Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην κοινοτητα.Πριν καποιες μερες εχασα την χρεωστικη μου καρτα την οποια ειχα συνδεσει στο PayPal και εκανα αγορες στο Ebay οποτε τη διεγραψα και προσθεσα τη νεα που εβγαλα στην τραπεζα.Η ερωτηση μου ειναι η εξης:Αν θελω να ζητησω απο καποιον πωλητη αποζημιωση για ενα αντικειμενο που αγορασα με την παλια καρτα,το ποσο αυτο θα μεταφερθει κανονικα στη νεα καρτα ή θα μεινουν στο PayPal? Συγγνωμη αν ειναι χαζη ερωτηση αλλα ειμαι καινουριος σε αυτα :D

Δημοσ.

Καλησπερα στην κοινοτητα.Πριν καποιες μερες εχασα την χρεωστικη μου καρτα την οποια ειχα συνδεσει στο PayPal και εκανα αγορες στο Ebay οποτε τη διεγραψα και προσθεσα τη νεα που εβγαλα στην τραπεζα.Η ερωτηση μου ειναι η εξης:Αν θελω να ζητησω απο καποιον πωλητη αποζημιωση για ενα αντικειμενο που αγορασα με την παλια καρτα,το ποσο αυτο θα μεταφερθει κανονικα στη νεα καρτα ή θα μεινουν στο PayPal? Συγγνωμη αν ειναι χαζη ερωτηση αλλα ειμαι καινουριος σε αυτα :D

να σε ρωτησω κατι, οταν εβαλες την καινουρια την paypal εκανες παλι την ιδια διαδικασια απο την αρχη δηλαδη εκεινο που δινεις 1Ε και μετα το παιρνεις παλι πισω για την πιστωποιηση, και εγω καινουριος ειμαι σε αυτα

Δημοσ.

να σε ρωτησω κατι, οταν εβαλες την καινουρια την paypal εκανες παλι την ιδια διαδικασια απο την αρχη δηλαδη εκεινο που δινεις 1Ε και μετα το παιρνεις παλι πισω για την πιστωποιηση, και εγω καινουριος ειμαι σε αυτα

Nαι φιλε μου,κανονικα.

Δημοσ.

Οχι το ποσο θα παει στην παλια σου κάρτα(αυτη που αφαίρεσες), μετα πρεπει να πας στην τραπεζα σου για να σου γυρίσουν τα χρηματα στην νεα

Δημοσ.

Οχι το ποσο θα παει στην παλια σου κάρτα(αυτη που αφαίρεσες), μετα πρεπει να πας στην τραπεζα σου για να σου γυρίσουν τα χρηματα στην νεα

Μαλιστα,σε ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Nαι φιλε μου,κανονικα.

οκ σε ευχαριστω γιατι αμα λειξει να ξερω οτι θα πρεπει παλι απο την αρχη να κανω την διαδικασια, και την πρωτη φορα δεν καταλαβα τι ενωουσε και εβαλα πολλες φορες λαθος τον κωδικο και μου κλειδωσαν την καρτα στην paypal και με πολυ παρακαλι στο τμημα της paypal μου το ξανα ανοιξαν

Δημοσ.

Νομιζω οτι αυτο το κανει αυτοματα η Τραπεζα,τουλαχιστον ετσι εκανε σε μενα η Πειραιως.Παντως τα λεφτα δεν χανονται.

Δημοσ.

Εξαρτάται τι κάρτα είναι. Αν είναι προπληρωμένη, τα λεφτά του refund πάνε στην παλιά και πρέπει να ζητήσεις να γίνει μεταφορά στη νέα. Αν είναι πιστωτική, επιστρέφουν ως πίστωση στον κάτοχο της κάρτας (στη νέα του κάρτα πρακτικά δηλαδή) χωρίς να κάνει τίποτα. Αν είναι χρεωστική δεν υπάρχει κανένα θέμα γιατί επιστρέφουν στο λογαριασμό από τον οποίο τραβήχτηκαν με όποια κάρτα κι αν αρχικά συνέβη αυτό.

Από όσο βλέπω τώρα προσδιορίζεις ότι επρόκειτο για χρεωστική, άρα ισχύει η τελευταία περίπτωση.

Δημοσ.

αφου η παλια σου καρτα εχει μπλοκαριστει απο την τραπεζα και σου εχει βγαλει καινουργια πως θα γινει αυτο?

Εξαρτάται τι κάρτα είναι. Αν είναι προπληρωμένη, τα λεφτά του refund πάνε στην παλιά και πρέπει να ζητήσεις να γίνει μεταφορά στη νέα. Αν είναι πιστωτική, επιστρέφουν ως πίστωση στον κάτοχο της κάρτας (στη νέα του κάρτα πρακτικά δηλαδή) χωρίς να κάνει τίποτα. Αν είναι χρεωστική δεν υπάρχει κανένα θέμα γιατί επιστρέφουν στο λογαριασμό από τον οποίο τραβήχτηκαν με όποια κάρτα κι αν αρχικά συνέβη αυτό.

Από όσο βλέπω τώρα προσδιορίζεις ότι επρόκειτο για χρεωστική, άρα ισχύει η τελευταία περίπτωση.

αυτο ναι, τι γραφει ο αλλος? :P

ερωτηση.

κανω αγορα με χρεωστικη καρτα πειραιως μεσω paypal

αφαιρω την καρτα αυτη και βαζω νεα χρεωστικη καρτα αλφα μπανκ

ο πωλητης μου στελνει refund.

τα λεφτα σε ποιον λογαριασμο επιστρεφουν?

Δημοσ.

ερωτηση.

κανω αγορα με χρεωστικη καρτα πειραιως μεσω paypal

αφαιρω την καρτα αυτη και βαζω νεα χρεωστικη καρτα αλφα μπανκ

ο πωλητης μου στελνει refund.

τα λεφτα σε ποιον λογαριασμο επιστρεφουν?

Στον λογαριασμό από τον όποιον έφυγαν ασφαλώς. Αυτόν στον οποίο ήταν συνδεδεμένη η κάρτα της Πειραιώς δηλαδή. Δεν έχει καμία σημασία τι συνδέεις και ξεσυνδέεις στο Paypal. 8 κάρτες έχω συνδεδεμένες στο Paypal, αλίμονο αν τα πράγματα ήταν τόσο μπερδεμένα όπως τα σκέφτεσαι εσύ... Απλά είναι, απορώ γιατί μπερδεύεστε.

Ακόμα και όταν μια κάρτα -οποιαδήποτε κάρτα- ακυρώνεται είτε γιατί κλάπηκε, έληξε, οτιδήποτε, δεν την "ξεχνάει" ούτε το Paypal, ούτε φυσικά πολύ περισσότερο η τράπεζα που την εξέδωσε. Συνεχίζει να υπάρχει και να λειτουργεί σε περιπτώσεις όπως το refund.

Δημοσ.

Ok δεν εχω κανει πειραματισμους για να ξερω. λογικο ειναι αυτο που λες.

εαν ομως κλεισεις τον λογαριασμο που εχεις στην πειραιως , το refund που θα στο επιστρεψει το paypal?

Δημοσ.

Ok δεν εχω κανει πειραματισμους για να ξερω. λογικο ειναι αυτο που λες.

εαν ομως κλεισεις τον λογαριασμο που εχεις στην πειραιως , το refund που θα στο επιστρεψει το paypal?

Ακομα και αυτο να γινει εκει στον κλειστό λογαριασμό θα παει το refund, και η συνέχεια με την τραπεζα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...