SeXBOX Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Ειδικα το banggood από άποψη refund σου το δίνει πιο εύκολο από όλα. Είναι το μόνο site που δεν σου τρώει την ψυχή για να πάρεις refund. Μια μεμονομένη εμπειρία δεν σημαίνει τίποτα. Χρειάστηκα πάνω από 20 φόρες στο banggood refund/return κ άλλες τόσες στο gearbest (ΠΟΤΕ insurance προφανώς). Όποιο κατάστημα δέχεται να έχει paypal δέχεται και τους όρους πολιτικής της. Όποιος δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει αυτό ας πληρώνει χωρίς λόγο Insurance. Ναι δεν λέω, αλλά το να τεκμηριώσω τα λεγόμενα μου... με ξεπερνά! Δηλαδή τι να κάνω; Να πάρω συνέντευξη μέσο Skype από τον ξάδερφο μου που είναι Ελλάδα και να την στείλω στον djuan1988;;; Έτσι ώστε να εχω στοιχεία και να μην είμαι "αστοιχείωτος"; Το είπα μια και δεύτερη δεν το λέω, συνέβη πάει τελείωσε και μετά μου λέει ότι έβγαλε συμπέρασμα, ε βαριόμουν να μπω στην διαδικασία και "πέταξα" ένα "συμφωνώ" για να τελειώνουμε έλεος δηλαδή.
Billator Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Ναι δεν λέω, αλλά το να τεκμηριώσω τα λεγόμενα μου... με ξεπερνά! Δηλαδή τι να κάνω; Να πάρω συνέντευξη μέσο Skype από τον ξάδερφο μου που είναι Ελλάδα και να την στείλω στον djuan1988;;; Έτσι ώστε να εχω στοιχεία και να μην είμαι "αστοιχείωτος"; Το είπα μια και δεύτερη δεν το λέω, συνέβη πάει τελείωσε και μετά μου λέει ότι έβγαλε συμπέρασμα, ε βαριόμουν να μπω στην διαδικασία και "πέταξα" ένα "συμφωνώ" για να τελειώνουμε έλεος δηλαδή. Είσαι σοβαρός; Είπα ποτέ ότι δεν έγινε στο ξάδερφο σου; Ανέφερα ποια είναι η συνηθισμένη συμπεριφορά σε refund του banggood. Εσύ έβγαλες ένα συμπέρασμα από 1 άποψη κ σου είπα ποια είναι πραγματικότητα απλά. Σου προτείνω lexotanil. Καλό σου βράδυ.
SeXBOX Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Σε λένε djuan1988; Γιατί εγώ μόνο για την περίπτωση του αναφέρθηκα, διάβασε καλύτερα και κράτα τα προσβλητικά για πάρτη σου.
Billator Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Σε λένε djuan1988; Γιατί εγώ μόνο για την περίπτωση του αναφέρθηκα, διάβασε καλύτερα και κράτα τα προσβλητικά για πάρτη σου. Κάνε παράθεση εκείνον τότε, αλλά κ πάλι η απάντηση ταίριαζε για το ύφος σου γάντι. Κ αν δεν έχεις άποψη τεκμηριωμένη μην απαντάς σε θέματα που παιδιά ζητάν βοήθεια για να βγάλουν άκρη για να μπαχαλέψεις απλά το νήμα.
SeXBOX Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Κοιτάξτε να δείτε... "μπαχάλεψα"(ούτε που υπάρχει στο λεξιλόγιο) ολόκληρο νήμα... είπα την εμπειρία που είχε ένας ξάδερφος που του την "βάρεσε" του PayPal για την insurance policy εκείνη την αποφράδα ημέρα και συμφώνησε με το κατάστημα. Είμαι επικίνδυνος μη μου δίνετε καν πληκτρολόγιο γιατί εχω μανία να "μπαχαλεύω". Συγνώμη που είπα την γνώμη μου και μοιράστηκα και ένα συμβάν, δε θα ξανά συμβεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις