Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Για να σοβαρευτούμε τώρα και να κόψουμε την πλάκα.

Αυτό που πόσταρα εγώ και ο φούμπαρ είναι ψαρωτικό κανείς δεν μπορεί να δει την ιπ σου μόνο εσύ και ο αντμιν του σάιτ αλλά και για αυτό υπάρχει τρόπος vpn ή proxy server ή tor browser και καθάρισες

Δημοσ.

Για να σοβαρευτούμε τώρα και να κόψουμε την πλάκα.

Αυτό που πόσταρα εγώ και ο φούμπαρ είναι ψαρωτικό κανείς δεν μπορεί να δει την ιπ σου μόνο εσύ και ο αντμιν του σάιτ αλλά και για αυτό υπάρχει τρόπος vpn ή proxy server ή tor browser και καθάρισες

Ααα δλδ όταν μου εμφάνισε την ip μου από το άλλο φόρουμ τότε λογικά μόνο εγώ μπορούσα να την δω σωστά ?
Δημοσ.

Ααα δλδ όταν μου εμφάνισε την ip μου από το άλλο φόρουμ τότε λογικά μόνο εγώ μπορούσα να την δω σωστά ?

Αν ήταν κάτι τέτοιο παραπλήσιο ναι μονο εσύ μπορείς να τη δεις αλλά μπορεί και ο διαχειριστής του σάιτ να δει την ιπ  σου όπως είπα.

Υπάρχουν κάποια σάιτ που κρατάνε αρχείο για κάποιους μήνες νομίζω ή χρόνια για να τα προμηθεύουν στη δίωξη αν χρειαστεί.

Και υπάρχουν κάποια άλλα που δεν κρατάνε τώρα το ποια είναι δεν ξέρω  :ph34r:

περισσότερες πληροφορίες στο διαχειριστή του κάθε φόρουμ

Το ίδιο κάνουν και οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών αν δεν κάνω λάθος

Δημοσ.

Αν ήταν κάτι τέτοιο παραπλήσιο ναι μονο εσύ μπορείς να τη δεις αλλά μπορεί και ο διαχειριστής του σάιτ να δει την ιπ  σου όπως είπα.

Υπάρχουν κάποια σάιτ που κρατάνε αρχείο για κάποιους μήνες νομίζω ή χρόνια για να τα προμηθεύουν στη δίωξη αν χρειαστεί.

Και υπάρχουν κάποια άλλα που δεν κρατάνε τώρα το ποια είναι δεν ξέρω  :ph34r:

περισσότερες πληροφορίες στο διαχειριστή του κάθε φόρουμ

Το ίδιο κάνουν και οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών αν δεν κάνω λάθος

Οκ ευχαριστώ για την ενημέρωση!
  • Like 1
Δημοσ.

κάθε φόρουμ και σάιτ έχει ένα κουμπί που λέει report ή αναφορά το πατάς και ο mod επεμβαίνει  :-)

Και για να κάνεις μήνυση σε εισαγγελέα θα πρέπει να έχεις αποδείξεις αλλιώς πάει άπατη  :-)

Αποδείξεις όπως πχ να έχω βρησει ή απειλησει κάποιον ?
Δημοσ.

Αν έχεις ένα screenshot απο κάποιον που σε έχει βρίσει δηλ έχει κάνει bullying αυτό νομίζω διώκεται ποινικά αλλά και τιμωρείται απο την google.

Αυτά είναι νομικής φύσεως και δεν τα ξέρω καλά  B)

Οκ εγώ δεν εβρισα κάποιον συγκεκριμένο ποτέ ούτε μπουλινγκ ούτε απειλή σε κάποιον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...