ilias8513 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Έχω αγοράσει μία ψησταριά υγραερίου της campingaz και έχω πρόβλημα με τις αναφλέξεις. Ειδικά σε κοτόπουλο, λουκάνικο και στο ψάρι δεν μπορώ να ψήσω με τη σχάρα αναμμένη κι έτσι αναγκάζομαι να έχω το ένα φλόγιστρο αναμμένο και να έχω τα κρέατα στο σβηστό, οπότε με κλειστό το καπάκι ψήνονται με τη θερμότητα. Εννοείται την ένταση την έχω στο πιο χαμηλό όταν μου συμβαίνουν οι αναφλέξεις, Καμιά ιδέα τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Αναφλέξεις που, κατω που μαζεύονται τα λίπη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rubadub Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Αναλόγως και την ψησταριά, αλλά αναφλέξεις έχεις γιατί το λίπος/λάδι στάζει απευθείας στο φλόγιστρο και όχι πάνω στο σίδερένιο κάλυμα. Θα φροντίζεις ώστε να έχεις πάντα χώρο διαθέσιμο στην σχάρα για να μετακινείς τα κρέατα που αρπάζουν. τα ψάρια πάντα σε σχάρα ψαριού για να μπορείς να τα μετακινήσεις. τα πιο λιπαρά (όπως λουκάνικα) εγώ τα ΄βαζω στις κάτω άκρες της σχάρας που δέν είναι πάνω απο φλόγιστρο. το κοτόπουλο πάντα αρπάζει λόγο πέτσας. Θέλει τον χρόνο της για να το βρείς, έχει σημεία που αρπάζουν πιο εύκολα οπότε τα αποφέυγεις στην αρχή που έχει πολλά ζουμιά το κρέας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Καλό καθάρισμα από τα λίπη. Θεωρώ ότι εκεί είναι το πρόβλημα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias8513 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Το πρόβλημα είναι ότι πέφτουν τα υγρά και τα λίπη σε αυτό που καλύπτει τα φλόγιστρα (φώτο) το οποίο έχει τρύπες, δεν ξέρω για ποιο λόγο κι έτσι γίνονται αναζωπυρώσεις συνέχεια. Ακόμα και στην πρώτη χρήση που η ψησταριά ήταν πεντακάθαρη είχα το πρόβλημα. Νόμιζα ότι το νόημα της ψησταριάς είναι να ψήνεις σε όλη την επιφάνεια της σχάρας και όχι να έχεις τέτοια θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα