Moderators stormrain Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Eνα αλλο υπεργαματο ξυλακι με καρδια σκληρης σοκολατας γαλακτος το θυμαστε? Παντως επιμενω πως ο πυραυλος που λεμε δεν ηταν ο Οβερ. Εβγαινε μονο σε σοκολατα με ιδιαιτερα σκληρο σοκολατενιο χωνακι που παιζει να ειχε και επικαλυψη σοκολατας. Γμτ σκαλωσα τωρα. 1
vairass Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Eνα αλλο υπεργαματο ξυλακι με καρδια σκληρης σοκολατας γαλακτος το θυμαστε? Παντως επιμενω πως ο πυραυλος που λεμε δεν ηταν ο Οβερ. Εβγαινε μονο σε σοκολατα με ιδιαιτερα σκληρο σοκολατενιο χωνακι που παιζει να ειχε και επικαλυψη σοκολατας. Γμτ σκαλωσα τωρα. Αυτό με τον πύραυλο θυμάσαι χρονολογία; Θυμάμαι κάτι τέτοιο κ εγώ αλλά ονομασία όχι..
agamoi-thytai Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Αυτό που είναι πραγματικά μαλακια είναι το ότι πλέον από γεύση και ποιότητα είναι όλα gtp. Πλέον τα παγωτά, δεν είναι παγωτά, αλλα έδεσμα ή όπως αλλιώς ονομάζονται. Όλα στο βωμό του κέρδους. Κρίμα. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω θελω πισω το υπεργαματο γαλα action , με μελι και βυνη ΝΑΙ ρε φίλε τι μου θύμισες..... περίμενα πως και πως τον πατέρα μου να μου το φέρει από το πρατήριο, μάλιστα επειδή έπεφτε εξαφανιζολ σε χρόνο dt, ο ιδιοκτήτης ήταν γνωστός μας και κανονίζαμε τον πληρώναμε από πριν και παράγγελνε μόνο για εμας καμιά 10-15αρια τέτοια γάλατα επιπλέον. Μέχρι 2001 οριακά 2002 υπήρχαν, μετά πάπαλα. Υπήρχαν και γάλατα με παρόμοια γεύση όπως champion. Επικά προϊόντα που δεν θα τα ξαναδούμε. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Αυτό με τον πύραυλο θυμάσαι χρονολογία; Θυμάμαι κάτι τέτοιο κ εγώ αλλά ονομασία όχι.. Μid 90s σιγουρακι
vairass Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μid 90s σιγουρακι Κατάλαβα πιο λες αλλά ονομασία δύσκολο να θυμηθώ.. Ήταν κορυφή όμως. 1
Anorymous Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Eνα αλλο υπεργαματο ξυλακι με καρδια σκληρης σοκολατας γαλακτος το θυμαστε? Παντως επιμενω πως ο πυραυλος που λεμε δεν ηταν ο Οβερ. Εβγαινε μονο σε σοκολατα με ιδιαιτερα σκληρο σοκολατενιο χωνακι που παιζει να ειχε και επικαλυψη σοκολατας. Γμτ σκαλωσα τωρα. Το ξιλακι ειανι το οκ της δέλτα και ο πύραυλος είμαι σίγουρος ότι ήταν το όβερ που είχε μπισκότο με επικάλυψη σοκολάτας και είχε περίεργη συσκευασία που θυμίζει αυτό χωρίς τον πάτο http://www.sofasweet.gr/images/products/1433178705_phpThumb_generated_thumbnailjpg21.jpg
siracos Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Γαριδάκια Μπόζο,με δωράκι τον κλόουν. Τα θυμάμαι και εγώ αυτά στο δημοτικό . Μάλλον είμαστε οι μεγαλύτεροι στο φόρουμ. 2
aneurysm Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Lila Pause με φουντούκι... Γιατί την σταμάτησαν?
vairass Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Τα θυμάμαι και εγώ αυτά στο δημοτικό . Μάλλον είμαστε οι μεγαλύτεροι στο φόρουμ. Η αυτό η τρώγατε από μικρά γαριδάκια... Τι ηλικία έχεις; εγώ ξεκίνησα με φοφικο... Ούτε καν τα είχα δει πιο πριν τα γαριδάκια,σοκολάτες κλπ, δεν με άφηναν γονείς καθόλου.
Grim Ripper Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ρε βάλτε κα φωτογραφίες από αυτά που λέτε. (ελπίζω να βρείτε ) Επίσης να πνιγείτε όλοι, θέλω παγωτό τώρα. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Πλέον τα παγωτά, δεν είναι παγωτά, αλλα έδεσμα ή όπως αλλιώς ονομάζονται. Παγωμένο γλύκισμα
aneurysm Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Γαλατα σε σκόνη, χωρις κρεμα, και αλβουμίνες χωρις αυγό
McNerd Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 ενώ αυτα τα παγωτά 80ς που περιγράφεται ήταν πιο νόστιμα ας πούμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα