corsair04 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Καλησπέρα Θα ήθελα ένα γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει να συμπληρώσω το ε1 είμαι άνεργος , δεν έχω εισόδημα και είμαι φιλοξενούμενος επίσης πόσες αποδείξεις πρέπει να δηλώσω. Ευχαριστώ
logistoulis Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 αφμ αυτού που σε φιλοξενεί, μήνες και μέτρα σπιτιού γράφεις (δες τη προηγούμενη δήλωση) χτύπα επάνω στους τόκους να δεις αν έχεις τόκους και γράφτους, το ίδιο και σε τυχόν δάνειο αποδείξεις δεν υπάρχουν για το '16, μη σε απασχολούν αν δεν έχεις παιδιά σκυλιά γατιά δεν έχεις κάτι άλλο να συμπληρώσεις 2
corsair04 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 αφμ αυτού που σε φιλοξενεί, μήνες και μέτρα σπιτιού γράφεις (δες τη προηγούμενη δήλωση) χτύπα επάνω στους τόκους να δεις αν έχεις τόκους και γράφτους, το ίδιο και σε τυχόν δάνειο αποδείξεις δεν υπάρχουν για το '16, μη σε απασχολούν αν δεν έχεις παιδιά σκυλιά γατιά δεν έχεις κάτι άλλο να συμπληρώσεις Άψογος μόλις την κατέθεσα ευχαριστώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις