bromiaris Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Καλησπέρα σας… Ερώτηση κρίσεως σχετικά με δημοπρασίες προϊόντων στο ebay…. Παρατήρησα σήμερα που είπα να ασχοληθώ με αυτό το σπορ… ότι όσα πονταρίσματα και να έκανα (συνολικά 3) μόλις πατούσα την επιβεβαίωση, Αστραπιαία συγκεκριμένο άτομο προλάβαινε να δει το ποντάρισμα.. και να ποντάρει περισσότερα..! Υπάρχει τελικά ο Σούπερμαν ή είναι στημένο με κάποιο πρόγραμμα?
xaerialtwistx Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Έχουν ηδη βαλει μεγαλυτερο ποσό από το δικό σου, δεν το έβαλαν την στιγμή που το πάτησες. 1
bromiaris Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Έχουν ηδη βαλει μεγαλυτερο ποσό από το δικό σου, δεν το έβαλαν την στιγμή που το πάτησες. Για μισό λεπτό αγαπητέ… 6 πονταρίσματα… Ξεκινώ πρώτος… ποντάρω…. Μόλις πατώ επιβεβαίωση εμφανίζει ότι κάποιος άλλος ποντάρισε το αμέσως επόμενο ποσό από το δικό μου (αν ήταν τυχαίο γιατί να ποντάρει παραπάνω από το αρχικό? Μαζόχα είναι να πληρώσει περισσότερα?) Ας το θεωρήσω τυχαίο.. ποντάρω το αμέσως επόμενο ποσό… πατώ επιβεβαίωση και Αστραπιαία μου λέει ότι ο άλλος έχει ίδει ποντάρει !!!!!!!!!! αφού είχε εξ αρχής το τελευταίο ποντάρισμα…. Τι είδους μαζόχα είναι να ξανά ποντάρει 2 φορές συνεχόμενα??? Το ίδιο και στον τρίτο γύρο.. και όταν λέω αστραπιαία εννοώ αστραπιαία!!!!!!!!!!!!!
jimakos234 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 καποιος εχει βαλει maximum bid μεγαλυτερο απο το δικο σου/του current bid και καθε φορα που ανεβαζεις, αλλαζει το συστημα , κααθως υπαρχει περιθωριο μεχρι το max bid που εχει θεσει ο αλλος αγοραστης (πολυ μπακαλικα) και δεν τεινεις να το ξεπερνας. 1
warlock9_0 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 το νούμερο που βάζεις είναι το maximum ποσό που δίνεις το σύστημα αυτόματα ποντάρει λίγο παραπάνω από το current bid αν άλλος έχει βάλει παραπάνω από το δικό σου maximum γίνεται αυτό που περιγράφεις, φαίνεται σαν να το κάνεις κατευθείαν αυτός αλλά στην ουσία γίνεται αυτόματα από το σύστημα
jimakos234 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 εχει βαλει μαξ ποσο που θελει να δωσει πχ 20 δολλαρια (δεν το βλεπει κανεις αυτο) , για την ωρα δινει 8.23, πας εσυ να βαλεις 9, το συστημα ανεβαζει το δικο του ποσο στα 9.23 αυτοματα και σε ξαναπερναει. αρα πρακτικα πρεπει να βαλεις ενα bid μεγαλυτερο απο το δικο του max. 1
xaerialtwistx Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Αν καποιος πονταρει 10 ευρω και εσυ 20 ευρω, θα πληρωσεις ουσιαστικα 11 ευρω (ισα ισα για το outbid), και στην οθονη με το αντικειμενο θα λεει πως καποιος πονταρει 11 ευρω (δεν εμφανιζει το maximum bid σου που ηταν 20 ευρω). Οποτε αν ο αλλος βαλει 15 ευρω (ενω βλεπει 11), θα του πεταξει μηνυμα οτι καποιος τον εχει ηδη ξεπερασει (απλα δεν θα λεει για πόσο). Ο καλυτερος τρόπος για να 'κερδισεις' ειναι να περιμενεις τα τελευταια 10 δευτερολεπτα και να βαλεις το μεγαλυτερο ποσο που εισαι διατεθειμένος να δωσεις, στην χειροτερη καποιος θα σε εχει ηδη ξεπερασει, στην καλυτερη θα πληρωσεις πολυ λιγοτερα από το ποσο που έβαλες πως εισαι διατεθειμενος να δωσεις. 1
bromiaris Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Επιτέλους λύθηκε το μυστήριο γιατί προς στιγμήν θεώρησα ότι η marvel με τους υπερήρωες έχει δίκιο…!!! Δηλαδή αν θέσω και εγώ κάποιο μέγιστο ποσό και ποντάρω, το σύστημα του και το δικό μου θα ποντάρει συνεχόμενα αυτόματα μέχρι να φτάσει ένας από τους δυο στο μέγιστο ποσό που έχει οριστεί?
jimakos234 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Αν καποιος πονταρει 10 ευρω και εσυ 20 ευρω, θα πληρωσεις ουσιαστικα 11 ευρω (ισα ισα για το outbid), και στην οθονη με το αντικειμενο θα λεει πως καποιος πονταρει 11 ευρω (δεν εμφανιζει το maximum bid σου που ηταν 20 ευρω). Οποτε αν ο αλλος βαλει 15 ευρω (ενω βλεπει 11), θα του πεταξει μηνυμα οτι καποιος τον εχει ηδη ξεπερασει (απλα δεν θα λεει για πόσο). Ο καλυτερος τρόπος για να 'κερδισεις' ειναι να περιμενεις τα τελευταια 10 δευτερολεπτα και να βαλεις το μεγαλυτερο ποσο που εισαι διατεθειμένος να δωσεις, στην χειροτερη καποιος θα σε εχει ηδη ξεπερασει, στην καλυτερη θα πληρωσεις πολυ λιγοτερα από το ποσο που έβαλες πως εισαι διατεθειμενος να δωσεις. εχουνε μια ασφαλεια πλεον για αυτο το ειδος sniping. Θελει 1.30 ωρα πριν, αλλιως αν βαλεις τελευταια στιγμη πχ 50 ευρω πανω το δινει στον προηγουμενο 1
xaerialtwistx Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 1 1/2 ωρα πριν ειναι τραγικα μεγαλος χρονος και μπορουν να μεσολαβησουν 10 διαφορετικα bid αναμεσα σε 2 επιδοξους κατοχους. Εισαι σιγουρος οτι το διαστημα ειναι τοσο μεγαλο; Είναι σαν να μου λες πως αν δεις οτι σε ξεπερασαν 10 λεπτα πριν την ληξη, τοτε δεν εχεις δικαιωμα να βαλεις μεγαλυτερο ποσο;!
jimakos234 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 1 1/2 ωρα πριν ειναι τραγικα μεγαλος χρονος και μπορουν να μεσολαβησουν 10 διαφορετικα bid αναμεσα σε 2 επιδοξους κατοχους. Εισαι σιγουρος οτι το διαστημα ειναι τοσο μεγαλο; Είναι σαν να μου λες πως αν δεις οτι σε ξεπερασαν 10 λεπτα πριν την ληξη, τοτε δεν εχεις δικαιωμα να βαλεις μεγαλυτερο ποσο;! μπορεις κανονικα, απλα το κανει πχ σε τριτους που θα ερθουν να χτυπησουν το προιον με 50-100 ευρω διαφορα απο τους αλλους την τελευταια στιγμη
web_assasin Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 επισης υπαρχουν προγραμματα και σελιδες που κανουν αυτη τη δουλεια,απλα ταχυτερα,χωρις ομως να ενημερωνεται το ebay,που με τη σειρα του θα ενημερωσει το χρηστη οτι καποιος αλλος εχει πονταρει παραπανω. στην ουσια ο χρηστης 1 εχει πονταρει παραπανω απο το χρηστη 2,αλλα θα το δειξει στο τελευταιο δευτερολεπτο,που θα πονταρει αυτοματα το προγραμμα του χρηστη 1,χωρις να προλαβει ο απλος χρηστης να πονταρει χειροκινητα πλεον. ειναι απειρες οι φορες που εχω χασει αντικειμενο που το ειχα χτυπησει απο την αρχη,απο καποιον χρηστη με προγραμμα που εμφανιστηκε στο τελευταιο δευτερολεπτο και δεν προλαβα να αντιδρασω. μιλαμε τωρα για δημοπρασιες που παιξαν 2 bid,το δικο μου και το δικο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα