Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παπούτσια αγοράζω 1 φορά κάθε 5 χρόνια περίπου,γι'αυτο και τα σκάω λίγο παραπάνω.
Αυτα τα airmax τα είχα πάρει 140 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Γενικώς τα διατηρώ πολύ καλά.Δεν μυρίζουν εννοείται,λίγες μιρκοφθορές έχουν και έχουν χάσει αυτό το ζωηρό μαυρο που είχαν στην αρχή :-D

Κανονικά θα ήμουν σε φάση αγορας καινουριων αλλά αυτά οπως τα κόβω με ενα πλυσιματάκι θα άντεχαν αλλον ενα χρόνο.

Οποτε τι κάνω και πως?
Πλυντήριο η χέρι?

Βαθμους,θερμοκρασίες,απορυπαντικα??

Πως??

Δημοσ.

Είχα ρωτήσει έναν υπάλληλο και μου είχε πει πλύσιμο μόνο στο χέρι με απορρυπαντικό για ευαίσθητα. Συγκεκριμένα έκανα λίγο αφρό σε μια λεκανίτσα και αφού βουτούσα ένα σφουγγάρι και το έστυβα καλά, έπλενα εξωτερικά τα παπούτσια και μετά με ένα καθαρό νωπό πανί καθάριζα τους αφρούς. οσον αφορά στο εσωτερικό τους απλά αφαιρούσα τους πάτους και τους έπλενα επίσης στο χέρι. Γενικά αποφεύγω να τα μουλιάζω σε νερό.

Πάντως μια κυρία που ήξερα έπλενε όλα τα αθλητικά με καθαριστικό πατωμάτων!!! Όλως παραδόξως δεν είχε πάθει κανένα παπούτσι τίποτα αλλά και πάλι...

Δημοσ.

Υπάρχει ειδικό καθαριστικό για sneakers , πολλές μάρκες όπως Jason markk , sneaker clean κλπ. Απαγορεύεται δια ροπάλου το πλυντήριο

• Like 1
Δημοσ.

Τα nike millenium τα εβαλα σκετα στο πλυντηριο στο πιο χαλαρο κ συντομο προγραμμα, και ειδα εμφανεις εκδορες.ποτε ξανα.

Δημοσ.

Παιδιά όπως είπα στο άλλο θρεντ, τον περασμένο μήνα έβαλα 2 ζευγάρια (καλές μάρκες) πλυντήριο μέσα σε μαξιλαροθήκες και μαζί με πατάκια για να μη χτυπάνε στον κάδο, όπως με συμβούλεψαν στο θρεντ, στους 30, στο πρόγραμμα για ευαίσθητα. Βγήκαν τζιτζί και τα φοράω για δεύτερη χρονιά χωρίς να μυρίζουν τα πόδια μου. Πολύ ευχαριστημένος.

• Like 1
Δημοσ.

Καλυτερα στο χερι με καποιο ειδικο καθαριστικο για sneakers και με μια βουρτσα για παπουτσια και ξεκινα το τριψιμο. Υπαρχουν αρκετα βιντεακια στο youtube για το πως κτλπ. Και για ορισμενα παπουτσια υπαρχουν tutorials για τα συγκεκριμενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...