Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αμα δεν ειναι η καρτα γραφικων γιατι να κανει και του φιλου σου restart με το furmark?ρωταω γιατι δεν ξερω.αν και τετοια συμπεριφορα εμενα με οδηγει σε τροφ9οδοτικο αλλα για αλλον λογο.οταν ενα τροφοδοτικο ειναι στα τελειωματα πρπει η να μεινει κλειστο για παρα πολυ να ξεφορτισουν οι πυκνωτες του η με το πισι εκτος ρευματος να πατησεις το on για τουλαχιστον 12 δευτερολεπτα. ετσι ξεφορτιζουν και μετα δουλευει ξανα χωρις προβλημα για λιγο παλι.θερμοκρασιες εχεις κοιταξει?υπαρχουν ασφαλειες που πεφτουν να ξερεις σε συγκεκριμενες θερμοκρασιες.

Δημοσ.

αμα δεν ειναι η καρτα γραφικων γιατι να κανει και του φιλου σου restart με το furmark?ρωταω γιατι δεν ξερω.αν και τετοια συμπεριφορα εμενα με οδηγει σε τροφ9οδοτικο αλλα για αλλον λογο.οταν ενα τροφοδοτικο ειναι στα τελειωματα πρπει η να μεινει κλειστο για παρα πολυ να ξεφορτισουν οι πυκνωτες του η με το πισι εκτος ρευματος να πατησεις το on για τουλαχιστον 12 δευτερολεπτα. ετσι ξεφορτιζουν και μετα δουλευει ξανα χωρις προβλημα για λιγο παλι.θερμοκρασιες εχεις κοιταξει?υπαρχουν ασφαλειες που πεφτουν να ξερεις σε συγκεκριμενες θερμοκρασιες.

φιλε χωρις να ειμαι ειδημον, το furmark αποτι διαβαζω στα ξενα φορουμ ειναι απο τα πιο ζορικα τεστ. το οτι κλαταρει ο υπολογιστης στο μισαωρο, ολοι λενε οτι ειναι λογικο, δεν υπαρχει θεμα. εμενα μεχρι σημερα δεν περναγε καν το λεπτο...

ομως στο αλλο που λες, παιζει να επεσες διανα. οντως ειναι σοβαρο ενδεχομενο να αδειασαν οι πυκνωτες μιας και το ειχα μερες χωρις να το εχω στο ρευμα το πισι, και ειχα κανει και το κολπο με το ον για να διωξω τον στατικο. ομως ετσι δεν μπορω να τους το παω να το κοιταξουν. οποτε περιμενω να το ξανακανει... και τοτε θα το παω. να εισαι καλα φιλε.

• Like 1
Δημοσ.

and we are back to hell. αφησα τον υπολογιστη ανοιχτο ολη μερα σημερα. απο το μεσημερι. (αρα δουλεψε αρκετα, οι πυκνωτες φορτισαν κτλ κτλ). εκανα πριν 5 λεπτα ενα ρισταρτ. και ακριβως πριν μπει στα γουιντοουζ, ακουσα το ρελε που σας ειχα προαναφερει, να κανει κλικ. (ολη μερα σημερα που επαιζε σουπερ, δεν το ακουγα). ωπα λεω την κατσαμε. τρεχω το furmark. δηλαδη τι τρεχω, με το που παταω το κουμπι τεστ, κανει ρισταρτ. ξανα μανα τα ιδια λοιπον.

μιλησα σημερα με e-gate. το παλικαρι μου λεει να του παω το τροφοδοτικο να το αφησει να κανει Burn in ολο το βραδυ (τι εννοει δεν ξερω, ελπιζω να εννοει οτι θα το αφησει σε full load, θα του κανει στρες τεστ να δει πως συμπεριφερεται).

μου ειπε ομως. μπορω να του παω το τροφοδοτικο. ο ελεγχος ειναι 5 ευρω. αν βγει ελαττωματικο προφανως δεν του τα δινω.

μπορω να του παω ολο το πισι. εκει ομως θα πρεπει να του δωσω οπως και να εχει 15 ευρω. και αν πρεπει να αρχισει να ξηλωνει πραγματα, παει στα 35 ευρω. προβληματιζομαι. τι θα κανατε στη θεση μου?

και σαν εμπειροι και γατες που ειστε. ο ρελες που ακουω ακριβως πριν μπει γουιντοουζ (και υποθετω ειναι καποια δικλειδα αφαλειας που ενεργοποιειται γιατι κατι δεν δουλευει σωστα), παιζει να ειναι και απο τη μαδερμπορντ? ή στανταρ απο τροφοδοτικο ειναι? ρωταω για να δω μηπως πρεπει να το παω ολο το πισι να τελειωνω τελοσπαντων....

ευχαριστω...

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα. για να κλεισει το θεμα, να πω πως το πηγα παλι το τροφοδοτικο., του εκανε αυτη τη φορα στρες τεστγια 3 μερες ο τεχνικος, και οντως βρηκε προβλημα... αν το ειχε βρει απο την αρχη... τωρα θα περιμενω καμια βδομαδα την αντικατασταση. αν τους στειλουν απο την κορσερ πιστωση, θα παρω κανα καλυτερο. για be quiet με βλεπω, ολα τα αλλα ξεφευγουν πολυ

να ειστε ολοι καλα για τις σθμβουλες σας

Δημοσ.

Τα λέγαμε από την αρχή για τροφοδοτικό. Ζήτα πιστωτικό. Μην πάρεις το ίδιο. Πάνε στο παρακάτω

https://www.e-gate.gr/445916/thermaltake-smart-se-530w-14cm-fan-sps-530m

πολυ καλο τροφοδοτικο.με το που το εβαλα ησυχασε το κεφαλι μου.πανω κατω ειχα τα ιδια προβληματα με σενα φιλε μου.δεν πηγα σε τεχνικο γτ εμπιστευτηκα τα φιλαρακια μας εδω στο φορουμ.ολα οδηγουσαν σε μια μονο λυση.τροφοδοτικο.ειναι παρα πολυ καλο.βαλτο με κλειστα ματια.
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια. Η πλάκα ειναι πως το πρωί δεν το εβρισκα στο ιγκειτ. Μονο το μεγαλύτερο αδερφάκι του. Ναι αυτο θα πάρω. Αν μου δώσουν πιστωτικό. Δεν ειναι σίγουρο. Θα εξαρτηθεί απο το αν η κορσερ δώσει πιστωτικο σε αυτους...

Η βλακεια ειναι πως θα περιμενω άλλη μια βδομάδα να το πανε στην κορσερ να το τσεκάρει και μερα να μου δώσουν τον αντικαταστάτη...

Δημοσ.

τελος καλο, ολα καλα. τελικα μου δωσαν το ιδιο. αλλα 3 χρονακια ακομα εγγυηση. δε με χαλαει.

απλα παρατηρησα κατι κουλο. εχω συνδεδεμενο τον υπολογιστη με τον ενισχυτη μεσω της καρτας ηχου που εχω κοταρει πανω. και ενω πριν την αλλαγη, το καναλι αυτο ηταν αθορυβο, πλεον απο το καναλι αυτο υπαρχει σταθμη θορυβου. δυνατη

ο ηλεκτρονικος μου μου λεει πως το τροφοδοτικο εχει εξτρα γειωση. και πως αμα τη βγαλω απο το καλωδιο, ολα θα ειναι κομπλε. (εβαλα μονωτικη στην πριζα για να μην παταει η γειωση, και οντως ο θορυβος μειωθηκε, αλλα δεν εφυγε εντελως)

ειναι δυνατον να εχει γινει ριβιζιον στο συγκεκριμενο τροφοδοτικο και να εχει και γειωση?

δεν βρηκα κατι στο ιντερνετ...

Δημοσ.

Κακώς το πήρες. Έπρεπε να πάρεις πιστωτικό. Ηλίθια τροφοδοτικά είναι αυτά. Δεν ακούς.

δεν μου αφησαν φιλε μου την επιλογη... δυστυχως. τους το ειχα πει πολλες φορες...

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια. Η πλάκα ειναι πως το πρωί δεν το εβρισκα στο ιγκειτ. Μονο το μεγαλύτερο αδερφάκι του. Ναι αυτο θα πάρω. Αν μου δώσουν πιστωτικό. Δεν ειναι σίγουρο. Θα εξαρτηθεί απο το αν η κορσερ δώσει πιστωτικο σε αυτους...

Η βλακεια ειναι πως θα περιμενω άλλη μια βδομάδα να το πανε στην κορσερ να το τσεκάρει και μερα να μου δώσουν τον αντικαταστάτη...

ειδαλλως δες το evga 500b poy einai 80 plus bronze

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...