Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Επίσης ξαφνικά θυμήθηκα πως στο δημοτικό έπαιρνα κάτι χωνάκια παγωτού (αυτά τα μακρόστενα που τρώγονται) που στην κορυφή αντί για παγωτό είχαν κάτι σαν μαλακή μαρέγκα με βανίλια. Ήταν νομίζω μέσα σε διάφανο σακουλάκι. Επίσης τα "βανιλάκια" που ήταν βανίλια μέσα σε πλαστικά φρουτάκια που τα άνοιγες στη μέση και τα έτρωγες με μικροσκοπικό κουταλάκι (όπως αργότερα με τα μερεντάκια). 5
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 EPIC https://www.youtube.com/watch?v=Qf5T6BYkk3A
Hiddenite Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Απο τα αγαπημένα μου... http://rise.gr/wp-content/uploads/2016/07/okey.jpg Ιδίως η μέσα σοκολάτα
vairass Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Απο τα αγαπημένα μου... http://rise.gr/wp-content/uploads/2016/07/okey.jpg Ιδίως η μέσα σοκολάτα Μου άνοιξες την όρεξη... Θα χτυπήσω ακόμα ένα σήμερα, δίαιτα από αύριο.
Anorymous Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Σκουληκάκια νομίζω... Τι μου θύμισες είχα βρει κατσαρίδα σε κόκα κόλα
vairass Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Τι μου θύμισες είχα βρει κατσαρίδα σε κόκα κόλα Σώπα ρε συ; αθάνατη Ελλάδα.
stelios18120 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Σε παρόμοια φάση αν είχε γίνει εξωτερικό τώρα θα ήσουν στις Μπαχάμες και θα ήσουν στην λίστα των forbes από την αποζημίωση Εδώ Ελλάδα με ένα καφάσι κόκα κόλες και ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη λύθηκαν όλα 2
Anorymous Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Σε παρόμοια φάση αν είχε γίνει εξωτερικό τώρα θα ήσουν στις Μπαχάμες και θα ήσουν στην λίστα των forbes από την αποζημίωση Εδώ Ελλάδα με ένα καφάσι κόκα κόλες και ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη λύθηκαν όλα Ναι ρε γαμωτο Σώπα ρε συ; αθάνατη Ελλάδα. Είχε γίνει πριν όπλα χρόνια άνοιξα μοα κόκα κόλα μεγάλη και βάζω στο ποτήρι και έχει μέσα μια λιωμένη κατσαρίδα. 1
vairass Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ναι ρε γαμωτο Είχε γίνει πριν όπλα χρόνια άνοιξα μοα κόκα κόλα μεγάλη και βάζω στο ποτήρι και έχει μέσα μια λιωμένη κατσαρίδα. Και γιατί δεν έκανες καταγγελία;
Anorymous Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Και γιατί δεν έκανες καταγγελία; Τότε ήμουν 15 χρονών τα χα όλα γραμμένα
Zerg13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Τότε ήμουν 15 χρονών τα χα όλα γραμμένα Καντο τωρα, παρε μια coca cola, βαλε μια cockroach μεσα, και κανε καταγγελια σαν να γινε τωρα.
krami Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ναι ρε γαμωτο Είχε γίνει πριν όπλα χρόνια άνοιξα μοα κόκα κόλα μεγάλη και βάζω στο ποτήρι και έχει μέσα μια λιωμένη κατσαρίδα. σιγουρα η λιωμενη κατσαριδα δεν ηταν στο ποτηρι πριν τη ριψη της κοκα κολας σε αυτο? παντως αν ηταν την περιοδο που ειχε ο ευαγγελατος την εκπομπη αποκαλυψεις, θα μπορουσες να το κανεις θεμα ευκολα. οπως ειχε βρει ενα πολτοποιημενο ποντικι σε ολοκαινουργιο στρωμα, ετσι θα ακουγοταν στο πανελληνιο και η πολτοποιημενη κατσαριδα σου
Anorymous Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 σιγουρα η λιωμενη κατσαριδα δεν ηταν στο ποτηρι πριν τη ριψη της κοκα κολας σε αυτο? παντως αν ηταν την περιοδο που ειχε ο ευαγγελατος την εκπομπη αποκαλυψεις, θα μπορουσες να το κανεις θεμα ευκολα. οπως ειχε βρει ενα πολτοποιημενο ποντικι σε ολοκαινουργιο στρωμα, ετσι θα ακουγοταν στο πανελληνιο και η πολτοποιημενη κατσαριδα σου Όχι ήταν μέσα στο μπουκάλι για αυτό είχε λιώσει το ποτήρι ήταν καθαρό, ήταν επί Ευαγγελάτου θα τους είχα κάνει βουκινο 1
vairass Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Καλά ξεφύγαμε από το θέμα.. Από μπισκότα τι έπαιζε το 1985;
bluesattack Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=aTTJ-1qHwo8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα