kentavrosr Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Καλημερα παιδια.Ειχα δυο thomoson ενα tg585 v7 ως κυριο και ενα v8 ως access point που με ειχατε βοηθησει στο παρελθον να τα ρυθμισω.Πηρα ομως τωρα ενα tecnicolor td5336 γιατι αναβαθμησα τη συνδεση μου σε vdsl και θελω να τα ξαναρυθμισω ωστε να ειναι το technicolor να ειναι το κυριο και το thomson v8 για access point.ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 το 5336 μενει οπως ειναι.νομιζω ειναι192.168.1.1 .το v8 το κανεις Hard reset.μπαινεις μεσα και του κλεινεις τον dhcp και του φτιαχνεις το wireless με ιδιο ssid αμα θες με ιδιο Password και ιδιο κλειδωμα απλα με διαφορετικο καναλι (καλο ειναι να εχουν 5 καναλια διαφορα στο ασυρματο).και εισαι ετοιμος.το v8 απο default ειναι 192.168.1.254 οποτε δεν χρειαζεται να αλλαξεις Ip.και τα ενωνεις μεταξυ τους με Lan βεβαια.
kentavrosr Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 dhcp εκλεισα εβαλα στο wireless εβαλα το ιδιο ssid και τι ιδιο password και κλειδωμα με το ενα στο καναλι 1 και το αλλο στο 10 ενω το v8 το ειχα στο 192.168.1.253 πως τα ενωνω με lan;Επισης το thomson wireless δινει στο χωρο ή οχι;Ευχαριστω πολυ
dr_papas Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Ασε το δέκα κανάλι βάλτο στο 6 ή 7. Τι εννοείς με πως τα ενώνεις? Τραβάς καλώδιο δικτύου από τη θύρα του ενός ρουτερ στο άλλο.
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 dhcp εκλεισα εβαλα στο wireless εβαλα το ιδιο ssid και τι ιδιο password και κλειδωμα με το ενα στο καναλι 1 και το αλλο στο 10 ενω το v8 το ειχα στο 192.168.1.253 πως τα ενωνω με lan;Επισης το thomson wireless δινει στο χωρο ή οχι;Ευχαριστω πολυ dhcp κλεινεις μονο στο V8.μεταξυ τους με ενα καλωδιο.και τα 2 θα μπορουν να δινουν ασυρματο αφου αυτο θες.
kentavrosr Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 τα εχω ενωσει με καλωδιο.πως μπορει το v8 να δωσει ασυρματο;γιατι θελω να στειλω σε ενα tp link extender tl-wa850re που ειναι στην αλλη ακρη του σπιτιου και πιανει το wireless του technicolor που ειναι πολυ μακρια ενω θελω να πιανει το wireless του v8 που ειναι πιο κοντα του.ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 οταν ψαχνεις με το extender για το wireless ακομα και αν εχουν το ιδιο ονομα θα δεις οτι εχει και Mac address>οποτε θα κανεις Pair μονο με το ssid που εχει και την Mac address του v8.
kentavrosr Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δεν ξερω αν πρεπει να ανοιξω αλλου θεμα αλλα το tplink extender wa850re φαινεται να εχει σημα full και οταν παω να συνδεθω με το android τηλεφωνο μου λεει χωρις συνδεση internet.Πριν να ανοιξω τον dhcp του tplink και να βαλω να δινει σαν gateway την ip του thomson μου ελεγε το τηλεφωνο αποτυχια ληψης ip.Εκανα και firmware update στο tplink.Τελικα φαινεται να κανει συνεχεις αποσυνδεσεις το tplink ενω οταν το βγαζω απο την πριζα με το κινητο πιανω εστω και λιγο σημα απο wifi του technicolor και του thomson.Λυνεται αυτο;;;Ευχαριστω και παλι!
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 βλεπω το δικτυο του tp link αλλα το tp link Μαλλον δεν βλεπει το technicolor. ναι επισης οταν ειχες κλειστο τον dhcp επειδν δεν εβλεπε το technicolor δεν μπορουσε να παρει ip απο τον dhcp του.δοκιμασε αλλο καναλι στο technicolor ¨η αλλο κλειδωμα ή βαλε εναν απλο κωδικο να δεις αν θα παιξει.επισης αν το technicolor ειναι 192.168.1.1 τοτε θα βαλεις το repeater 192.168.1.200 για παραδειγμα Δεν ξερω αν πρεπει να ανοιξω αλλου θεμα αλλα το tplink extender wa850re φαινεται να εχει σημα full και οταν παω να συνδεθω με το android τηλεφωνο μου λεει χωρις συνδεση internet.Πριν να ανοιξω τον dhcp του tplink και να βαλω να δινει σαν gateway την ip του thomson μου ελεγε το τηλεφωνο αποτυχια ληψης ip.Εκανα και firmware update στο tplink.Τελικα φαινεται να κανει συνεχεις αποσυνδεσεις το tplink ενω οταν το βγαζω απο την πριζα με το κινητο πιανω εστω και λιγο σημα απο wifi του technicolor και του thomson.Λυνεται αυτο;;;Ευχαριστω και παλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα