cyrax2034 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Γεια σας και χρονια πολλα και καλο πασχα και καλη ανασταση και παντα υγεια και χαρα.. θελω να αγορασω ενα νεο πληκτρολογιο μηχανικο εχω δει αυτα απλα θελω να μου πειτε και την γνωμη σας.. απλα αυτο που εχω εινε στα τελευταια του.. ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ CORSAIR STRAFE RGB MECHANICAL GAMING KEYBOARD - CHERRY MX BROWN - NA VERSION ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ CORSAIR GAMING K95 RGB LED MECHANICAL GAMING - CHERRY MX RED (NA) ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ CORSAIR K70 RGB RAPIDFIRE MECHANICAL GAMING KEYBOARD CHERRY MX SPEED (NA) αυτα τα 3 τι διαφορες εχουν?? γενικα τα πληκτρολογια της corsair εινε καλα???εχω ακουσει οτι εινε τα καλυτερα.. πια εινε η γνωμη σας για τα πληκτρολογια της corsair??γιατι θελω να κανω μια σωστη και καλη επενδυση σαν ποιοτητα κατασκευης εινε καλα>?>?>? εινε καλυτερα απο τα logiteck και τα razer??
Sheogorath Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Μέχρι πόσα χρήματα; Το κατσάδιασμα περι κρίσης στο άλλο thread μας μάρανε. 2
cyrax2034 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 μεχρι 170 ευρο μπορω να διαθεσω.. απ[λα σας ειπα οτι το πληκτρολογιο μου κτες χαλάσε..και αυτην την στιγμη ειμε με ενα παλιο που ειχα πριν καπια χροννια.... και επισης φιλε UsualSuspect__ δεν σου μιλησα ασχημα./. γενικα τα πληκτρολογια της corsair εινε καλα???εχω ακουσει οτι εινε τα καλυτερα.. πια εινε η γνωμη σας για τα πληκτρολογια της corsair??γιατι θελω να κανω μια σωστη και καλη επενδυση σαν ποιοτητα κατασκευης εινε καλα>?>?>? εινε καλυτερα απο τα logiteck και τα razer??
Sheogorath Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Τώρα στέλνει και απανωτά πμ, είναι μην του δώσεις σημασία...
cyrax2034 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 δεν σου μιλησα ασχημα απλα σε ρωτησα αν δεν θελεις να με βοηθησεις εχει καλος.... δεν πιεσα κανεναν για να με βοηθησει... αλλα ουτε με το ζορι.. τωρα αν καπιος μπορει να με βοηθησει θα το κατανοησω και θα το σεβαστω..
cyrax2034 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Θελω να αγορασω ενα νεο μηχανικου πληκτρολογιο θελω να αγορασω ενα νεο πληκτρολογιο μηχανικο εχω δει αυτα απλα θελω να μου πειτε και την γνωμη σας.. απλα αυτο που εχω εινε στα τελευταια του.. ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ CORSAIR STRAFE RGB MECHANICAL GAMING KEYBOARD - CHERRY MX BROWN - NA VERSION ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ CORSAIR GAMING K95 RGB LED MECHANICAL GAMING - CHERRY MX RED (NA) ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ CORSAIR K70 RGB RAPIDFIRE MECHANICAL GAMING KEYBOARD CHERRY MX SPEED (NA) αυτα τα 3 τι διαφορες εχουν?? γενικα τα πληκτρολογια της corsair εινε καλα???εχω ακουσει οτι εινε τα καλυτερα.. πια εινε η γνωμη σας για τα πληκτρολογια της corsair??γιατι θελω να κανω μια σωστη και καλη επενδυση σαν ποιοτητα κατασκευης εινε καλα>?>?>? εινε καλυτερα απο τα logiteck και τα razer?? γιατι κανενας δεν διαβαζει το θεμα μου?? και απαντατε σε αλλους που εχουν ανοιξει θεματα με πληκτρολογια??
UsualSuspect__ Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Έχω βαρεθεί να σε κάνω report. Φτάνει πια.
Lolarikos Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Εσύ λες να δίνεις 200€ για πληκτρολόγιο και να μην είναι ποιοτικό; Απο ο,τι γνωρίζω το κλασσικότερα σε αυτήν την κατηγορία είναι η μαύρη χήρα της Razer. Αλλά οι πιο πολλοί πηγαίνουν σε motorspeed που φοράνε cherry MX replica switches που ακούνε στο όνομα outemu. Μεταξύ αυτών και ο γραφών που έχει ck104 με τους μπλε.
cyrax2034 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 πια εινε η γνωμη σας για τα πληκτρολογια της corsair??γιατι θελω να κανω μια σωστη και καλη επενδυση σαν ποιοτητα κατασκευης εινε καλα>?>?>? εινε καλυτερα απο τα logiteck και τα razer??
Lolarikos Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Ναι οκ το έγραψες αυτό γτ κανεις copy paste? Και γτ παραπονιεσαι χωρίς πρωτα να περιμένεις λίγο?
cyrax2034 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 ζηταω συγνωμη απλα απο κτες δεν εχω παρει καπια απαντηση. απλα τα razer δεν τα εμπιστευομε οπως και τα ποντικια τους και τα πληκτρολογια τους.. ειχα παλια razer ποντικι το outboros και γενικος εκλαψα τα λεφτα μου τοτε.. απλα σκεφτομε να μεταβω σε corsair πληκτρολογιο το θεμα εινε σαν ποιοτητα και υλικο και ολα εινε καλα?>?>?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 τα corsair φυσικα και ειναι ποιοτικα...για μενα ανωτερα απ razer αλλα το ck104 με τους outemu που ειπε πριν ο Lolarikos παιζει μονο το σαν value for money...Αν ομως θες να παρεις κατι και δεν σ νοιαζουν τοσο τα λεφτα πας σε ενα k70 Lux η k95 και τελειωνει το θεμα εκει... Μην ρωτας τωρα τα ιδια πραγματα οπως τοτε με το ποντικι αλλιως δεν ξανααπανταω! 1
cyrax2034 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 καταλαβα θα δω τι θα κανω.. και σας ευχαριστω για την βοηθεια σας.. θελω να κανω μια τελευταια ερωτηση τα corsair εινε καλυτερα απο τα logitech στα πληκτρολογια>>?? παντως το ποντικι που αγορασα δηλαδη το corsair m65 εινε παρα πολυ καλο και ποιοτικο και δεν πιανετε με το Logitech G502 Proteus Core ... εννοω οτι εινε πιο ποιοτικο και εφαρμοζει στο χερι μου. το πατημα τον κουμπιον εινε ανωτερο απο το Logitech G502 Proteus Core 1
Lolarikos Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δεν υπαρχουν καλύτερες μάρκες μονο καλυτερα προϊόντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα