Προς το περιεχόμενο

Appeal στο Paypal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Μετα απο επιτυχημένο case που άνοιξα με τον πωλητή και πήρα τα λεφτά μου πίσω και επέστρεψα το προϊόν του αυτός τώρα ισχυρίζεται οτι του έφτασε το προϊόν κατεστραμμένο και δεν του έςτειλα και κάποια κομμάτια απο το προϊόν!!! Και άνοιξε Appeal στο Paypal! Εγώ έχω και φωτογραφίες και βίντεο απο το πακετάρισμα ως και φωτογραφίες απο το ταχυδρομείο την ημέρα επιστροφής. Όλα σε πακέτο με χοντρό χαρτόνι και φουσκάλες εντός για προστασία και εννοείται το έστειλα συστημένο! Να σημειωθεί οτι προσπάθησε να μου το πουλήσει εκτός eBay και εκτός PayPal με μεταφορά χρημάτων σε τράπεζα όπου και αρνήθηκα! Υποψιάζομαι οτι μετι που παρέλαβε κατέστρεψε μόνος του το προϊόν έτσι και αλλιώς δεν δούλευε και το ήξερε και προσπαθεί να τα φορτώσει σε εμένα!

Τωρα στο PayPal δεν έχω ανεβάσει ακόμα αυτά τα αρχεία που έχω γιατί πήρα τα χρήματα μου πίσω. Αλλά τώρα είναι στην διαδικασία που ελέγχει το PayPal. Θα μου ζητήσει τα αρχεία αυτά η θα βγάλει απόφαση αμέσως; Πρέπει να τα ανεβάσω εγώ έτσι χωρίς να με ρωτήσουν; Θα τα δουν;

Επίσης εάν βγει απόφαση κατα εμού δεν έχω καθόλου χρήματα στο PayPal και στην προπληρωμένη για αγορές! Πως θα τα τραβήξει και απο που;

Έχω μπλέξει με απατεώνα δυνατό! Προσοχή παίδες στις αγορές σας!

Δημοσ.

Δεν θα τα τραβήξει

Όταν παρεις τα λεφτά σου πίσω απλά αφαιρεις την κάρτα από το PayPal και τέλος

Δημοσ.

Δεν θα τα τραβήξει

Όταν παρεις τα λεφτά σου πίσω απλά αφαιρεις την κάρτα από το PayPal και τέλος

Τα λεφτά έχουν επιστρέψει ήδη στην Τράπεζα. Το θέμα είναι που πάει η όλη φάση! Θεωρώ οτι θα κερδίσω πάλι την υπόθεση αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Στην χειρότερη να μου μπλοκάρουν το PayPal γιατί λεφτά δεν θα μπορούν να τραβήξουν αλλά δεν θέλω να φτάσω έως εκεί. Απορώ με τον απατεώνα που έφτιαξε θετικό προφίλ με 100% αξιολογήσεις σε 300 αγορές / πωλήσεις και προσπαθεί να ξεφορτωθεί έτσι χαλασμένες συσκευές!!!

Δημοσ.

Για να δούμε τι θα βγεί γιατί αυτή την λαμόγια την έχω κάνει κι εγώ και έπιασε...

"Κατέστρεψα" ένα πράγμα για να πάρω τα λεφτά μου πίσω με φωτός και βίντεος και κέρδισα.

Δεν έχει σημασία πως το έχει πακεταρει ο πωλητής μπορεί να ισχυριστεί πως χάλασε στην πορεία αποστολής.

Όμως αφού λέει ο πωλητής πως λείπουν πράγματα αυτό μπορείς εύκολα να το κερδίσεις γιατί η ταμπέλα αποστολής με τα πράγματα που έστειλες αναγράφει το βάρος.

Αφού το βάρος είναι ίδιο με το βάρος που σου έστειλε ο πωλητής τότε είναι τα ίδια πράγματα μέσα και ο πωλητής λέει ψέματα

• Like 1
Δημοσ.

Για να δούμε τι θα βγεί γιατί αυτή την λαμόγια την έχω κάνει κι εγώ και έπιασε...

"Κατέστρεψα" ένα πράγμα για να πάρω τα λεφτά μου πίσω με φωτός και βίντεος και κέρδισα.

Δεν έχει σημασία πως το έχει πακεταρει ο πωλητής μπορεί να ισχυριστεί πως χάλασε στην πορεία αποστολής.Όμως αφού λέει ο πωλητής πως λείπουν πράγματα αυτό μπορείς εύκολα να το κερδίσεις γιατί η ταμπέλα αποστολής με τα πράγματα που έστειλες αναγράφει το βάρος.

Αφού το βάρος είναι ίδιο με το βάρος που σου έστειλε ο πωλητής τότε είναι τα ίδια πράγματα μέσα και ο πωλητής λέει ψέματα

Περιμένω το PayPal να μου έρθει η σειρά μου να μου ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες λογικά. Αυτό με το βάρος πως μπορώ να το ζητήσω απο το PayPal να το ελέγξουν; Έχω ανεβάσει την αποδείξη φυσικά απο τα ELTA θα την κοιτάξουν τα γίδια η μπα; Πρέπει να το ζητήσω εγώ απο το PayPal αυτό;

Για αυτό μου το έπαιζε η πουτ@ν@ ο Ιταλός άνετος και ναι να σου κάνω refunds στείλε την M/B πίσω και και και... Η κομπίνα της κομπίνας! Και έφαγα πόσες ώρες να καταλάβω γιατί δεν δουλεύει το PC! Μου έστειλε χαλασμένη m/b να την ξεφορτωθεί και να κερδίσει τα χρήματα απο το PayPal!!!

Και ενώ μου γύρισαν τα χρήματα πήρε τηλέφωνο στο PayPal για να ζητήσει έφεση!!

Το PayPal στάνταρ τον έστειλε να πάει σε τρίτο τεχνικό να αξιολογήσουν την βλάβη του. Το μετα δεν ξέρω ακόμα...

Να ζητήσω έλεγχο γραμμαρίων; unboxing video/ζύγισμα απο το πωλητή.

Επειδή είναι λαμόγιο υποψιάζομαι οτι θα ξανά σφραγίσει το πακέτο και θα βγάλει απο μέσα αντικείμενα. Εάν γράφει πάνω το βάρος και το γνωρίζει το πακέτο που έφτασε εκεί...

Δημοσ.

Περιμένω το PayPal να μου έρθει η σειρά μου να μου ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες λογικά. Αυτό με το βάρος πως μπορώ να το ζητήσω απο το PayPal να το ελέγξουν; Έχω ανεβάσει την αποδείξη φυσικά απο τα ELTA θα την κοιτάξουν τα γίδια η μπα; Πρέπει να το ζητήσω εγώ απο το PayPal αυτό;

Για αυτό μου το έπαιζε η πουτ@ν@ ο Ιταλός άνετος και ναι να σου κάνω refunds στείλε την M/B πίσω και και και... Η κομπίνα της κομπίνας! Και έφαγα πόσες ώρες να καταλάβω γιατί δεν δουλεύει το PC! Μου έστειλε χαλασμένη m/b να την ξεφορτωθεί και να κερδίσει τα χρήματα απο το PayPal!!!

Και ενώ μου γύρισαν τα χρήματα πήρε τηλέφωνο στο PayPal για να ζητήσει έφεση!!

Το PayPal στάνταρ τον έστειλε να πάει σε τρίτο τεχνικό να αξιολογήσουν την βλάβη του. Το μετα δεν ξέρω ακόμα...

Να ζητήσω έλεγχο γραμμαρίων; unboxing video/ζύγισμα απο το πωλητή.

Επειδή είναι λαμόγιο υποψιάζομαι οτι θα ξανά σφραγίσει το πακέτο και θα βγάλει απο μέσα αντικείμενα. Εάν γράφει πάνω το βάρος και το γνωρίζει το πακέτο που έφτασε εκεί...

με χαλασμενη μητρικη ευκολα τραβας ενα βιντεο, δεν προκειται να κερδισει στο appeal.

γιατι για να αποδειξει πως λειτουργει η μητρικη που εστειλες πισω ωστε να παρει τα λεφτα του γιατι το αντικειμενο θα ειναι οπως εγινε κατα την περιγραφη θα πρεπει να δειξει το motherboard part number και πως δουλευει η μητρικη σε βιντεο

επισης

Once a dispute is closed and the buyer is given a refund then Paypal cannot claw that payment back from the buyer.

Usually if you appeal and Paypal agree your are in the right they will make a discretionary payment which comes from them, not the buyer.

οποτε μη φοβασαι.

Δημοσ.

Ούτε αυτό το ήξερα οτι δεν θα πάρει λεφτά απο εμένα αλλά απο το PayPal! Αλλά επειδή είναι μούλος και είναι απο τις χειρότερες εμπειρίες μου στο PayPal και στις αγορές εξωτερικού το έγραψα εδώ να προσέχουν και οι υπόλοιποι στο τι λαμόγια υπάρχουν! Και θα το πολεμήσω μέχρι τέλους να μην πάρει ούτε απο το PayPal το λαμόγιο! Νούμερο ένα κομπίνα ever!

Δημοσ.

Τελικά προς ενημέρωση το case έκλεισε απο το PayPal δεν γνωρίζω εάν του επέστρεψαν χρήματα.. Πάντως απο εμένα δεν πήρε κάτι τελικά! ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΙΠΟΝ

Δημοσ.

Τελικά προς ενημέρωση το case έκλεισε απο το PayPal δεν γνωρίζω εάν του επέστρεψαν χρήματα.. Πάντως απο εμένα δεν πήρε κάτι τελικά! ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΙΠΟΝ

μα στο ειπα ρε, δεν ειχες κατι να φοβασαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...