rfc Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Αν μπορεις να φερεις καλωδιο μεχρι το μπαλκονι σου βαλε ενα παλιο wifi router και το φτιαχνεις τσαμπα.
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Αν μπορεις να φερεις καλωδιο μεχρι το μπαλκονι σου βαλε ενα παλιο wifi router και το φτιαχνεις τσαμπα. αν εννοεις να βαλει παλιο adsl router πως θα το κανει αφου τα περισσοτερα δεν μπορουν να παιξου σαν client εκτος αν εχουν wds που ειναι πονεμενη ιστορια γιατι repeater πολυ δυσκολα εως απιθανο.εκτος αν εννοουμε για την μεσα πλευρα δηλαδη να ερχεται απεξω το wifi και να κατεβαινει με καλωδιο στο σπιτι μεσα και μετα να διαμοιραζεται ασυρματα με access point(adsl router που θα παιξει σαν ap)
rfc Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Αν μπορεις να φερεις καλωδιο μεχρι το μπαλκονι σου βαλε ενα παλιο wifi router και το φτιαχνεις τσαμπα. Ετσι ........
kavouras Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα να τραβήξω καλώδιο, αυτό θα ήταν το ιδανικό..
vasvasvas Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα να τραβήξω καλώδιο, αυτό θα ήταν το ιδανικό..Μην μας τρελαινειςΜπορείς τελικά να τραβήξεις καλώδιο απο το μπαλκονι για μέσα η όχι; Αλλη εγκατάσταση αλλη απόδοση σε κάθε περιπυωση
flyer Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μπορείς τελικά να τραβήξεις καλώδιο απο το μπαλκονι για μέσα η όχι; Ακριβώς παιδιά, είναι wifi απο φίλο σε γειτονική πολυκατοικία και δε γίνεται να τραβήξω καλώδιο. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα να τραβήξω καλώδιο, αυτό θα ήταν το ιδανικό..
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Ετσι ........ το μπερδεμα ειναι στο αν μπορει να φερει καλωδιο μεχρι το μπαλκονι του.απο που?απο τον γειτονα ή απο αυτον? Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα να τραβήξω καλώδιο, αυτό θα ήταν το ιδανικό.. μαλλον εχει γινει μπερδεμα στο θεμα μπαλκονι. παμε μια απο την αρχη.υπαρχουν 2-3 λυσεις. αν μπροεις να τραβηξεις καλωδιο απο τον φιλο σου μεχρι το δικο σου μπαλκονι μπορεις να βαλεις ενα απλο παλιο adsl router να κανει το ασυρματο μεσα στο σπιτι. αν δεν μπορεις να τραβηξεις καλωδιο απο τον φιλο σου που δεν γινεται αφου ειναι σε αλλη πολυκατοικια αλλα μπορεις να φερεις καλωδιο ethernet απο το χωρο σου μεχρι το μπαλκονι πας σε κατι που να παιζει σε Client ειτε tp link ειτε ubiquiti δηλαδη να παιρνει ασυρματα και να σου δινει στο χωρο σου με καλωδιο που μετα μπορεις με ενα ap ή ενα παλιο ρουτερ να το κανεις να δινει ασυρματα. αν δεν μπορεις να ριξεις κανενα καλωδιο τοτε μονο Repeater.
kavouras Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Όντως μπερδέψαμε τα μπαλκόνια. Δε μπορώ να τραβήξω καλώδιο απο το μπαλκόνι του φίλου ως το δικό μου. Αλλα μπορώ να τρυπήσω τον τοίχο μου και να τραβήξω καλώδιο απο το μπαλκόνι μου ως το σαλόνι μου. Οπότε θα πάω στη λύση του poulinos και όλα τέλεια... Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια...
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Οποτε θες κατι που θα πιανει ασυρματα και θα δινει με καλωδιο μεχρι κατω και κατω ειτε θα παιξεις με ethernet ειτε θα βαλεις καποιο access point ή καποιο παλιο ρουτερ να παιξει σαν acceess point για να παιρνεις ασυρματα. πανω μπορει να μπει ειτε καποιο tp link σαν το 7210 ή το 5210 (προσοχη να παιζει στα 2,4 ghz που πιθανοτατα ειναι και η αλλη πλευρα) ειτε καποιο ubiquiti.τα ubiquiti σιγουρα πιο καλα πιο αξιοπιστα αλλα πιο ακριβα και λιγο πιο δυσκολα στο σεταρισμα απο ενα tp link.η τροφοδοσια καλο ειναι να γινει με poe βεβαια 1
Giorgio78 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Θελω και εγω να κανω το ιδιο, απο αδυναμο σημα wifi γειτονα να πιασω στο ισογειο που δεν πιανει καθολου Πιανει ομως στο πανω οροφο απο το ισογειο εστω και αδυνατο σημα wifi απο γειτονικο σπιτι, αμα παρω κατι τετοιο?? http://www.clevermarket.gr/pd/keraia-wifi-usb-exoteriki-ischyri-gia-dorean-internet-me-5-metra-kalodio-parte-sima-eos-1000m-makria-15636.htm?lang=el&path=-1584225604 πιστευετε θα πιασω σημα wifi στο ισογειο? Ενοειται θα το βαλω καπου ψηλα στον οροφο και εχει 10 μετρα καλωδιο για να μπαινει σε λαπτοπ ή pc σε θυρα usb Μιλαω για εξοχικο σπιτι στο οποιο πηγαινω 1,2 μηνες τον χρονο και δεν με συμφερει να κανω συνδεση σταθερου + ιντερνετ
kotsos72 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Σου προτείνανε ethernet και θες να πας σε usb γιατι? Και το ethernet plug n play ειναι
Giorgio78 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Ειναι πολυ πιο απλη εγκατασταση, δεν εχω και πολλες γνωσεις απο καλωδιωσεις και επισης ρωτησα σ αυτο το σαιτ https://www.aerial.net/shop/index.php αν υπαρχει ενισχυτης σηματος wifi ή κατι ωστε να πιανω απο wifi γειτονα στο ισογειο και μου λεει "Δεν υπαρχει καποιο προιον που να ταιριαζει στις αναγκες σας, ευχαριστω" Τελως παντων, με αυτο το προιον http://www.clevermar...ath=-1584225604 πιστευετε θα πιανω σημα;;
Giorgio78 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Όντως μπερδέψαμε τα μπαλκόνια. Δε μπορώ να τραβήξω καλώδιο απο το μπαλκόνι του φίλου ως το δικό μου. Αλλα μπορώ να τρυπήσω τον τοίχο μου και να τραβήξω καλώδιο απο το μπαλκόνι μου ως το σαλόνι μου. Οπότε θα πάω στη λύση του poulinos και όλα τέλεια... Καβουρας, οταν το εγκαταστησεις πες μας αμα δουλεψε,θελω να κανω και εγω το ιδιο!
Giorgio78 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Οποτε θες κατι που θα πιανει ασυρματα και θα δινει με καλωδιο μεχρι κατω και κατω ειτε θα παιξεις με ethernet ειτε θα βαλεις καποιο access point ή καποιο παλιο ρουτερ να παιξει σαν acceess point για να παιρνεις ασυρματα. πανω μπορει να μπει ειτε καποιο tp link σαν το 7210 ή το 5210 (προσοχη να παιζει στα 2,4 ghz που πιθανοτατα ειναι και η αλλη πλευρα) ειτε καποιο ubiquiti.τα ubiquiti σιγουρα πιο καλα πιο αξιοπιστα αλλα πιο ακριβα και λιγο πιο δυσκολα στο σεταρισμα απο ενα tp link.η τροφοδοσια καλο ειναι να γινει με poe βεβαια To tp-link TL-WA7210N και tp-link TL-WA 5210G απαιτουν¨:Απαιτήσεις συστήματος: Microsoft Windows 98SE, NT, 2000, XP, Vista ή Windows 7/8, MAC OS, NetWare, UNIX ή Linux. Αρα αν απο το tp link εχεις ethernet και κατευθειαν σε pc δεν δουλευει σε windows 10 που εχουν οι περισσοτεροι στο pc τους. Αν μπει ομως καποιο access point- router και μοιραζει ασυρματο wifi πιστευετε θα δουλευει;; Επισης μπορει καποιος να μου εξηγησει τι σημαινει αυτο? -> Ασύρματη Ασφάλεια: SSID Enable/Disable MAC Address Filter 64/128/152-bit WEP Encryption WPA/WPA2/WPA-PSK/WPA2-PSK (AES/TKIP) Encryption. Σημείωση: σε λειτουργία αναμετάδοσης το encryption που θα χρησιμοποιηθεί περιορίζεται σε: none ή wep (δεν υποστηρίζονται τα wpa/wpa2).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα