Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια lg 47LB670V και αυτα τα ηχεια http://www.skroutz.gr/s/334092/Genius-SW-G2-1-1250.html τα οποια τα ειχα στο pc, αλλά επειδη εβαλα στο pc τωρα ηχεια 5.1, μου μειναν στην ακρη. σκεεφτομαι λοιπον να τα βαλω στην τηλεοραση για καλυτερο ηχο (οχι οτι δεν εχει καλο ηχο αλλα σαν εξτρα αν θελω κατι πιο δυνατο καποια στιγμη). τα ηχεια αυτα ειναι για pc και η απορια μου ειναι αν θα μπορουσαν να συνδεθουν και να δουλευουν στην tv?

Δημοσ.

αν η τηλεόραση σου έχει 3.5mm jack η οπτική γιατί να μην δουλεύουν?

Δημοσ.

αν η τηλεόραση σου έχει 3.5mm jack η οπτική γιατί να μην δουλεύουν?

ναι δεν αντιλεγω οτι τα 5.1 καλυτερα για ταινιες. απλα στην τηλεοραση ποου εχω στο σαλονι δεν ξερω πως θα φτανουν πισω απο τον καναπε ωστε να εχω τα δυο απο πισω μου. (παντως και στον χωρο του pc εχω και εκει tv οποτε μπορουν και κει να χρηισμοποιηθουν για ταινιες.

τα 2.1 ειναι με 3.5 audio jack αλλά στην tv δεν ειδα κατι τετοιο ειναι η αληθεια. εχει οπτικη ινα αλλα τα ηχεια δεν εχουν οπτικη ινα.

Δημοσ.

εχει σε ενα σημειο που λεει pc-audio in
και εχει μια λευκη θυρα που λεει L/MONO και μια κοκκινη που λεει audio R.

Δημοσ.

εχει σε ενα σημειο που λεει pc-audio in

και εχει μια λευκη θυρα που λεει L/MONO και μια κοκκινη που λεει audio R.

οπότε κάνει ο αντάπτορας που έβαλα επάνω...

Δημοσ.

Ψαξε λιγο απο κατω(ισως και στο πλαι) απο την tv, πρεπει να εχει μια υποδοχη 3,5mm για ακουστικα.

Μπορεις να βαλεις τα ηχεια σου εκει πανω απευθειας

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν το εχω κανει ακόμα....δεν προλαβα.... τελικα λεω να βαλω τα 5.1 στην tv μιας και στο pc εχω headset και δεν τα πολυ δουλευω...για 5.1 εχω τα logitech z506. Αυτα πως τα συνδεω για να παιζουν 5.1 στην tv? παλι με το κοκκινο ασπρο καλωδιο ή αλλιως?

Δημοσ.

λοιπον, σημερα που βρηκα χρονο, συνεδεσα τα logitech z506 στην τηλεοραση του σαλονιου βαζοντας το πρασιονο 3.5mm audio jack απευθειας στην θυρα των ακουστικων και δουλεψαν..το ερωτημα ειναι το εξης, επειδη στην συσκεαυασια ελεγε για καθε συνδεση τι να βαλεις, για τηλεοραση ελεγε το κοκκινο και ασπρο (αυτο που λεγαμε παραπανω). μηπως παιζει ρολο για 5.1 αυτο? ή θα ειναι το ιδιο ακριβως με τωρα που εβαλα το πρασινο audio jack στη θυρα των ακουστικων της tv? γενικα θελω να εχω 5.1

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν κανω λαθος παιζουν ολα ναι. τωρα βεβαια αν χρειαζεται να παρω το ανταπτορακι αυτο το ασπρο κοκκινο που ειχαμε πει, μιας και στη συσκευασια ελεγε ετσι δεν εχω θεμα...(παιζουν ωστοσο στην θυρα των ακουστικων) αλλά αν θα ειναι καλυτερα με εκεινο το ανταπτορακι το παιρνω... εβαλα και καποια 5.1 surround tests, νομιζω σωστα δουλευε αν και δεν ειμαι απολυτα σιγουρος... σε μουσικη παντως που ετυχε να το δω στην tv παιζει απο τα 2 μπροστα και το μεσαιο η μουσικη και στα 2 πισω ακουγεται ενας backround ηχος.

Δημοσ.

σε μουσικη παντως που ετυχε να το δω στην tv παιζει απο τα 2 μπροστα και το μεσαιο η μουσικη και στα 2 πισω ακουγεται ενας backround ηχος.

έτσι πρέπει να γίνεται.σε κανένα θρίλερ θα καταλάβεις και τον "backround" ήχο αρκετά καλά :P  μια χαρά είσαι... 

ο αντάπτορας δεν θα αλλάξει κάτι στον ήχο η στην ποιότητα αυτού. απλά στο manual λέει για συνδεση στην tv με rca (κοκκινο/ασπρο) γιατί δεν θα πρότειναν να κλείσεις την 3,5 θύρα που είναι για ακουστικά.. 

απλά δές να τα βάλεις σωστά στον χώρο ωστέ να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα, ρίξε και μια ματιά στον οδίγο για ηχεία που έβαλα στο spoiler του ποστ #2

Δημοσ.

έτσι πρέπει να γίνεται.σε κανένα θρίλερ θα καταλάβεις και τον "backround" ήχο αρκετά καλά :P  μια χαρά είσαι... 

ο αντάπτορας δεν θα αλλάξει κάτι στον ήχο η στην ποιότητα αυτού. απλά στο manual λέει για συνδεση στην tv με rca (κοκκινο/ασπρο) γιατί δεν θα πρότειναν να κλείσεις την 3,5 θύρα που είναι για ακουστικά.. 

απλά δές να τα βάλεις σωστά στον χώρο ωστέ να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα, ρίξε και μια ματιά στον οδίγο για ηχεία που έβαλα στο spoiler του ποστ #2

Ωραια...αρα μενω με αυτην την συνδεση στη θυρα των ακουστικων αφου ειναι το ιδιο και δεν θα εχει διαφορα... αυτο που με ενοιαζε ειναι αν θα εχει διαφορα με το κοκκινο/ασπρο rca. κατι αλλο στην θυρα των ακουστικων, το audio jack των ηχειων δεν κουμπωνει καλα, δηλαδη αν το γυρισεις με το χερι ειναι σαν να μην εχει κουμπωσει καν, αλλά παιζει κανονικα οπως ειπα πριν. παιζει ρολο αυτο? θα επρεπε να κουμπωνει κανονικα οπως στο pc ας πουμε?

τωρα οσον αφορα το πως θα στηθουν στο χωρο, δεν εχω και τεραστιες επιλογες. μοιαζει λιγο με τη φωτογραφια αυτου που εχει μεσα στο spoiler για τα 5.1 το πως τα εχω. αλλά τα εχω πιο κοντα απο οτι δειχνει. δηλαδη στην μεση της tv το μεσαιο, δεξια και αριστερα τα μπροστα ηχεια και οταν θελω να ακουσω 5.1 θα μεταφερω τα πισω στο δεξι και αριστερο μπρατσο του καναπε. δεν εχω τοιχο απο πισω για να τα καρφωσω ειναι στη μεση ο καναπες και το να βαλω δυο βοηθητικα τραπεζακια δεξια και αριστερα θα κλεισουν το χωρο αρκετα. γιαυτο λεω να τα μεταφερω οταν ειναι για 5.1 και να τα βαζω στα μπρατσα του καναπε...δεν νομιζω να εχει διαφορα.

Δημοσ.

λογικά είναι η θύρα της τηλεόρασης λίγο μεγαλήτερη, μένεις όπως είσαι και αν δείς ότι υπάρχει πρόβλημα (κουνιέται με το παραμικρό κτλ) πέρνεις εναν αντάπτορα απο 3,5mm σε RCA.. 

για τα πίσω ηχεία δές καμία βάση σαν αυτή http://www.emimikos.gr/SS-01/  γιατί κατά 90% θα τα ψάχνεις στο πάτομα άν σηκωθεί/κουνηθει κανείς απότομα. και θα είναι και πολύ κοντά σε εσένα. πρέπει να έχουν κανένα μέτρο + απόσταση απο τον καναπέ για να πάρεις το μέγιστο του ήχου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...