Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπερα σε ολους. 

Εχω ενα iPad mini 2.

Οταν συνδεσα το ipad στον υπολογιστη το itunes μου ζητισε να το κανει update την τελευταια εκδοση (νομιζω - 10,3 κατι τετοιο).

Στην συνεχει ειδα στην εγκατασταση του νεου μου εβγαλε το παρακατω προβλημα το itune

1.jpg 2.jpg

Kαι σταματαει να κανει την εγκατασταση καθως μου ζιταει να γινει restore. κατι το οποιο το προσπαθησα να το κανω αλλα το μονο που βγαζει το ipad ειναι αυτο

3.jpg

Εβγαλα και ξαναεβαλα το itune αλλα τιποτε το δοκιμασα και με ενα ελευθερο αλλα οταν παει για restore ζηταει αγωρα του προγραματος.

Παρακαλω τι μπορω να κανω.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. 
Εχω ενα iPad mini 2.
Οταν συνδεσα το ipad στον υπολογιστη το itunes μου ζητισε να το κανει update την τελευταια εκδοση (νομιζω - 10,3 κατι τετοιο).
Στην συνεχει ειδα στην εγκατασταση του νεου μου εβγαλε το παρακατω προβλημα το itune
1.jpg 2.jpg

Kαι σταματαει να κανει την εγκατασταση καθως μου ζιταει να γινει restore. κατι το οποιο το προσπαθησα να το κανω αλλα το μονο που βγαζει το ipad ειναι αυτο
3.jpg

Εβγαλα και ξαναεβαλα το itune αλλα τιποτε το δοκιμασα και με ενα ελευθερο αλλα οταν παει για restore ζηταει αγωρα του προγραματος.
Παρακαλω τι μπορω να κανω.
Ευχαριστω.

δοκίμασες άλλο καλώδιο επίσης κανε update το itunes και δοκίμασε να κατεβάσεις το ios και να το φορτώσεις μετά στο itunes 

κατεβαζεις από εδώ  επιλέγοντας την συσκευή σου και μόλις ολοκληρωθεί φορτώνεις χειροκίνητα στο itunes

Δημοσ.

Άλλαξα καλώδιο, το iTune το κατέβασα το μεσημέρι. Πηγα να το κανω τωρα αλλα μου δεινει πρωτα επιλογη για επαναφορα ή ενημερωση.
4_1.jpg

Επιλεγω πρωτα επαναφορα αλλα μετα απο μονο του παει σε επαναφορα και ενημεροση.
4_2.jpg

Ομως επαναλαμβανεται το ιδιος προβλημα. Ξεκιναει την επαναφορα αλλα διακοπτεται και βγαζει παλι το σφαλμα 14 οπως ανεφερα στην αρχη.

Το βρηκα τι εφταιγε. Εχθες τα win κανανε μια αναβαθμιση ασφαλιας και ειδα οτι ετρεχε ταυτοχρονα τα windows Defender καθος και το αντιβιρους που εχω και δεν το επετρεπε να τρεχει. Αυτο που εκανα για αρχη να το δοκιμασω ειναι οτι εκλεισα το αντιβιρους/defender/τοιχο προστασιας και μετα δοκιμασα την επαναφορα και το εκανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...