Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα Σιμο.Καλη η Gigabyte με την μονη διαφορα οτι εχει κατεμε την συνηθεια να βγαζει συνεχως διαφορα Revision στις υπαρχουσες μητρικες της πραγμα που δεν μου αρεσει και πολυ.Περα αυτου εαν τελικα καταληξεις σε Intel σετακι και θες να ασχοληθεις και λιγο περισοτερο με το κλοκαρισμα του επεξεργαστη θα διαπιστωσεις οτι η Gigabyte θα σου φτασει τον επεξεργαστη εκει που παει αλλα συγκριτικα με περισοτερο ρευμα αποτι μια Asus η Msi η Αsrock(και εδω μιλαμε για μητρικες που θα ειναι στο ιδιο φασμα χρηματων ολες) με αποτελέσμα μεγαλυτερες θερμοκρασιες.Θα σου προτεινα στα ιδια χρηματα ΑΥΤΗΝ δοκιμασμενη απο δυο φιλους μου,σταθερη ,ομορφη.

Την είδα αυτήν και μπυ φαίνεται πολύ καλή, μόνο που απ' ότι βλέπω δεν υποστηρίζει SLI (ίσως στο μέλλον το χρειαστώ). Για αυτό και σκέφτηκα την Gigabyte. Έχεις να προτείνεις κάποια ισάξια με υποστήριξη SLI?

Καλημερα Σιμο.Καλη η Gigabyte με την μονη διαφορα οτι εχει κατεμε την συνηθεια να βγαζει συνεχως διαφορα Revision στις υπαρχουσες μητρικες της πραγμα που δεν μου αρεσει και πολυ.Περα αυτου εαν τελικα καταληξεις σε Intel σετακι και θες να ασχοληθεις και λιγο περισοτερο με το κλοκαρισμα του επεξεργαστη θα διαπιστωσεις οτι η Gigabyte θα σου φτασει τον επεξεργαστη εκει που παει αλλα συγκριτικα με περισοτερο ρευμα αποτι μια Asus η Msi η Αsrock(και εδω μιλαμε για μητρικες που θα ειναι στο ιδιο φασμα χρηματων ολες) με αποτελέσμα μεγαλυτερες θερμοκρασιες.Θα σου προτεινα στα ιδια χρηματα ΑΥΤΗΝ δοκιμασμενη απο δυο φιλους μου,σταθερη ,ομορφη.

Βρήκα αυτήν: https://www.skroutz.gr/s/10794191/MSI-Z270-Gaming-Pro-Carbon.html

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα σχόλια του τύπου να προτείνω το 2017 7700κ με ξεπερνάνε πάντως!Looper γίναμε!

• Like 1
Δημοσ.

Τα σχόλια του τύπου να προτείνω το 2017 7700κ με ξεπερνάνε πάντως!Looper γίναμε!

???
Δημοσ.

Σιμο καλησπερα ξανα.Την μητρικη που εβαλες παραπανω την Carbon δηλαδη ειναι η μητρικη που εχω αυτην την στιγμη στο Pc μου φιλε.Αψογη απλα δεν στην προτεινα εξ αρχης λογο του οτι ειναι κατι ακριβοτερη απο την Gigabyte.Για οποιαδηποτε απορια εχεις στειλε μου PM να σου απαντησω οτι θες για να μην γεμιζουμε το θεμα εδω με λεπτομερειες πανω στην συγκεκριμενη μητρικη.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ όσο δεν πάει, αλλά αφού αυτή είναι η επιλογή του ts τότε είναι από μέρους μας σεβαστή. Εννοείται πως με έναν 1700 θα είχε πολλή περισσότερη επεξεργαστική ισχύ να διαχειριστεί το rendering αλλά λέει πως έχει ήδη πρωτεύον καλό μηχάνημα και πως το εν λόγω θα προορίζεται για δευτερεύον οπότε αφού θέλει 7700k τότε πάσο.

• Like 1
Δημοσ.

Να μην προτιμίσω το Z270 chipset?

καλο ειναι το ζ270 τσιπακι αλλα εγω πρωτινά αυτήν γτ την εβαλα σε ενα παιδί και δουλεύει τζάμι ...και συνηθως σε μητρικες αγοραζω μονο asus π einai τοπ και μετα asrock h gigabyte 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλο ειναι το ζ270 τσιπακι αλλα εγω πρωτινά αυτήν γτ την εβαλα σε ενα παιδί και δουλεύει τζάμι ...και συνηθως σε μητρικες αγοραζω μονο asus π einai τοπ και μετα asrock h gigabyte 

Άψογη μητρική στα λεφτά της, αλλά πρέπει να ζητήσει από το κατάστημα να του κάνουν bios update με skylake στο τελευταίο για να παίξει ο kaby, αν δεν έχουν skylake ας πάει στην z270 έκδοση να είναι out of the box καλυμμένος, είναι το ίδιο board με το z170 που πρότεινες ελάχιστα βελτιωμένο εμφανισιακά και ένα 10ρι πιο ακριβό απλά με z270 :

http://www.skroutz.gr/s/10788500/Asus-Prime-Z270-A.html

Επεξ/σία από Mult1C0r3Cpu
  • Like 2
Δημοσ.

Άψογη μητρική στα λεφτά της, αλλά πρέπει να ζητήσει από το κατάστημα να του κάνουν bios update με skylake στο τελευταίο για να παίξει ο kaby, αν δεν έχουν skylake ας πάει στην z270 έκδοση να είναι out of the box καλυμμένος, είναι το ίδιο board με το z170 που πρότεινες ελάχιστα βελτιωμένο εμφανισιακά και ένα 10ρι πιο ακριβό απλά με z270 :

http://www.skroutz.gr/s/10788500/Asus-Prime-Z270-A.html

μαλιστα καταλαβα !

Δημοσ.

Oντως η τελικη αποφαση ειναι αποκλειστικα του φιλου Σιμου τοσο για την Mobo οσο και για το Cpu.Δεν καταλαβαινω μονο που σε περιπτωση τελικα αποφασισει να παει σε Intel γιατι να μην παρει το τελευταιο Chipset και να παει σε προηγουμενο για 10-15 ευρω διαφορα.Anyway περι ορεξεως κολοκυθοπιτα που λεει και ο λαος :).Kαι ενα τελευταιο ανυπομονω με τοση απαξιωση εν ετος 2017 που λεει και ο φιλος παραπανω για τον 7700 να πεσει κατω απο τα 200 ευρω ισως και πιο κατω(εξαλλου αρχαιος ειναι) να τσιμπησω 3-4 κοματια ετσι για να εχω καβα :) Γιατι πολυ απλα οχι οτι συμφωνω με την τρεχουσα τιμη του εναντι των Ryzen αλλα εγω προσωπικα εαν ηθελα να παιξω παιχνιδια και μονο παιχνιδα (οοοολα τα παιχνιδια)ΣΗΜΕΡΑ σιγουρα θα πηγενα και εγω σε Intel οπως και εχω παει γιατι δεν εχω την υπομονη για απειρα Bios Update ουτε για Gaming Optimization ουτε να ψαχνω Seriel Number και Revisions σε μνημες για να ειναι συμβατες και να μπορω να τις τρεξω κοντα στα 2900+.Ολα αυτα χωρις παρεξηγηση το ξαναλεω ειναι η καθαρα προσωπικη μου αποψη.

• Like 1
Δημοσ.

Εκεί που χάνουν οι ryzen είναι λίγο στα fps, για αυτόν που κοιτάει το απόλυτο νούμερο ο 7700k είναι με διαφορά μπροστά μέχρι και 20 fps σε κάποια games, αυτό είναι όλο, αν κάποιος θέλει all around ισχύ συν gaming δεν υπάρχει λόγος να αποφύγει έναν 1600 πχ, αλλά όπως είπες και εσύ περί ορέξεως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκεί που χάνουν οι ryzen είναι λίγο στα fps, για αυτόν που κοιτάει το απόλυτο νούμερο ο 7700k είναι με διαφορά μπροστά μέχρι και 20 fps σε κάποια games, αυτό είναι όλο, αν κάποιος θέλει all around ισχύ συν gaming δεν υπάρχει λόγος να αποφύγει έναν 1600 πχ, αλλά όπως είπες και εσύ περί ορέξεως.

ωραια να ρωτησω και εγω κατι η ψηκτρα π εχουν μεσα η ζεν ειναι  υπερ αρκετή η πρεπει ν αγορασεις και αφτερμαρκετ ψηκτρα ?

Επεξ/σία από life is music

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...