Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..δεν ξερω αν ειναι η κατάλληλη περιοχή για να θέσω αυτο το πρόβλημα αλλα ελπίζω να με βοηθήσετε..Ξαφνικά ενα πρωί παω να μπω στο μεσεντζερ και δεν μου φόρτωνε ουτε ενα μήνυμα ουτε ενα..μου στελναν και δεν μου ερχοντουσαν και ουτε μοορω να βρω τις συνομιλίες για να στείλω..μπηκα απο υπολογιστή και προ εκπλήξεως ουτε απο κει μπορουσα να παρω ή να στειλω μηνυμα δεν εμφανιζε καμια συνομιλια εκανε οτι φόρτωνε κτλ...στο κινητο δοκιμασα τα παντα επανεγκατάσταση,διαγραφή cookies chaches κτλ τιποτα δεν λειτουργεί..το περιεργο όμως πιο ειναι; οτι εβαλα ατομα να μπουν απο το κινητο μου στην εφαρμογή και εμπαινε κανονικά..μονο δηλαδή στον λογαριασμό μου ειναι το πρόβλημα και απο που και να μπω δεν μπορω να λαβω και να στειλω μηνύματα..δεν ξερω τι να κανω..εστειλα για βοήθεια αλλα άχρηστοι δεν βοηθησαν καθόλου μου στελναν αυτοματοποιημενα ασχετα μηνυματα...γνωμες;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αν ανοικει αλλου το θέμα μπορει να μετακινηθεί απο κάποιον αντμιν;;

post-303351-0-49819600-1492037907_thumb.png

Δημοσ.

Καλα προφανως δεν ανοικει εδω το θεμα αλλα οκ.δοκιμασες να κανεις μια απενεργοποιηση/ενεργοποιηση μηπως και ξεμπλοκαρει;του λογαριασμου εννοω.οχι της εφαρμογης.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το εκανα φιλε μου αλλα δυστηχως καμια διαφορα...το προβλημα παραμενει

Επεξ/σία από vaggos715
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου είχε τύχει κ εμένα αυτό πριν ένα χρόνο περίπου και δεν έβρισκα λύση. Έκανα λοιπόν απενεργοποιηση λογαριασμού για 2-3 ώρες και όταν το άνοιξα μετά ήταν εντάξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...