Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι αυτο μου ειχαν δωσει οταν εγινε voip η γραμμη , ακομα με αυτο ειμαι. μολις λυθει το προβλημα με το firmware απο το καινουριο θα παρω αλλο. λογικα παλι της ιδιας εταιριας

το speedport plus μου αφησε

Επεξ/σία από omghi2u
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, μένω στη περιοχή του Κορυδαλλού οπου μας έχουν εγκαταστήσει τα ΚΑΦΑΟ την ίδια περίοδο που περνούσαν και δίπλα στη περιοχή της Νίκαιας.

Έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά; Μπορώ να κάνω κάτι για να επισπέυσω τη διαδικασία της σύνδεσης; Δεν γνωρίζω αν γίνεται κάποια αίτηση μέσω τηλεφώνου για να το συνδέσουν λίγο πιο γρήγορα γιατί πάει πολύς καιρός τώρα... 😫

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 06/07/2018 at 16:13, omghi2u said:

Μήνες μετά έρχομαι ξανά να δώσω λίγη πνοή στο θέμα.!

΄Έχει καμια ωρα που περασε ο τεχνικος και απο εμενα... Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !

Μου εδωσε ενα καινουριο router μεν, μου ειπε οτι στις 100αρες παιζει προβλημα με το firmware ομως και δεν πιανουν πανω απο 40-45 dl via wifi. απο την ΕΠΟΜΕΝΗ δευτερα να επικοινωνησω μαζι τους για να μου φερουν ή καινουριο router ή να δουμε τι εγινε με το firmware. ακομα με το παλιο ειμαι πανω.

adsl.png

dl.png

fiber.png

δεν ειναι θεμα Firmware γιατι με 802.11n να πιασεις 100mbit δεν ειναι καθολου ευκολο.αν ηταν ac 5 ghz το συζηταμε.

On 12/07/2018 at 12:26, JDM95 said:

Καλησπέρα παιδιά, μένω στη περιοχή του Κορυδαλλού οπου μας έχουν εγκαταστήσει τα ΚΑΦΑΟ την ίδια περίοδο που περνούσαν και δίπλα στη περιοχή της Νίκαιας.

Έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά; Μπορώ να κάνω κάτι για να επισπέυσω τη διαδικασία της σύνδεσης; Δεν γνωρίζω αν γίνεται κάποια αίτηση μέσω τηλεφώνου για να το συνδέσουν λίγο πιο γρήγορα γιατί πάει πολύς καιρός τώρα... 😫

δεν μπορεις να κανεις τιποτα.οταν ειναι να φτιαχτουν θα φτιαχτουν.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια εγω που ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα θελω να σας ρωτησω μιας και ειμαι Νικαιωτης !

σε εναμιση μηνα τελειωνει το συμβολαιο μου με τον οτε (το χειροτερο σημα wifi) και θελω επειγοντως να παω σε συνδεση 100αρα η και 50αρα γτ τα 10mbps δε φτουρανε για 4 ατομα σπιτι !

εχουμε στην νικαια τετοιες ταχυτητες απο καμια εταιρια ? και αν ναι εχετε εσεις να προτεινετε καμια ?

Δημοσ.
On 06/07/2018 at 21:16, omghi2u said:

ναι αυτο μου ειχαν δωσει οταν εγινε voip η γραμμη , ακομα με αυτο ειμαι. μολις λυθει το προβλημα με το firmware απο το καινουριο θα παρω αλλο. λογικα παλι της ιδιας εταιριας

το speedport plus μου αφησε

το speedport plus ειναι dual band οποτε στα 5ghz θα πρεπει να παιζεις πολυ καλυτερα απο τα 2,4ghz αλλα να ξερειςοτι δεν πρεπει η αποσταση να ειναι μεγαλη διοτι τα 5 ghz δεν φτανουν τοσο μακρυα και δεν περνανε τοσο ευκολα τα εμποδιο οπως τα 2,4 ghz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...