Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικα μπορει να μου πει καποιος πως διαγραφω το προφιλ εδω μεσα?!!!

Μη φεύγεις μη, με πόνο σου φωνάζω,

σαν ναυαγός στο κύμα σ’ αγκαλιάζω.

Μέχρι και του Πάριου το τραγούδι σου βάζουμε να μην φύγεις

Δημοσ.

Σκηνικό που έπαθε γνωστός

Νοίκιαζε σπιτι στα Εξάρχεια σε έναν μαγαζάτορα της περιοχής. Τον ειδοποίησαν οι γείτονες πως ο νοικαρης έφυγε νύχτα

Η σούμα;

1000€ και κάτι ψιλά ρεύμα που ήταν από ανοησία του στο όνομα του ιδιοκτήτη

300€ κοινόχρηστα

350€ νερό

Πάτημα στο κεφάλι σαν τα φίδια θέλουν όλοι αυτοί

Ευτυχώς ο φίλος έχει την δυνατότητα και θα τον πάει δικαστικά

Δημοσ.

Ο απο πάνω όροφος μου είναι νοικιασμένος.

χρωστάει ο τύπος:

3000€ σε νοίκια

7000€ σε ΔΕΗ, (η ΔΕΗ έχει μείνει στο όνομα την προηγούμενης ενοικιάστριας, την οποία και η ΔΕΗ κυνηγάει)

1500€ Νερό

500€ Κοινόχρηστα

ενώ παίρνει 700€ το μήνα σύνταξη η μάνα του που μένουν μαζί (αυτός 50). Απλά γουστάρει να βαράει πιστόλι και όπου πάει. Δεν τον απασχολεί τίποτα άλλο.

Τον πετυχαίνω με σακούλα γεμάτη πακέτα τσιγάρα, σοκολάτες κλπ και εκείνη τη στιγμή μου λέει μπλά μπλα μπλά δύσκολες εποχές κλπ μήπως έχεις 10€ να πάρω ένα γάλα....?

ΝΑΙ μερικές φορές το φέρνει η μοίρα να είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά πολλές άλλες φορές είναι η σάπια φιλοσοφία του εγώ να είμαι καλά και ότι γίνει.

• Like 2
Δημοσ.

Μητρώο ενοικιαστών και επενδύσεις σε....παγκάκια!!!

Problem Solved

Το ίδιο λέω χρόνια και εγώ. Όπως στο εξωτερικό. Να υπάρχει ranking ενοικιαστή και ιδιοκτήτη που θα έχει πρόσβαση ο καθένας ώστε να ξέρει τι παίρνει.

Έτσι ο καλός ενοικιαστής θα πληρώνει ακόμα μικρότερο ενοίκιο.

• Like 1
Δημοσ.

μήπως έχεις 10€ να πάρω ένα γάλα....?

κλαίω

μου θύμισε γεγονός

Είμαι στο ΑΤΜ τράπεζας και από πίσω μου ακούω πρεζόνι να μου λέει 

"φιλαράκι θα μου δώσεις ένα πενηντάρικο να πάρω τσιγάρα;

Δημοσ.

Η λύση είναι μία... Ενοίκιο από 100 ευρώ έως 250 για να μπορεί ο κόσμος να πληρώνει. Με μισθούς Βουλγαρίας τι να δώσει ο άλλος;

• Super Moderators
Δημοσ.

Η λύση είναι μία... Ενοίκιο από 100 ευρώ έως 250 για να μπορεί ο κόσμος να πληρώνει. Με μισθούς Βουλγαρίας τι να δώσει ο άλλος;

Ανάλογα τα τετραγωνικά, την παλαιότητα, την περιοχή κτλπ. Καλώς ή κακώς τα σπίτια νοικιάζονται για να βγάζει λεφτά ο ιδιοκτήτης.

Δημοσ.

Ανάλογα τα τετραγωνικά, την παλαιότητα, την περιοχή κτλπ. Καλώς ή κακώς τα σπίτια νοικιάζονται για να βγάζει λεφτά ο ιδιοκτήτης.

Ναι ανάλογα εννοείται από 100 έως 250, να βγάλει λεφτά φυσικά αλλά όχι να κλέβει... Κλεψιά είναι αυτό που γίνεται.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι λεφτά να βγάλει με τέτοια φορολογία? Μια ζημιά της προκοπής να του κάτσει με τα ενοίκια που λες κι έχει χασούρα για πόσο καιρό ακόμα...

• Like 1
Δημοσ.

Τι λεφτά να βγάλει με τέτοια φορολογία? Μια ζημιά της προκοπής να του κάτσει με τα ενοίκια που λες κι έχει χασούρα για πόσο καιρό ακόμα...

Τότε θα χρωστάνε οι πιο πολλοί, άρα πάλι μέσα μπαίνει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Άρα δεν το νοικιάζει και gg... :P

Οι τιμές που έδωσες πάντως είναι για συγκεκριμένες περιπτώσεις που κοιτάνε αυτοί με τους μισθούς που ανέφερες. Αρκετά τετραγωνικά ή ακριβές περιοχές και μεζονέτες/μονοκατοικίες προφανώς είναι εκτός...

Δημοσ.

Άρα δεν το νοικιάζει και gg... :P

Οι τιμές που έδωσες πάντως είναι για συγκεκριμένες περιπτώσεις που κοιτάνε αυτοί με τους μισθούς που ανέφερες. Αρκετά τετραγωνικά ή ακριβές περιοχές και μεζονέτες/μονοκατοικίες προφανώς είναι εκτός...

Οι τιμές είναι για εμένα που παίρνω 800 και έχω 2 παιδιά, τώρα για παράδειγμα εσένα που βγάζεις 1800 προφανώς να δώσεις 350-450, με λίγα λόγια να κοιτάξουν οι ιδιοκτήτες τον άνθρωπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...