poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 οι μετρήσεις γίνονται ενσύρματα η ασύρματα; επίσης μιλάς για vodafone και μας δειχνεις εικόνες απο μόντεμ του οτε με username του οτε. τι ισχύει απο τα 2; το ρουτερ του οτε παιζει και σε Hol και επισης οτι στοιχεια και να βαλεις στο Username Θα παιξει μια χαρα στην Hol.δεν εχουν Radius για authentication. Παιδιά καλησπέρα το πρόβλημα που έχω είναι με την ταχύτητα του internet κάνω τεστ ταχύτητας με το speed test ενώ ξεκινά με 10 εως 12 mbps στο τέλος πέφτει στα 3 εως 4 mbps επικοινώνησα και με τον παροχο μου την Vodafone και μου λέει πως η γραμμή μου είναι εντάξει άλλαξα και ρουτερ και πάλι τα ίδια. έχουμε καμία λύση ευχαριστώ α.δοκιμασε με download και οχι wireless.β.παρε κανα σοβαρο ρουτερ.γ.ζητα 6 margin απο vodafone για να πας στα 15 Mbit
blackdeagle Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Παιδιά εγώ έχω Vodafone +σταθερό,ιντερνετ,tv - όλα... είμαι ικανοποιημένος από το 2008 είμαι εκεί.Πρόσφατα λόγω ότι είμαι παλιός πελάτης μου κάνανε γεναία μείωση της τιμής πάνω από -50%Για να πάρετε μια γεύση από τις εταιρείες, μπείτε στο facebook όλων των εταιρειων εκεί δείτε σχόλια.πχ. στη vodafone 2-3 στους 50 έχουν παράπονα,εντάξει είναι και μερικοί άνθρωποι υπερβολικοί τα θέλουν όλα και τούμπανα.Στη wind 85 στους 100 βρίζουν.Έτσι γλύτωσα και γω από wind
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 απλα σε ολους τους παροχους παντα καποοι θα βριζουν επειδη ειναι πχ μακρυα απο το αστικο κεντρο και παιζουν χαλια οπου εκει οτι παροχο και να βαλεις δεν θα αλλαξει κατι.επισης το ποσοι θα βριζουν εχει να κανει και με τους ποσους πελατες εχει ο παροχος. παντα βεβαια υπαρχουν και αυτοι που τα παραπονα τους ειναι οτι ναναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα