apostol1s Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 φίλε δεν υπάρχουν απαντήσεις στην περίπτωση της(απαντήσεις που θα σου δώσουν λύση) σε παρόμοια θέση βρίσκονται πολλοί άνθρωποι. δεν υπάρχει κάτι που θα σου πούμε και δε το έχει σκεφτεί. δε βλέπω νόημα δηλαδή στο θέμα. δανεικά, γονείς φίλοι... τα κλασσικά το ξερω φιλε μου. και ευχαριστω για την ειλικρινη και ρεαλιστικη απαντηση σου. το ξερω οτι η κατασταση ειναι τραγικα δυσκολη και σας ευχαριστω ολους σας.
firewalker Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Στο να της δώσετε δανεικά τι δεν σου αρέσει; Μια χαρά θα την βοηθήσετε.
JohnTehGreek Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Από την στιγμή που είναι άνεργη ας σηκωθεί να φύγει το γρηγορότερο και ας μην πληρώσει τα 400€. Αφού δεν υπάρχει συμβόλαιο δεν μπορεί να την κυνηγήσει και ακόμα και αν το έκανε μπορεί να έβρισκε και τον μπελά του. Αλλά να σταματήσει άμεσα να ζει στο τζάμπα και να χρεώνει τον άνθρωπο!!! Αφού δεν υπάρχει συμβόλαιο δεν μπορεί να την κυνηγήσει και ακόμα και αν το έκανε μπορεί να έβρισκε και τον μπελά του. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 σας εχω εξηγησει ακριβως την κατασταση που επικρατει. εαν υπαρχει αλλη σοβαρη λυση που δεν εχω σκεφτει περιμενω απαντησεις. στην ουσια δεν ζουσε,φυτοζωουσε και πολλα αλλα.... Εγω βασικα δεν εχω καταλαβει καν τι ρωτας που να θελει "σοβαρη λυση". Λες οτι δεν εχει λεφτα για το νοικι, λες οτι ηδη χρωσταει και λες οτι της εχεις προτεινει ηδη να ξενοικιασει. 1+1=2 ειναι η υποθεση. Δεν καταλαβαινω τι ακριβως ψαχνεις απο κει και περα. Απο τα συμφραζομενα στο αρχικο σου ποστ υποψιαζομαι οτι προσπαθεις να οδηγησεις τη συζητηση στο πως μπορει να αραξει εκει που ειναι χωρις να πληρωνει και να ειναι το κατα δυναμιν "καλυμενη" (αλλωστε οι πληροφοριες οτι δεν υπαρχουν συμβολαια, οι λογαριασμοι ειναι σε αλλο ονομα, και οι αποδειξεις ειναι αυτοσχεδια μπακαλοχαρτα, σε τι αλλο θα χρησιμευαν περα απο το να σου γραψει καποιος "μεινε εκει και μην πληρωνεις- δεν μπορει να σου κανει τιποτα" ; ). Well, αν εχει σκοπο να αραξει χωρις να πληρωνει, ας το κανει, αρκει να ειναι ετοιμη να αναλαβει τις ευθυνες της. Το τι μπορει να προκυψει, δεν μπορουμε να το μαντεψουμε εμεις. Τωρα αν οντως ψαχνεις λυση στο προβλημα "για να την βοηθησεις", αυτην δεν ειναι αλλη απο "αυτο που της προτεινες" ηδη. 1
apostol1s Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Στο να της δώσετε δανεικά τι δεν σου αρέσει; Μια χαρά θα την βοηθήσετε. συνεχιζεις να ειρωνευεσαι μια δυσκολη κατασταση. σου ευχομαι να μην βρεθεις ποτε σε παρομοια θεση. σας ευχαριστω ολους σας.
firewalker Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δεν ειρωνεύομαι καθόλου. Ακόμα δεν έχεις εξηγήσει γιατί δεν σου φαίνεται αποδεκτό να την βοηθήσετε εσείς. Ευτυχώς δεν πρόκειται να βρεθώ σε αυτή την κατάσταση. Σε ποια πόλη είναι, τι γραμματικές γνώσεις έχει, και τι εξειδίκευση έχει; 1
Lazlow Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 πραγματικά αν τσόνταρε όλη η παρέα της δεν θα ήταν δύσκολο να μαζευτούν τα 400 ευρώ 1
torq Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ευτυχώς δεν πρόκειται να βρεθώ σε αυτή την κατάσταση. Σε ποια πόλη είναι, τι γραμματικές γνώσεις έχει, και τι εξειδίκευση; μη βάζεις και στοίχημα. ποτέ δε ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η μοίρα. έχω γνωστό που είχε καφε μπαρ παλιά.. και υπήρχαν μέρες που έβαζε στην τσέπη του 100,000 δρχ. τώρα ζει με δανεικά. 1
apostol1s Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δεν ειρωνεύομαι καθόλου. Ακόμα δεν έχεις εξηγήσει γιατί δεν σου φαίνεται αποδεκτό να την βοηθήσετε εσείς. Ευτυχώς δεν πρόκειται να βρεθώ σε αυτή την κατάσταση. Σε ποια πόλη είναι, τι γραμματικές γνώσεις έχει, και τι εξειδίκευση έχει; ακομα συνεχιζεις να ειρωνευεσαι (πολη,γραμματικες γνωσες κτλ) μια δυσκολη κατασταση. και παλι σου ευχομαι να μην βρεθεις ποτε σε παρομοια, δυσκολη θεση. το θεμα εχει ληξει. σας ευχαριστω ολους σας. 1
firewalker Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δεν θέλει δουλειά η φίλη σου; Δεν είναι μία λύση το να βρει δουλειά; Αν και νομίζω πως είναι τρολοθέμα... Στην θέση αυτή, ευτυχώς δεν θα βρεθώ. Ποτέ.
JohnTehGreek Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Στην θέση αυτή, ευτυχώς δεν θα βρεθώ. Ποτέ. Επειδή το επαναλαμβάνεις δεν μπορώ να μην ρωτήσω. Δημόσιος Υπάλληλος; 1
SnapShot Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 φεύγει και κοιμάται όπως έστρωσε που λέει καο ο λαός μας Τα δικά της προβλήματα δεν έχει κανένα δικαίωμα να τα μεταβιβάζει σε ένα άνθρωπο που της νοικιασε σπίτι, που την εμπιστεύτηκε δηλαδή να την βάλει στην περιουσία του Αυτή είναι η περίοδος που για να θυμηθούμε τον Αίσωπο, ο μέρμηγκας εκδικείται τον τζίτζικα Επειδή το επαναλαμβάνεις δεν μπορώ να μην ρωτήσω. Δημόσιος Υπάλληλος; ή μπορεί να έχει κάνει τα κουμάντα του τις δεκαετίες του 90 και 00, όταν έβρεχε χρήματα δεν τονν έπιασε φρενίτιδα σπατάλης, δεν ένγαζε μία πιστωτική πίσω από την άλλη, δεν έπαιρνε δάνεια με ορίζοντα 40 και 50 χρόνια 3
overpower Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 συνεχιζεις να ειρωνευεσαι μια δυσκολη κατασταση. σου ευχομαι να μην βρεθεις ποτε σε παρομοια θεση. σας ευχαριστω ολους σας. ακομα συνεχιζεις να ειρωνευεσαι (πολη,γραμματικες γνωσες κτλ) μια δυσκολη κατασταση. και παλι σου ευχομαι να μην βρεθεις ποτε σε παρομοια, δυσκολη θεση. το θεμα εχει ληξει. σας ευχαριστω ολους σας. Δεν μπορω να καταλαβω που βλεπεις την ειρωνια, εκτος και αν εσυ προσωπικα θεωρεις τον δανεισμο σε φιλο γυφτια. Αν σε ενδιεφερε η φιλη σου, θα της φιλοξενουσες σπιτι σου ή θα της εστελνες 50 ευρω 1
firewalker Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Επειδή το επαναλαμβάνεις δεν μπορώ να μην ρωτήσω. Δημόσιος Υπάλληλος; Όχι. Ιδιωτικός υπάλληλος. Καλά χρήματα τώρα. Αρκετά στην προηγούμενη δουλειά. Καλή διαχείριση, χωρίς χαζές δαπάνες, δάνεια κτλ. Σπίτι δικό μου στην επαρχία και καμιά 50ρια στρέμματα ξερικα, που ξέρω αν χρειαστεί να τα δουλέψω. 3
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Παντως τοση παρεξηγηση για οτι κι αν απαντησει κανεις για... μια φιλη του...αν μη τι αλλο πρεπει να την νοιαζεται παρα πολυ που παιρνει σχεδον προσωπικα το οτιδηποτε.Το τοπικ μου θυμιζει το:"-ρε τι εκανε η Τζουλια με την σαμπανια / δεν την ειδα, ενας φιλος μου μου το ειπε". 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα