Zerg13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ουσιαστικα δεν ειναι τα ιδια οπως παλια...Ειναι σαν το old spice, απο τοτε που εξαγοραστηκε απο την procter and gamble, δεν ειναι οπως πριν (ναι το χρησιμοποιω.....) Εντελως off topic, το mandella effect σχετιζεται με τη συλλογικη μνημη και συνηθως αφορα logos πολυεθνικων εταιριων και σημαντικα περιστατικα.... To πέτυχες. δες...
Sugizo Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 ο πύραυλος που ψάχνετε όπως προαναφέρθηκε είναι το Over (σκληρό πλαστικό πάνω και κάτω που κάλυπτε τα 2/3 του παγωτού) επίσης: 9
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 ενώ αυτα τα παγωτά 80ς που περιγράφεται ήταν πιο νόστιμα ας πούμε; Κοίτα για τα 80s δεν ξέρω μη θεωρηθώ και stormrain αλλά επειδή ο sam εε σόρι o vairass έβαλε και τα 90s θα θυμηθώ 2 παραδείγματα: Το Kαραμελέ της Δέλτα. Φτηνό, ταπεινό, αλλά τόσο γευστικό. ΠΟΥ 'ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΩΡΕ ΤΟ ΚΑΡΑΜΕΛΕ Η τρίγωνη καρπουζογρανίτα της Δέλτα. Τι παγωτάρα.. Υπάρχει σήμερα κάτι αντίστοιχο, ίδιο σε εμφάνιση αλλά από γεύση καμία σχέση. 1
katergaris79 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Eνα αλλο υπεργαματο ξυλακι με καρδια σκληρης σοκολατας γαλακτος το θυμαστε? Απίστευτο https://www.youtube.com/watch?v=JfCCT_EuM60 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Lila Pause με φουντούκι... Γιατί την σταμάτησαν? Είχε παιχτεί κάτι σε σκάνδαλο και σταμάτησαν. Κάτι ...ζωντανό είχε βρεθεί μέσα τους. ενώ αυτα τα παγωτά 80ς που περιγράφεται ήταν πιο νόστιμα ας πούμε; Ναι! 1
vairass Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Είχε παιχτεί κάτι σε σκάνδαλο και σταμάτησαν. Κάτι ...ζωντανό είχε βρεθεί μέσα τους. Ναι! Ζωντανό ;;;
gdriver Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Συνήθιζα να παίρνω το παγωτό με το παιχνίδι στο πάτο της συσκευασίας.Είχα μαζέψει μια σακούλα αεροπλανάκια και καραβακια Επίσης μου άρεσαν και κάτι φακελάκια με κρυστάλλους σαν ζάχαρη που όταν τα έτρωγες, νόμιζες ότι γινόντουσαν εκρήξεις στο στόμα. τα razzles λες.
Bspus Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Πυραυλος Σοκ απο την Εβγα. Πρεπει να ηταν ο μεγαλυτερος που κυκλοφορουσε εκεινη την εποχη (αρχες - μεσα 80) Παγωτο βανιλια με μαρμελαδα φραουλα μεσα. Κολαση 1
vairass Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Πυραυλος Σοκ απο την Εβγα. Πρεπει να ηταν ο μεγαλυτερος που κυκλοφορουσε εκεινη την εποχη (αρχες - μεσα 80) Παγωτο βανιλια με μαρμελαδα φραουλα μεσα. Κολαση Δεν το θυμάμαι... Ποσο ήσουν τότε;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ζωντανό ;;; Σκουληκάκια νομίζω...
vairass Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Σκουληκάκια νομίζω... Εχουμε φάει σαβούρα..
4saken Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ναι αλλα για το magnum με το σοκολατακι και την μυτη του πυραυλου που ηταν κολαση δεν λετε τιποτα.
djcat Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Πυραυλος Σοκ απο την Εβγα. Πρεπει να ηταν ο μεγαλυτερος που κυκλοφορουσε εκεινη την εποχη (αρχες - μεσα 80) Παγωτο βανιλια με μαρμελαδα φραουλα μεσα. Κολαση Μπροστά στο over φάνταζε νάνος. Αλλά όντως ήταν ωραίος.
Bspus Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δεν το θυμάμαι... Ποσο ήσουν τότε; Πρωτες ταξεις δημοτικου Μπροστά στο over φάνταζε νάνος. Αλλά όντως ήταν ωραίος. Το over δεν το θυμαμαι καθολου. Περιεργο γιατι ειδικα εκεινη την εποχη για μενα στα παγωτα, size mattered. 1
vairass Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Τελικά το fantom ξυλακι μόνο εγώ το θυμάμαι; φοβερή γεύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα