Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ψησταριά υγραερίου


ilias8513

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω αγοράσει μία ψησταριά υγραερίου της campingaz και έχω πρόβλημα με τις αναφλέξεις.

Ειδικά σε κοτόπουλο, λουκάνικο και στο ψάρι δεν μπορώ να ψήσω με τη σχάρα αναμμένη κι έτσι αναγκάζομαι να έχω το ένα φλόγιστρο αναμμένο και να έχω τα κρέατα στο σβηστό, οπότε με κλειστό το καπάκι ψήνονται με τη θερμότητα. Εννοείται την ένταση την έχω στο πιο χαμηλό όταν μου συμβαίνουν οι αναφλέξεις,

 

Καμιά ιδέα τι φταίει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναλόγως και την ψησταριά, αλλά αναφλέξεις έχεις γιατί το λίπος/λάδι στάζει απευθείας στο φλόγιστρο και όχι πάνω στο σίδερένιο κάλυμα. Θα φροντίζεις ώστε να έχεις πάντα χώρο διαθέσιμο στην σχάρα για να μετακινείς τα κρέατα που αρπάζουν. τα ψάρια πάντα σε σχάρα ψαριού για να μπορείς να τα μετακινήσεις. τα πιο λιπαρά (όπως λουκάνικα) εγώ τα ΄βαζω στις κάτω άκρες της σχάρας που δέν είναι πάνω απο φλόγιστρο. το κοτόπουλο πάντα αρπάζει λόγο πέτσας.

Θέλει τον χρόνο της για να το βρείς, έχει σημεία που αρπάζουν πιο εύκολα οπότε τα αποφέυγεις στην αρχή που έχει πολλά ζουμιά το κρέας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρόβλημα είναι ότι πέφτουν τα υγρά και τα λίπη σε αυτό που καλύπτει τα φλόγιστρα (φώτο) το οποίο έχει τρύπες, δεν ξέρω για ποιο λόγο κι έτσι γίνονται αναζωπυρώσεις συνέχεια. Ακόμα και στην πρώτη χρήση που η ψησταριά ήταν πεντακάθαρη είχα το πρόβλημα. Νόμιζα ότι το νόημα της ψησταριάς είναι να ψήνεις σε όλη την επιφάνεια της σχάρας και όχι να έχεις τέτοια θέματα.

 

 

26806_4_.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...