Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Iσχύει για αρκετά αυτό όπως πχ το chocobloom που αναφέρθηκε.

Κάποια όμως έχουν πραγματικά αλλάξει όπως το kiss

22812.jpg

Την θημαμε ακόμα την παλιά κόκκινη συσκευασία την έπαιρνα από το κυλικείο στο δημοτικού, υπήρχε και με γεύση μπανάνα που την σταμάτησαν.

Επίσης θυμήθηκα το αγαπημένο κρουασάν όταν ήμουν μικρός δυστυχώς τώρα είναι χάλια.

https://youtu.be/H9J38Z8DhX8

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω θελω πισω το υπεργαματο γαλα action ,  με μελι και βυνη  :-(

Me toooo :(

Το "παγωτάκι μπομπονέλα" το θυμάται κανείς; (είναι αυτά τα μακρόστενα γρανιτοειδή μέσα σε διαφανή συσκευασία που βάζαμε μέσα στην κατάψυξη να παγώσουν)

διόρθωση Ήταν μπονμπονέλα με "ν" (bonbonella)

Δημοσ.

το καλυτερο σνακ της εποχης μου, ηταν, ψωμι με τυρι και τριμμενη ντοματα!!!!!!

επαιζαν επισης, το ψωμι με πελτε, το ψωμι με λαδι και ζαχαρη και το ψωμι με αυγο στο ποτηρι!!!

• Like 2
Δημοσ.

Την θημαμε ακόμα την παλιά κόκκινη συσκευασία την έπαιρνα από το κυλικείο στο δημοτικού

Φήμες λένε ότι ήταν το καλύτερο γλυκό ever

Δημοσ.

επαιζαν επισης, το ψωμι με πελτε, το ψωμι με λαδι και ζαχαρη και το ψωμι με αυγο στο ποτηρι!!!

Αυτό γύρω στο 1979 ναι.. Ψωμί λάδι ζάχαρη... Αφρός μιλάμε αφρός...!

• Like 1
Δημοσ.

Να υποθέσω οτι δεν υπάρχει και κάτι αντίστοιχο τέτοιο σήμερα; Τα περισσότερα που γράφεται είτε υπάρχουν ακόμα ολόιδια είτε υπάρχουν παρόμοια και καλύτερα σήμερα. Απλα άλλη αίσθηση έχει κάτι όταν είσαι παιδί.

Μόνο στα παγωτά, που και αυτό με επιφύλαξη.

π.χ. εγώ μια ζωή έπαιρνα αυτό. images?q=tbn:ANd9GcTcgTxEn90Vz23e5HWtDwFολόιδιο είναι ακόμα.

το choco bloom μιας και το ειδα, ειναι ιδιο? το πηρα τις προαλλες και ειναι αισθητα μικροτερο, και αλλη γευση

η serenata, που ηταν και η αγαπημενη μου εχει καμια σχεση με παλια? ενα αθλιο πραγμα εχει γινει, σε αντιθεση με τη σοκοφρετα που ευτυχως ειναι ιδια

ναι, οκ παιζει νοσταλγια, αλλα δε τα βγαζουμε ολοι απο το μυαλο μας οτι ειναι διαφορετικα

Δημοσ.

το choco bloom μιας και το ειδα, ειναι ιδιο? το πηρα τις προαλλες και ειναι αισθητα μικροτερο, και αλλη γευση

η serenata, που ηταν και η αγαπημενη μου εχει καμια σχεση με παλια? ενα αθλιο πραγμα εχει γινει, σε αντιθεση με τη σοκοφρετα που ευτυχως ειναι ιδια

ναι, οκ παιζει νοσταλγια, αλλα δε τα βγαζουμε ολοι απο το μυαλο μας οτι ειναι διαφορετικα

Η σενερατα χάλασε όντως.. Η σοκοφρετα εποχής " πάρε - πέτα" αν εννοείς άλλαξε σίγουρα..

Βασικα υπάρχουν όλα αλλά είναι διαφορετικά πολύ...

Ειναι σαν να λέμε

Amiga 580-1200 με i3-i5.. Θα είναι το ίδιο ; όχι βέβαια...

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά θυμάται κανείς τα κρουασάν που ηταν σε λευκή συσκευασία με ενα φούρναρη σαν σήμα(νομίζω) απ'εξω?

νομίζω ήταν απ τα πρώτα κρουασάν που κυκλοφόρησαν..

Δημοσ.

Σοκοφρετα Ιον επερνα παντα, ολοι αυτο περναμε, ειναι ολοιδια. Τωρα πως εσυ επαιρνες Σερενετα :) αντι σοκοφρετα, δεν ξερω.

Εχω την αισθηση οτι και παλια μετρια ηταν η Σερενατα, τιποτα το φοβερο. Γιαυτο και πατωσε.

Ενα carnation που γραφατε, το ειχα παρει παλια, χαλια μαυρα. Δεν μπορει να λειπει σε καποιον αυτο το πραμα...

Αλλαξαν τα δρακουλια; Ηταν ποιο,,..ποιοτικα δηλαδη; Παιδικο σνακ ηταν τι ποιοτικο να ειχε. Κοκκινο πιπερι και ντοματα ηταν, το ιδιο ειναι ακομα. Πηγαιντε παρτε το ρε παιδια :)

Δημοσ.

Σοκοφρετα Ιων επαιρνα παντα, ολοι αυτο περναμε, ειναι ολοιδια. Τωρα πως εσυ επαιρνες Σερενετα :) αντι σοκοφρετα, δεν ξερω.

Εχω την αισθηση οτι και παλια μετρια ηταν η Σερενατα, τιποτα το φοβερο. Γιαυτο και πατωσε.

Ενα carnation που γραφατε, το ειχα παρει παλια, χαλια μαυρα. Δεν μπορει να λειπει σε καποιον αυτο το πραμα...

Αλλαξαν τα δρακουλια; Ηταν ποιο,,..ποιοτικα δηλαδη; Παιδικο σνακ ηταν τι ποιοτικο να ειχε. Κοκκινο πιπερι και ντοματα ηταν, το ιδιο ειναι ακομα.

Τα Δρακουλίνια είχαν περισσότερη ντομάτα μέσα θυμάμαι, τα φοφικο ήταν πιο πικάντικα ίσως.. Γενικά ρε συ έχουν αλλάξει όλα προς το χειρότερο για εμάς γιατι είχαμε συνηθίσει εκείνες τις γεύσεις.

Δημοσ.

Η σενερατα χάλασε όντως.. Η σοκοφρετα εποχής " πάρε - πέτα" αν εννοείς άλλαξε σίγουρα..

"πιασε-πετα"   :)

Τα Δρακουλίνια είχαν περισσότερη ντομάτα μέσα θυμάμαι, τα φοφικο ήταν πιο πικάντικα ίσως..

Puffs κανεις?

Εμεις που ειμασταν και τρια παιδια οι γονεις ανακατευαν βουτυρο με μελι, εκανε ωραιο συνδυασμο. Επαιζε και πολύ χαλβας. Σημερα αυτά τα ειδη είναι πανακριβα ωστε να θεωρουνται πολυτελεια.

Το carnation ηταν το hit της εποχης.

Καποια στιγμη τo σταματησα και τo ξαναθυμηθηκα μετα από χρονια που βγηκε το milko.

Είχε γίνει πριν όπλα χρόνια άνοιξα μοα κόκα κόλα μεγάλη και βάζω στο ποτήρι και έχει μέσα μια λιωμένη κατσαρίδα.

Εγω εχω βρει μια τεραστια βελονα σε ψωμι και κομματι σπασμενο γυαλι σε φαγητο ντελιβερι.

Τα θυμάμαι και εγώ αυτά στο δημοτικό .

Μάλλον είμαστε οι μεγαλύτεροι στο φόρουμ.

Kι εγω τα θυμαμαι αυτά, μαλιστα τα ειχα σταμπαρει ως τα πρωτα γαριδακια, δεν υπηρχαν αλλα τοτε. Στη συνεχεια αρχισαν να βγαινουν κι άλλες μαρκες.

ενώ αυτα τα παγωτά 80ς που περιγράφεται ήταν πιο νόστιμα ας πούμε;

Mπα, απλα είμασταν παιδια, τα λεφτα λιγα, και οποτε παιρναμε παγωτο είχαμε γιορτη...

Τα καλοκαιρια μετρουσα τα μπανια και τα παγωτα.

Το "αραπάκι" λες? (καθόλου ρατσιστικό για την εποχή...).

Υπηρχε και ρυζι "Αραπινα".

Tο διαφημιζε στη τηλεοραση ο Μακης Δεμιρης, αν θυμαμαι καλα.

Ποιος θυμάται τα φοφικο από σνακ

Και από παγωτά το fantom;;

Το θυμαμαι το fantom, νομιζω οτι εβγαινε σε διαφορα χρωματα?

Πιο πολύ εντυπωση μου ειχε κανει το "τροϊκα", πριν το 80. Επιβλητικο μέγεθος για την εποχη και απαγορευτικο κοστος 25δρχ. Όταν το ζητησα απ το πατερα μου αναρωτηθηκε μηπως ειναι οικογενειακο παγωτο...

24l6dyc.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Το fantom όντως έβγαινε σε διάφορα χρώματα, προτιμούσα το πορτοκαλί και κόκκινο... Λογικά ήταν γεύσεις; δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα ήμουν αρκετά μικρός..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...