NtinosShm Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Καλησπέρα συμφορουμίτες..Αγόρασα πριν από ένα μήνα μία Η110Μ-Κ Asus από μαγαζί της Cosmodata.. Κατά την αγορά ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:-Μήπως μπορούμε να κάνουμε και το bios update?*ρωτάει έναν υπάλληλο* -Δυστυχώς όχι, θα πρέπει να πας στο μαγαζί στο Περιστέρι.-Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποια χρέωση? -Μπαα, μην ανησυχείς..Αγόρασα εκείνη τη στιγμή τη μητρική και 2 εβδομάδες αργότερα πήγα στο Περιστέρι για να πάρω τα υπόλοιπα (G4560,4gb RAM)..Βρέθηκα προ εκπλήξεως καθώς με ενημέρωσαν ότι το update χρεώνεται 20 ευρώ ακόμα και αν έχει αγοραστεί από την εταιρεία τους (έδειξα και την απόδειξη αγοράς).. Δεν είχα τα λεφτά εκείνη τη στιγμή οπότε απλά αγόρασα τα πράγματα και έφυγα...Επικοινώνησα με τα κεντρικά της εταιρείας και μου είπαν ότι ο υπάλληλος δεν είπε τίποτα τέτοιο κλπ... Και ότι να περάσω από εκεί για "να λύσουμε το πρόβλημα σας".. Δεν έχω πάει ακόμα βέβαια καθώς δεν έχω $ ούτε για το πήγαινε-έλα.. Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί που να κάνει δωρεάν bios update? (Εντός Αθηνών)
argimeg Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Φίλε μου γιατί δεν το κάνεις μόνος σου; Η διαδικασία είναι πολύ απλή πλέον δεν είναι όπως παλιά. Το κατάστημα που το πήρες δεν είναι υποχρεωμένο να σου παρέχει τέτοια υποστήριξη.
NtinosShm Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Φίλε μου γιατί δεν το κάνεις μόνος σου; Η διαδικασία είναι πολύ απλή πλέον δεν είναι όπως παλιά. Το κατάστημα που το πήρες δεν είναι υποχρεωμένο να σου παρέχει τέτοια υποστήριξη. Γιατί για να μπορέσω να κάνω το update, χρειάζομαι 6ης γενιάς cpu (ώστε να post-άρει η μητρική) και κανένας γνωστός μου δεν έχει.. Εάν η μητρική είχε Β250 chipset δεν θα χρειαζόταν update..
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Το λάθος σου ήταν ότι επρεπε να αγοράσεις τελικά cpu-ram εκείνη τη στιγμή στο μαγαζί. Θα τους έλεγες εκείνη στη στιγμή αφού δεν μου κάνετε αυτή την εξυπηρέτηση ακυρώνω την αγορά και κρατήστε τα εσείς. Τώρα αυτό που μπορείς να κάνεις να αρχίσεις τα τηλ. σε άλλα κατστήματα ποιο μπορεί να κάνει δωρεάν το update ή 'εστω με λιγότερα χρήματα. Εαν όμως δεν έχουν περάσει 14 ημέρες από την αγορά cpu-ram και δεν τα έχεις χρησιμοποιήσει μπορείς να τα επιστρέψεις πίσω. 1
Giannis_kan Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Προσωπικά σήμερα αγόρασα το G4560 και εγώ. Το ήξερα το θέμα και πριν καν πάω από εκεί μίλησα με τεχνικό και μου είπε εφόσον θα το πάρεις από εμάς θα σου κάνουμε και το Update σου δωρεάν. Του το τόνισα μάλιστα και όλα καλά. Για εμένα έπρεπε να συνεννοηθείτε εξαρχής. Τώρα δεν νομίζω να το γλυτώσεις το χρηματικό κομμάτι αν απευθύνθεις σε κατάστημα. Παλεψε το άπο εκεί που το πήρες.
benign Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Καλησπέρα συμφορουμίτες.. Αγόρασα πριν από ένα μήνα μία Η110Μ-Κ Asus από μαγαζί της Cosmodata.. Κατά την αγορά ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος: -Μήπως μπορούμε να κάνουμε και το bios update? *ρωτάει έναν υπάλληλο* -Δυστυχώς όχι, θα πρέπει να πας στο μαγαζί στο Περιστέρι. -Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποια χρέωση? -Μπαα, μην ανησυχείς.. Αγόρασα εκείνη τη στιγμή τη μητρική και 2 εβδομάδες αργότερα πήγα στο Περιστέρι για να πάρω τα υπόλοιπα (G4560,4gb RAM).. Βρέθηκα προ εκπλήξεως καθώς με ενημέρωσαν ότι το update χρεώνεται 20 ευρώ ακόμα και αν έχει αγοραστεί από την εταιρεία τους (έδειξα και την απόδειξη αγοράς).. Δεν είχα τα λεφτά εκείνη τη στιγμή οπότε απλά αγόρασα τα πράγματα και έφυγα... Επικοινώνησα με τα κεντρικά της εταιρείας και μου είπαν ότι ο υπάλληλος δεν είπε τίποτα τέτοιο κλπ... Και ότι να περάσω από εκεί για "να λύσουμε το πρόβλημα σας".. Δεν έχω πάει ακόμα βέβαια καθώς δεν έχω $ ούτε για το πήγαινε-έλα.. Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί που να κάνει δωρεάν bios update? (Εντός Αθηνών) Εφοσον σου ειπαν να πας εκει και να λυθει το θεμα μαλλον δεν θα σε χρεωσουν τελικα.Παρε ενα τηλεφωνο ομως πριν να εισαι σιγουρος μην πας χωρις λογο. Φερθηκαν γυφτικα εντελως παντως.Αλλη φορα να μην ξαναψωνισεις απο αυτους αν δεν σε εξυπηρετησουν δωρεαν,επρεπε να το ειχαν κανει απο μονοι τους χωρις χρεωση. Καταγγελια και μην ξαναγορασεις ποτε απο αυτους .Σε καταστημα της περιοχης μου εκαναν αυτη την εξυπηρετηση στον αδερφο μου δωρεαν χωρις καν να εχει αγορασει απο αυτους το υλικο.Ετσι για να δωσουν καλη εντυπωση και να γινει πελατης.
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Ξεφτίλες παντού ρε πούστη μου. Ήθελα να ψωνίσω κιόλας από κει. SUREEEEE
Giannis_kan Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Όσες φορές έχω περάσει από cosmodata και εγώ είναι όντως λίγο κάπως...
grs Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Παιδιά Καλησπέρα! Εδώ και 2 μέρες έχω στήσει ένα σύστημα με μητρική Asrock HDS B150-M. Επειδή σήμερα πήρα το πληκτρολογίο και προσπάθησα να κάνω setup το bios αλλά τελικά τα βρήκα σκούρα διότι δεν έχω ξανακάνει κάτι τόσο από την αρχή πέρα απο διάφορα formats σε διάφορους υπολογιστές. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να με βοηθείσετε λέγοντας ποιά βήματα να ακολουθήσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να συμπληρώσω ότι είναι η πρώτη χρήση της, και πως έχω το CD που βρισκόταν στο κουτί όταν την αγόρασα.
NtinosShm Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Τέλος καλό όλα καλά τελικά, βρέθηκε ένας καταστηματάρχης πρόθυμος να βοηθήσει και μου έκανε εκείνος το update δωρεάν.Όσο για την Cosmodata, χλωμό το να ξαναπάρω κάτι από εκεί..
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Και που ανέφερες το κατάστσημα κάτι είναι και αυτό. Όλο και κάποιοι θα έχουν διαβάσει το θέμα. Παιδιά Καλησπέρα!Εδώ και 2 μέρες έχω στήσει ένα σύστημα με μητρική Asrock HDS B150-M. Επειδή σήμερα πήρα το πληκτρολογίο και προσπάθησα να κάνω setup το bios αλλά τελικά τα βρήκα σκούρα διότι δεν έχω ξανακάνει κάτι τόσο από την αρχή πέρα απο διάφορα formats σε διάφορους υπολογιστές. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να με βοηθείσετε λέγοντας ποιά βήματα να ακολουθήσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να συμπληρώσω ότι είναι η πρώτη χρήση της, και πως έχω το CD που βρισκόταν στο κουτί όταν την αγόρασα. Έλα και μας έφαγες με τα posts εδώ και εκεί. Όταν λες setup BIOS τι ακριβώς εννοείς? Τι θέλεις να κάνεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα