AbyssD Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Καλησπερα παιδια, πηρα μια οδοντοβουρτσα απο Gearbest ειναι η Soocas x3 Xiaomi, το Gearbest ισχυριζεται οτι υπαρχει εφαρμογη να χρησιμοποιησεις στα Αγγλικα κατι που στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει. Τους ειπα 2-3 φορες να μου στειλουν την εφαρμογη εκεινη, αλλα και τις 3ης φορες απαντησαν με το εξης μηνυμα "English version APP download guide:iOS system: search SOOCAS from APP store Αndroid system: search SOOCAS from Gooleplay"Τους εχω πει και τους εχω δειξει επαναλειμενα με φωτογραφια και με λογια οτι γραφοντας Soocas στο playstore δεν βγαζει τιποτα! Και με Mi Home δεν συνδεετε η συσκευη. Υπαρχει μονο Κινεζικη εφαρμογη η οποια δεν μεταφραζεται κιολας.Τους ειπα σημερα το πρωι για τελευταια φορα πως εαν εχουν την εφαρμογη να μου την στειλουν, και πως αν δεν την εχουν θα προχωρησω με Dispute γιατι 50$ ειναι πολλα για μια οδοντοβουρτσα που δεν θα χρησιμοποιησω το bluetooth της και αυριο μεθαυριο μπορει να μην βρισκω ανταλλακτικα, μου προτειναν να μου βαλουν 8$ στο wallet + 70 ποντους περιπου, η 8$ επιστροφη στον τραπεζικο λογαριασμο, εγω πιστευω οτι ειναι λιγα, εσεις τι λετε και τι μπορω να κανω στην περιπτωση που ειναι οντως λιγα?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.soocare.international&hl=el αυτη μηπως ειναι? κατα τ αλλα προφανως ειναι λιγα...ολα τα λεφτα σου να παρεις! 1
stelios18120 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Full refund ζητά και πάρε όλο το ποσό πίσω. 1
aekoupoli Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 κατεβασε το apk και δοκιμασε το https://apkpure.com/soocas/com.soocare.international 1
AbyssD Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Ναι αυτη ειναι η εφαρμογη αλλα μου λεει δεν ειναι συμβατη με την συσκευη μου.. Η ειρωνεια γιατι εχω Mi Note Pro απλα το εχω με Ευρωπαικη Rom..Full Refund δικαιουμαι μονο αν επιστρεψω την οδοντοβουρτσα αν δεν κανω λαθος, εγω θελω να την κρατησω.(Ουτε στον αδερφο μου με Redmi note 3 pro με Official Global βγαζει την εφαρμογη στο playstore.)
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 κατεβασε το apk...αμα θες να την κρατησεις θα παρεις οτι σου δωσουν...μην τα θελουμε και ολα δικα μας! 1
AbyssD Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 κατεβασε το apk και δοκιμασε το https://apkpure.com/soocas/com.soocare.international Σε ευχαριστω παρα πολυ, εγω οσο και να εψαξα δεν την βρηκα. Δουλευει! κατεβασε το apk...αμα θες να την κρατησεις θα παρεις οτι σου δωσουν...μην τα θελουμε και ολα δικα μας! Απο playstore δυστυχως δεν γινεται, και εννοειται πως δεν θα τους εκλεβα, refund θα επαιρνα αφου δεν εβρισκα το App αλλα αφου το βρηκε ο aekoupoli ολα καλα.. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα