Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, χρησιμοποιώ τον firefox ως κύριο browser εδώ και 15 χρόνια και δεν πρόκεται να τον αλλάξω (για να προλάβω μερικούς). Το πρόβλημα είναι ότι gmail δεν λειτουργεί σωστά με αυτόν τον browser.

Πολλές φορές κολλάει, δεν στέλνει e-mail και μου βγάζει ένα "error #007", άλλες φορές δεν κάνει refresh  και δεν ανταποκρίνονται κουμπιά (κουμπιά της σελίδας όχι κάτι που έχει σχέση με το pc). Αρχικά σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάποιο πρόβλημα του σέρβερ της υπηρεσίας αλλά αυτό είναι πάγιο. Δοκίμασα επίσης να καθαρίσω ιστορικό/cookies/temp. internet files κτλπ χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ακριβώς η ίδια συμπεριφορά και στο λαπτοπ μου.

Ενώ αυτό το πρόβλημα υπάρχει εδώ και μήνες, δοκίμασα απο περιέργεια να μπώ με chrome και όλα δουλεύουν τέλεια, στο ίδιο pc με την ίδια σύνδεση. Ακόμη και όταν έχω μπεί στην υπηρεσία ταυτόχρονα και από τους 2 Browser ο ένας μου βγάζει το error και από τον άλλο τα μυνήματα φεύγουν κανονικά.

Έψαξα στο google αλλά τα αποτελέσματα αφορούν διάφορα προβλήματα χωρίς να αναφέρεται κάτι αντίστοιχο.

Τα μόνα πρόσθετα που έχω στον firefox είναι τα adblock plus και το noscript (φυσικά έχω βάλει το gmail στις εξαιρέσει για το noscript)

Γνωρίζουμε αν πρέπει να ρυθμίσω κάτι στο firefox ή να βάλω/βγάλω κάποιο πρόσθετο? Έχει κανείς άλλος αντίστοιχα προβλήματα? Παίζει η google, στα πλαίσια προώθησης του chrome, να μην ασχολείται ιδιαίτερα με άλλους browser? Υπάρχει κάποια γενικότερη ασυμβατότητα με τις παρούσες εκδόσεις gmail/firefox?

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...