναγκαστικα και πηρα αλλη. Με κλειστα ματα σου προτεινω αυτη Hoover AC70 AC69011 A-CUBED Εχει λιγο παραπανω απο την τιμη π θες αλλα πιστεψε με δεν θα μετανοιωσεις καθολου για την επιλογη σου.Τραβαει απιστευτα,εχει πολλα εξτρα,μεγαλη σακουλα και ειναι φοβερα αθορυβη. Εγω με το που την πετυχα σε προσφορα στα 139 την τσιμπησα πριν κανενα διμηνο. 1
Zus Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Εγώ τσίμπησα πριν δύο εβδομάδες από Media Markt μία Dirt Devil πολυκυκλωνική στα 140€. Απολύτως ικανοποιημένος, αλλά δεν έχω χαλιά. 1
Ather Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Hoover και εγώ TE65011 TELIOS PLUS μου έκανε εντύπωση ο χαμηλός θόρυβος. 1
bill999r Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Στα χρήματα που ζητάς νομίζω ότι η Hoover είναι ότι καλύτερο. Τα χαρακτηριστικά της είναι πολύ δυνατά συν το γεγονός ότι έχει φίλτρο hepa με απόδοση A στην επανεκπομπη σκόνης. 1
SnapShot Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 είμαι ευτυχής χρήστης μιας Hoover Telios Plus TE70_TE75011 Εξαιρετική αγορά Εντελώς αθόρυβη, μπορείς να κάνεις τις δουλειές σου όλες τις ώρες της ημέρας ή της νύχτας χωρίς να σκέφτεσαι μην ενοχλήσεις. Από αποτελεσματικότητα δεν το συζητάω καν. Σε γυμνό πάτωμα το πέλμα της σκούπας βεντουζάρει στο πάτωμα και δεν αφήνει τίποτα κάτω, στα χαλιά καθαρίζει δε τέλεια. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Στα έξτρα και πολύ σημαντικό για εμένα, πως περιέχει ειδικό πέλμα για τρίχες κατοικίδιων, πού όποιος ζει με ένα ή περισσότερα στο σπίτι του γνωρίζει πολύ καλά πόσο βασανιστικά είναι στην απομάκρυνση τους από χαλιά και ταπέτα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 700w, A Ενεργειακή κλάση, Α σε δάπεδο, Α σε χαλί, Α σε σκόνη με 125 euro. Καλή φάση... https://www.skroutz.gr/c/436/hlektrikes-skoupes/f/565646_565655_565658_565666_589600/A-A-A-A-Χαμηλού-Θορύβου.html Λίστα αποτελεσμάτων με αυτά τα κριτήρια + χαμηλό θόρυβο για όποιον ενδιαφέρεται. Η Athos είναι λίγο πιο ήσυχη από ότι βλέπω.
s2117 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Σχετική απορία και από εμένα. Με αφορμή την επίδειξη από πωλητή της kirby avalir, (που όμως την πούλαγε 2.500 ), είδαμε τι απίστευτη σκόνη (και ακάρεα κλπ) μαζεύει ένα χαλί ή ένα στρώμα (που ακριβώς πριν το είχαμε σκουπίσει με μια απλή bosch σκούπα που έχουμε ~ 70€). Ο πωλητής ισχυρίστηκε ότι η διαφορά της με τις άλλες σκούπες είναι ότι παράγει μία δόνηση που αναγκάζει τη σκόνη-χώμα-ακάρεα να "αιωρηθούν" από το στρώμα (ή χαλί) και μετά τα ρουφάει. Επειδή προφανώς δεν πρόκειται να δώσουμε 2.500 € για σκούπα, ψάχνουμε για κάτι σε νορμάλ τιμή που να μπορεί να μας παρέχει κάτι ανάλογο. Έχω βρει μία μικρή Silentnight που έχει από ότι λέει δόνηση ενώ έχει και λάμπα UV για να σκοτώνει μύκητες, βακτήρια κλπ. Έχει κανείς κάτι ανάλογο ή κάτι άλλο να προτείνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα