vairass Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Ειχαμε μαϊμού το 1985 στο γραφείο όχι στο σπίτι.. Καλή φάση αλλά δεν κάθεται στον κωλο της, άσε που κάνει συνέχεια αταξίες. Πάρε μια Λασι, μετά την μαϊμού πήραμε Λασι
Vapir Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 πάρε ένα ασβό , καλοκαίρι έρχεται με τόσο κλανίδι θα σε βοηθήσει να κάνεις κ δίαιτα , αντί να πεινάς θα ξερνάς 5
μπιπ μπιπ Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μπερδεύεις τον ασβό(meles meles) με το κουνάβι (martes foina), αν και στην πραγματικότητα κανένα από τα δυο δεν βρωμάει. O Pepe le pew είναι μεφίτης (mephitis mephitis).
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μπιμπίπ να πάρεις! Θα τρέχεις και δε θα φτάνεις
Vassilis_24 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μπερδεύεις τον ασβό(meles meles) με το κουνάβι (martes foina), αν και στην πραγματικότητα κανένα από τα δυο δεν βρωμάει. O Pepe le pew είναι μεφίτης (mephitis mephitis). Υπάρχει και το βρωμοκούναβο (Mustela putorius), που επίσης βρωμάει...
thant Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μπιμπίπ να πάρεις! Θα τρέχεις και δε θα φτάνεις To μπιμπιπ κανει πολύ φασαρία. Εγω προτείνω εναν αχινό που ειναι ήσυχο ζωάκι.. ΥΓ: Λιγα με τον Θεσσαλονικιό κινεζο... 2
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Εγω προτείνω εναν αχινό που ειναι ήσυχο ζωάκι.. Και γιατί να μη πάρει ένα φιδάκι; ήσυχο φαίνεται Όλα τ' άλλα είναι ημίμετρα, ας το ζήσει στο φουλ, γιόλο μωρέ! 1
nikoskon Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Αυτή η φάση με τα εξωτικά κατοικίδια νόμιζα πως ίσχυε μόνο για κάποιους no-life τύπους στις ΗΠΑ που κάνουν "petting" κροκόδειλους και δεν ξέρω εγώ τι. @ts έχω 2 ερωτήσεις: Ποιός είναι ο λόγος που θες κατοικίδιο; Ποιός έιναι ο λόγος που θες άγριο/εξωτικό ζώο ως κατοικίδιο; Επεξ/σία 9 Απριλίου 2017 από nikoskon
Θεkλα Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Πρωι σκαι εδειχνε πάντως λεμουριους και κατοικιδιο αρκούδα.
kfyros Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 αν μισείς τους γονείς σου και τη ζωή σου και το ζωικό βασίλειο πάρτα όλα μαζί !! 5 - 30 χιλιάρικα είναι το πρόστιμο για κακοποίηση ζώου, και να είσαι σίγουρος θα το πληρώσεις .. :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις