Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το παρακάτω router ZXHN H108L

και ενώ δουλεύει μια χαρά με όλες τις συσκευές όπως ταμπλέτα, psvita, pc, με το smartphone μου Lenovo k3 note, αργεί να ανοίξει σελίδες ή να στριμάρει από youtube....τι μπορεί να φταίει...το wifi σε όλες τις ασύρματες συσκευές ΕΚΤΟΣ του κινητού μου λειτουργεί αψογα.....:(

Δημοσ.

Βαση λογικης ναι, αλλα και βρισκει δικτυο.και συνδέεται...τι θα μπορουσα να κανω στο κινητο μου καμια συμβουλη?????

Αάαα ξεχασα να αναφερω πως δουλέυει τελεια στο ρουτερ της δουλειας μου, για αυτο και απεκλεισα το ενδεχωμενο να ειναι το κινητο...

Δημοσ.

Ειχα και εγω αυτο το router, ηταν λιγο αργο στο ανοιγμα σελιδων αλλα και συγχρονιζε 2 Mbps πιο κατω απο αλλα δυο που ειχα δοκιμασει ,συγχρονιζε 17 και κατι Mbps και μετην αλλαγη εφτασα και τα 20Mbps , βασικα τωρα περιμενω να συνδεθω σε vdsl μιας και με την προσφορα που πηρα δεν μπορουσα ν αρνηθω

Δοκιμασε να βαλεις αλλο router, ολο και καποιο θα εχεις ,θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα ,ετσι πιστευω

• Like 1
Δημοσ.

για κουμπωσε στην γραμμη σου ενα αλλο ρουτερ και τρεξε ενα διαγνωστικο να δεις η γραμμη σου ποσο βγαζει και αν βγαζει παραπανω τοτε φταιει το ρουτερ σου.

• Like 1
Δημοσ.

Στη Forthnet είχα και εγώ πρόβλημα γιατί δεν έφτανε το σήμα πέρα του δωματίου που το είχα. Μετά πήγα στην κοσμοτέ και έχω πιο δυνατό σήμα, το πρόβλημα ήταν στο ρούτερ ή στη σύνδεση;

Δημοσ.

εχω συναντησει σε πολλα ρουτερ να συνδεονται τα pc και οχι τα κινητα,η τα κινητα και οχι τα pc,οποτε φανταζομαι μπορει να υπαρξουν διαφοροι συνδιασμοι.

σε ολες τις περιπτωσεις με αλλαγη ρουτερ δεν ειχε κανεις προβλημα,οποτε εχετε  το νου σας,μεγαλοι ρουφιανοι αυτα τα ρουτερ ( τα ρουτερ γενικοτερα,οχι το συγκεκριμενο ) .

Δημοσ.

Το μόνο καλό όταν χάνεται το σήμα πάντως είναι Link.png Site: αυτό Και όχι τίποτα άλλο, το ανακάλυψα πριν λίγους μήνες όταν κολλούσε συνέχεια το ρουτερ και σκεφτόμουν, το κάνουν επίτηδες για να μην τους βρίζουμε;  :P  :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...