YourTrueLegend Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Επισης το οτι φοροδιαφευγει ο ιδιοκτητης ειναι αυθαιρετο συμπερασμα του ts και δεν προκυπτει απο πουθενα. Ισα ισα που μονος του ειπε στην αρχη, οτι ο ιδιοκτητης κοβει αποδειξεις. Ακομα και να φοροδιεφευγε, δεν εχει καμια δουλεια να τον πιστολιασει. Αυτα ειναι δικαιολογιες για παιδακια. Ας τον καταγγειλει. Αλλα "3 χρονια" που νοικιαζε "σε φοροφυγα" ηταν ολα καλα...Τωρα που θελουμε να πιστολιασουμε και θελουμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα, θυμηθηκαμε οτι φοροδιαφευγει ο ιδιοκτητης, οτι η κοπελα ειναι ορφανη κι οτι εχει περασει δυσκολα στη ζωη της. Αμεση σχεση με το πιστολιασμα ολα αυτα, NOT. Γιαυτο ξαναλεω...Η καλυτερη τιμωρια για αυτους που πιστολιαζουν ή για αυτους που προτεινουν σε αλλους να πιστολιασουν, ειναι να τους συμβει το ιδιο. Μια δουλιτσα σε ενα αφεντικο που θα πιστολιαζει τους υπαλληλους του για παραδειγμα και θα τους λεει δικαιολογιες τυπου "ειμαι ορφανος, δεν εχω λεφτα να παρω κοτερο , πρεπει να μην σας πληρωσω για να κανω μια ανακαινιση στο σπιτι μου, σορρυ". Για να δουν κι αυτοι την γλυκα του πιστολιασματος, απο την αλλη οψη της και με του ιδιου επιπεδου δικαιολογιες. Αλλιως χαρακτηρας δεν στρωνεται για ορισμενους "συμπολιτες". 2
maik42 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 επαναλαμβανω για τελευταια φορα οτι το προβλημα εχει πλεον λυθει. παντος σοκαριστικα με ορισμενες απαντησεις. κατσε, μη φευγεις. τωρα αρχιζουμε. 1
consumer Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Όσο απαράδεκτο είναι να φεσώνεις έναν ιδιοκτήτη, το ίδιο απαράδεκτο είναι να δικαιολογείς τη φοροδιαφυγή του (εάν υπάρχει). Είμαστε κοινωνία μπαταχτσήδων, αλλά μόνο το να κλέβεις το κράτος θεωρείται κάτι σχετικά επουσιώδες και η καταγγελία της φοροδιαφυγής θεωρείται...ρουφιανιά. Η ενοικιάστρια καλό είναι να φύγει αν δεν μπορεί να πληρώνει, αλλά και ο ιδιοκτήτης πρέπει να πάρει πίσω τα λεφτά του, που δύσκολο το βλέπω. Ας πρόσεχε. 1
blackdeagle Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Φίλε μου, Καταρχάς εφόσον δεν έχει συμβόλαιο βγαίνει και από πανω από τον ιδιοκτήτη μπορεί να κάτσει έως 3 μήνες χωρίς να πληρώνει τίποτα...Δεη,νερο και κοινόχρηστα αν ειναι όλα στο όνομα του δεν έχει να φοβάται τίποτα.Εφόσον δεν τα πληρώσει ούτε ο ιδιοκτήτης μπαίνουν στην εφορία στο όνομα του γιατί το ΑΦΜ του είναι γραμμένο.Να μην πληρώσει τίποτα.Γιατί χωρίς συμβολαιο? Για να εμφανίζει το σπίτι ανοίκιαστο και άρα δεν έχει έσοδα από αυτο.Μην νοικιάζετε ούτε ποδήλατο χωρίς συμβόλαιο. Όσο απαράδεκτο είναι να φεσώνεις έναν ιδιοκτήτη, το ίδιο απαράδεκτο είναι να δικαιολογείς τη φοροδιαφυγή του (εάν υπάρχει). Είμαστε κοινωνία μπαταχτσήδων, αλλά μόνο το να κλέβεις το κράτος θεωρείται κάτι σχετικά επουσιώδες και η καταγγελία της φοροδιαφυγής θεωρείται...ρουφιανιά. Η ενοικιάστρια καλό είναι να φύγει αν δεν μπορεί να πληρώνει, αλλά και ο ιδιοκτήτης πρέπει να πάρει πίσω τα λεφτά του, που δύσκολο το βλέπω. Ας πρόσεχε. Πες τα....αυτό γινόταν δεκαετίες και βρέθηκαν κάτι γιαγιάδες και παππούδες να έχουν 50 διαμερισματα να τα νοικιάζουν και να μην δίνουν ούτε ένα ευρώ στο κράτος.Οι Ελληνες ανέκαθεν ήμασταν λαός μπαταχτσήδων και απατέωνων.Οι μεγαλύτεροι απατεώνες στο κόσμο είναι Ελληνες. 1
haris_216 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 εαν εγω εχω δωσει κανενα ευρο η οχι δεν αφορα κανεναν. το προβλημα εχει πλεον λυθει. ο ιδιοκτητης της δινει περιθωριο μεχρι τα χρεη να φτασουν 600-700ευρο το μεγιστο, εφοσον δεν βρει η κοπελα δουλεια. τελος. Μάλλον ο ιδιοκτήτης διαβάζει το insomnia και έκλασε μέντες, γι' αυτό και της έδωσε περιθώριο να τον φεσώσει κι άλλο. Φαντάζομαι θα της είπε κάτι σε στυλ "συνέχισε κοπέλα μου να βλέπεις τηλεόραση (ΔΕΗ) να κάνεις μπάνιο (ΕΥΔΑΠ) κι εγώ είμαι εδώ. Αλλά μόνο μέχρι τα 600. Άντε βία 700. Μετά θα σε πετάξω άπλυτη στο δρόμο". Θα μας τρελάνεις ρε φίλε. Ούτε το στοιχειώδη ρεαλισμό ή συνέχεια σε αυτά που λες τώρα σε σχέση με αυτά που είπες πριν δεν κρατάς. Άβυσσος το μυαλό του καθενός μας τελικά 5
apostol1s Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Εαν φυγει η κοπελα θα θελει 1000ευρο το σπίτι ανακαινηση,και δεν ειναι σίγουρο οτι θα το ενοικιάσει.αλλωστε ο ιδιοκτήτης γνωριζει πως η κοπελα ψαχνει για δουλεια και προσπαθεί να ειναι τυπική.οσοι μένετε με τους γονείς σας καλο ειναι να μην μιλατε και να τους ζητατε και κανένα χαρτζιλίκι για κανένα καφε. Και επαναλαμβάνω οτι το προβλημα εχει λυθεί.
fotislado Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Εαν φυγει η κοπελα θα θελει 1000ευρο το σπίτι ανακαινηση,και δεν ειναι σίγουρο οτι θα το ενοικιάσει.αλλωστε ο ιδιοκτήτης γνωριζει πως η κοπελα ψαχνει για δουλεια και προσπαθεί να ειναι τυπική.οσοι μένετε με τους γονείς σας καλο ειναι να μην μιλατε και να τους ζητατε και κανένα χαρτζιλίκι για κανένα καφε. Και επαναλαμβάνω οτι το προβλημα εχει λυθεί. Και εγω που δεν μενω με τους γονεις αλλα ειμαι κ ενοικιαστης κ ιδιοκτητης θα σου πω απλα οτι δεν υπαρχει δικαιολογια.και δεν υπηρχε λογος προφανως να ανοιξεις αυτο το θρεντ.χαδακια ηθελες πασα μου;να σου πουμε μπραβο συγχαρητηρια;αυτο που σου ειπαν απο πανω ειναι το καλυτερο...να σε πιστολιασει ο εργοδοτης σου να καταλαβεις...
toshd3000 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 ευτυχως που βρεθηκε λυση..και μετα απο ολα αυτα που διαβασα νομιζω ειναι καιρος να διαγραφω απο αυτο το σαιτ σιχαθηκα μ αυτα που διαβασα πραγματικα ευχομαι να μην τυχει σε κανεναν κι ας μην ειναι αληθινη η ιστορια νομιζω οι απαντησεις σας ηταν πολυ αληθινες δειχνεται ποιοι πραγματικα ειστε 1
sphinxgr Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 ευτυχως που βρεθηκε λυση..και μετα απο ολα αυτα που διαβασα νομιζω ειναι καιρος να διαγραφω απο αυτο το σαιτ σιχαθηκα μ αυτα που διαβασα πραγματικα ευχομαι να μην τυχει σε κανεναν κι ας μην ειναι αληθινη η ιστορια νομιζω οι απαντησεις σας ηταν πολυ αληθινες δειχνεται ποιοι πραγματικα ειστε Τι σε χάλασε δηλαδή?
haris_216 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Τι σε χάλασε δηλαδή? Δεν είναι προφανές; Το ότι δεν είμαστε τόσο ανοιχτοχέρηδες με τα λεφτά....των άλλων Θα περιμένω μάλιστα να δω αν τελικά θα διαγραφεί, αφού μας σιχάθηκε, όπως δήλωσε ή απλά έριξε ατάκα εντυπωσιασμού και next stop πολιτική καριέρα 2
chill Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Το θέμα είναι οι ιδιοκτήτες να παίρνουν τα μέτρα τους πριν να είναι αργά και να τους δοθεί το δικαίωμα να πετάνε κάποιον στο δρόμο την επομένη της αθέτησης πληρωμής. Είπαμε έχουμε κάνει συνιδιοκτήτη το κράτος αλλά όχι και έτσι...... 1
toshd3000 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 βασικα μπορει να μου πει καποιος πως διαγραφω το προφιλ εδω μεσα?!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δεν γίνεται. Απλά δεν μπαίνεις ή ζητάς ban από κάποιον mod...
vairass Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 βασικα μπορει να μου πει καποιος πως διαγραφω το προφιλ εδω μεσα?!!! Βρισε με άγρια και θα φύγεις για πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα