apostol1s Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μια φιλη μου μενει στο ενοικιο και εχει μεινει ανεργη. Χρωσταει Δεη,κοινοχρηστα,νερο γυρω στα 400ευρω,τα οποια δε ειναι στο ονομα της,αλλα στο ονομα του ιδιοκτητη του σπιτιου.Τα ενοικια τα εχει πληρωσει ολα κανονικα και της κοβει κατι αποδειξεις δικες του-μπακαλοχαρτα. Συμβολαιο ενοικιασης σπιτιου δεν εχει κανει και για αυτο το λογο η δεη,κοινοχρηστα,νερο ερχονται στο ονομα του ιδιοκτητη.Τον τελευταιο καιρο ο ιδιοκτητης του σπιτιου εχει γινει ζορικος και την παιρνει συνεχεια τηλ.για να αρχισει να ξεπληρωνει σιγα-σιγα τα 400ευρω που χρωσταει. Η κοπελα δε εχει κατι στο ονομα της αυτοκινητο-καταθεσεις-γονεις κτλ.Εαν σηκωθει και φυγει και του ριξει κανονι γιατι την πιεζει αφορητα παιζει να υπαρξει καποιο προβλημα με εφοριες η κατι αλλο? Εγω της προτεινα εαν εχει να δωσει οσα μπορει παρολο που ειναι ανεργη,αλλιως να του αφησει τα κλειδια εξω απο τη πορτα και να φυγει.Υπαρχει καποια αλλη λυση που μπορει καποιος να προτεινει και δεν εχω σκεφτει?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Απλώς σκέψου πως θα αποδείξει ο ιδιοκτήτης ότι χρωστάει ο ενοικιαστής, όταν δεν υπάρχει καν συμβόλαιο.
NikosKallithea Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Αυτο "αλλιως να του αφησει τα κλειδια εξω απο τη πορτα και να φυγει"
firewalker Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Κάτι τέτοιο; http://tvxs.gr/news/eyropi-eop/noikiazoyn-diamerismata-me-antallagma-seks-anti-gia-noiki 5
insomnia888 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 αν του είχε δώσει εγγύηση (συνήθως 1-2 μηνιάτικα) και της είχε δώσει έστω απόδειξη μπακαλόχαρτο ας κάνει ο ιδιοκτήτης αντιλογισμό από εκεί. Και σηκώνεται και φεύγει. Δεν έχει νόημα να νοικιάζεις σπίτι όταν δεν μπορείς να το πληρώνεις, και αφού αναφέρεις οτι μπορεί να αφήσει τα κλειδιά στην πόρτα και να φύγει, σημαίνει οτι έχει κάπου να μείνει και νοικιάζει από καπρίτσιο. Οκ, μπορεί οι λογαριασμοί να μην είναι στο όνομά της, μπορεί ο ιδιοκτήτης να φοροδιαφεύγει με μπακαλόχαρτα αλλά η κατανάλωση είναι δική της οπότε τίθεται και θέμα ήθους, καθαρά από τη δική της πλευρά, 1
apostol1s Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Κάτι τέτοιο; http://tvxs.gr/news/eyropi-eop/noikiazoyn-diamerismata-me-antallagma-seks-anti-gia-noiki προτεινεις να κανει sex η κοπελα για να πληρωσει το ενοικιο,το οποιο το πληρωνει κανονικα?και ο ιδιοκτητης δεν θελει sex,χρηματα θελει.στην δικια σου φιλη θα προτεινες κατι τετοιο? αν του είχε δώσει εγγύηση (συνήθως 1-2 μηνιάτικα) και της είχε δώσει έστω απόδειξη μπακαλόχαρτο ας κάνει ο ιδιοκτήτης αντιλογισμό από εκεί. Και σηκώνεται και φεύγει. Δεν έχει νόημα να νοικιάζεις σπίτι όταν δεν μπορείς να το πληρώνεις, και αφού αναφέρεις οτι μπορεί να αφήσει τα κλειδιά στην πόρτα και να φύγει, σημαίνει οτι έχει κάπου να μείνει και νοικιάζει από καπρίτσιο. Οκ, μπορεί οι λογαριασμοί να μην είναι στο όνομά της, μπορεί ο ιδιοκτήτης να φοροδιαφεύγει με μπακαλόχαρτα αλλά η κατανάλωση είναι δική της οπότε τίθεται και θέμα ήθους, καθαρά από τη δική της πλευρά, οχι δεν εχει δωσει εγγυηση-προκαταβολη οταν ενοικιασε το σπιτι. η κοπελα ειναι ανεργη.δεν δουλευει.δεν εχει καταθεσεις-γονεις-περιουσιακα στοιχεια κτλ. θελει να πληρωσει αλλα δυστυχως δεν δουλευει
insomnia888 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 οχι δεν εχει δωσει εγγυηση-προκαταβολη οταν ενοικιασε το σπιτι. η κοπελα ειναι ανεργη.δεν δουλευει.δεν εχει καταθεσεις-γονεις-περιουσιακα στοιχεια κτλ. θελει να πληρωσει αλλα δυστυχως δεν δουλευει το ενοίκιο πώς το πληρώνει? και σε περίπτωση που αφήσει το κλειδί στην πόρτα όπως προτείνεις και να σηκωθεί να φύγει, πού θα πάει να μείνει?
apostol1s Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 το ενοίκιο πώς το πληρώνει? και σε περίπτωση που αφήσει το κλειδί στην πόρτα όπως προτείνεις και να σηκωθεί να φύγει, πού θα πάει να μείνει? το ενοικιο το πληρωνε απο την δουλεια της,πριν μεινει ανεργη. με ημιαπασχοληση δουλευε (300-350ευρο επερνε το μηνα). εγω της προτεινα να αφησει το κλειδι στην πορτα μεσα σε 20-30 ημερες και να φιλοξενηθει προσωρινα σε καποια φιλη της.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.εκτος και εαν βρει δουλεια οποτε ολα εχουν καλως
torq Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 sorry που γίνομαι αδιάκριτος, αλλά με 300-350€ μπορούσε να πληρώνει ενοίκιο και να συντηρεί τον εαυτό της; δε βοηθάει στο θέμα μας απλώς μου κάνει εντύπωση
apostol1s Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 σας εχω εξηγησει ακριβως την κατασταση που επικρατει. εαν υπαρχει αλλη σοβαρη λυση που δεν εχω σκεφτει περιμενω απαντησεις. sorry που γίνομαι αδιάκριτος, αλλά με 300-350€ μπορούσε να πληρώνει ενοίκιο και να συντηρεί τον εαυτό της; δε βοηθάει στο θέμα μας απλώς μου κάνει εντύπωση στην ουσια δεν ζουσε,φυτοζωουσε και πολλα αλλα....
firewalker Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Να της δώσετε "δανεικά" καμιά 10ρια φίλοι.
insomnia888 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 το ενοικιο το πληρωνε απο την δουλεια της,πριν μεινει ανεργη. με ημιαπασχοληση δουλευε (300-350ευρο επερνε το μηνα). να υποθέσω οτι αφού έμεινε άνεργη, τώρα είναι ταμείο ανεργίας και παίρνει ακριβώς τα ίδια, για την ακρίβεια 360 ευρώ το μήνα? άρα τί έχει αλλάξει?
apostol1s Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Να της δώσετε "δανεικά" καμιά 10ρια φίλοι. εγω γνωριζω οτι μονο οι τραπεζες δινουν δανεια-δανεικα. παντως οι απαντησεις σου δεν βοηθανε καθολου στην ασχημη κατασταση που βιωνει η κοπελα να υποθέσω οτι αφού έμεινε άνεργη, τώρα είναι ταμείο ανεργίας και παίρνει ακριβώς τα ίδια, για την ακρίβεια 360 ευρώ το μήνα? άρα τί έχει αλλάξει? οχι δεν περνει ταμειο ανεργιας. δεν συμπληρωσε τα απαραιτητα ενσημα. αλλωστε εαν επαιρνε ταμειο ανεργιας θα ειχε εξοφλισει τα 400ευρο χρεη σιγα σιγα.
torq Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 φίλε δεν υπάρχουν απαντήσεις στην περίπτωση της(απαντήσεις που θα σου δώσουν λύση) σε παρόμοια θέση βρίσκονται πολλοί άνθρωποι. δεν υπάρχει κάτι που θα σου πούμε και δε το έχει σκεφτεί. δε βλέπω νόημα δηλαδή στο θέμα. δανεικά, γονείς φίλοι... τα κλασσικά 2
insomnia888 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 οχι δεν περνει ταμειο ανεργιας. δεν συμπληρωσε τα απαραιτητα ενσημα. αλλωστε εαν επαιρνε ταμειο ανεργιας θα ειχε εξοφλισει τα 400ευρο χρεη σιγα σιγα. εφόσον η κατάσταση είναι τέτοια, καταρχήν τα 400 ευρώ δεν είναι κάποιο τραγικό ποσό και μπορεί να το εξοφλήσει σιγά σιγά. Ας πει ξεκαθαρίσει στον ιδιοκτήτη οτι θα το εξοφλήσει η ίδια, για 3 κατοστάρικα που θα είναι η ΔΕΗ δεν κόβουν το ρεύμα ούτε ο λογαριασμός πάει στην εφορία. Εφόσον είναι άνεργη, θα αρχίσουν να μαζεύονται τα ενοίκια και εκεί θα σφίξουν τα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση, αν η κοπέλα είχε πραγματικούς φίλους, θα μπορούσαν να μαζέψουν εύκολα 400 ευρώ και να την βοηθήσουν, εφόσον είναι εντελώς μόνη της χωρίς γονείς, αδέλφια και δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα