Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσοχή, αυτό το thread αφορά μόνο βετεράνους της εποχής των 486/Pentium/Athlon κλπ.... :-D

Λοιπόν παμπάλαιος ATA/IDE δίσκος θέλει να συνδεθεί σε αντίστοιχο enclosure αλλά δεν θυμάται (ο δίσκος) τα jumpers του πως πρέπει να μπούν για τη συγκεκριμένη χρήση. Σε cable select (μάλλον), master, slave?

Δημοσ.

Τι εννοεις ακριβως φιλτατε? Αν ειναι μονος του στην καλωδιοταινια βαλε τον ειτε maste ειτε slave, δεν εχει θεμα... Αν ειναι μαζι με αλλον η΄ με dvd player κτλ τοτε βαλε τον αντιθετα απο οτι θα ειναι το dvd...

Ο δισκος εχει πανω  του "χαρτογραφημενα" το πως μπαινουν τα jumpers στις αναλογες θεσεις...

• Like 2
Δημοσ.

Να τον κανεις εξωτερικο θες? Πρεπει να παρει μια ide θηκη (μεταχειρισμενη λογικα) η΄ παρε κατι σε docking station... Και ετσι κι αλλιως απλα αν δεν γραφει η΄δεν παιζει, κανεις τις αλλαγες μεχρι να δεις που θα κατσει σωστα...(στα jumpers)

Δημοσ.

Την έχω τη θήκη... καλά θα πειραματιστώ, αν κ λέει σε τη διάταξη τα jumpers γίνονται master ή slave ή cable select. Το ερώτημα είναι τη διάταξη χρειάζεται η θήκη για να δουλέψει!

Δημοσ.

Δεν νομιζω να θελει κατι συγκεκριμενο αφου μονος του θα ειναι πανω ο δισκος κι οχι με καποιον αλλο...

Αν δεν βγαζεις ακρη οπως σου ξανα ειπα,δοκιμασε ολους τους συνδιασμους..Δεν παθαινει τιποτα....

Δημοσ.

Καλά εχω πάθει το απίστευτο, δούλεψε ο δίσκος στο εξωτερικό κουτί αλλα τα Windows έχουν κάποιο θέμα με ενα αρχείο κ θέλουν επισκευή με το cd των Windows που δεν εχω!

Όποτε δεν μπορω να κάνω επισκευή στο δίσκο

Δημοσ.

To cd των windows το εχεις απλα δεν το ξερεις ακομα.... :-)

Ψαξου λιγο...Καπου μπροστα σου ειναι...! :-D

Χαχαχα άπαιχτος! Όντως το έχω κ το βρήκα! χαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Αλλο εννοουσα αλλα παρολ΄αυτα επεσα και μεσα! Ωραιος! :-D

Εκτος και αν εννοεις κι εσυ αυτο που εννοησα! Χαχαχαχα!

Ελα η κολοκυθιά!!! :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς!

Εγω εννουσα οτι το εχεις μπροστα σου , στην οθονη του υπολογιστη σου αν το εψαχνες στον "θειο" που λεμε αλλα εσυ μαλλον το ειχες αληθεια σπιτι σου και το βρηκες! :-D

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...