fisikok32 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Πρόσφατα έκανα μια αγορά απο το amazon.de και την επόμενη μέρα μου ήρθε το παρακάτω e-mail και κλείδωσε και ο λογαριασμός μου: ------------------ Guten Tag,um Ihre Bestellung weiter bearbeiten zu können, benötigen wir Ihre Unterstützung beim Abgleich Ihrer Zahlungsdaten. Der Zugang zu Ihrem Kundenkonto ist während dieser Prüfung vorübergehend nicht möglich. Bitte eröffnen Sie bis zum Abschluss der Überprüfung kein neues Kundenkonto.Ihre Bestellung wird 3 Tage für den Datenabgleich aufrechterhalten. Nach Ablauf dieser Frist wird Ihre aktuelle Bestellung automatisch storniert.Bitte lassen Sie uns eine aktuelle Kreditkartenabrechnung zukommen, aus der Folgendes hervorgeht:- der Karteninhaber- die Kreditkartennummer- die gespeicherte RechnungsadresseGeben Sie bitte Ihre Bestellnummer und Ihre E-Mail-Adresse an, um die Bearbeitung innerhalb von 24 Stunden zu gewährleisten.Unsere Faxnummer finden Sie auf der Hilfeseite von Amazon.de:www.amazon.de/faxSollten Sie keinen Zugang zu einem Faxgerät haben, so können Sie uns die Kreditkartenabrechnung per Post an folgende Adresse senden:Amazon.de GmbHAbteilung: Adressen-BestätigungGewerbepark D55D-93059 RegensburgNach erfolgter Überprüfung benachrichtigen wir Sie per E-Mail.Wir hoffen auf Ihr Verständnis für diese Sicherheitsmaßnahme, die zum Schutz unserer Kunden durchgeführt wird.Freundliche GrüßeAmazon.dehttp://www.amazon.de ---------------------------------------- Για ποιό λόγο να μου ζητάει ξανά στοιχεία και με φαξ μάλιστα ; Εχουν περάσει πάνω απο 3 ημέρες αλλά πρόσβαση στον λογαριασμό μου δεν έχω . Μπορώ με κάποιο τρόπο να ακυρώσω την παραγγελία ;
isay Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Τα ζητά για επιβεβαιωση https://www.reddit.com/r/amazon/comments/5obh1r/account_suspended_credit_card_statement_needed/ Οπως γράφει και στο μηνυμα που σου εστειλα, η παραγγελία σου θα περιμενει 3 ημερες και μετά θα ακυρωθεί αυτόματα. Βέβαια διαβάζω σε κάποια sites οτι το confirmation παιρνει πάνω απο 3 ημέρες, οποτε ετσι κι αλλιως χλωμο να προλαβεις την παραγγελία
fisikok32 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 καλά , όμως ζητάει επιβεβαίωση με φαξ ; δεν μπορούσαν να βρουν άλλο τρόπο ; Τέλος πάντων έχουν περάσει σχεδόν 6 ημέρες από την παραγγελία και εγώ δεν έκανα την επιβεβαίωση , αλλά ο λογαριασμός μου είναι ακόμα κλειδωμένος και δεν γνωρίζω αν τελικά η παραγγελία ακυρώθηκε ή έχει παγώσει .... Για την ακρίβεια δεν με ενδιαφέρει πλέον η παραγγελία αλλά πως τους ενημερώνω ;
NikosKallithea Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Αν δεν κανεις την επιβεβαίωση μην περιμένεις να στο ξεκλειδώσουν, οι κάρτες που εχεις συνδεμένες είναι στο όνομα σου;
fisikok32 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 ναι . Τα στοιχειά κάρτας και λογαριασμού είναι όλα δικά μου. Γιατί να μου ζητάει όμως επιβεβαίωση ; με τον ίδιο λογαριασμό έκανα παραγγελία και από amazon.co.uk και δεν υπήρχε πρόβλημα . Θεωρώ ότι δεν είναι ασφαλές να στείλω με φαξ τόσο σημαντικές πληροφορίες . κάνω λάθος ; Υπάρχει κάποιος που έχει λογαριασμό στο amazon.de να μου πει εάν είχε περάσει την ίδια φάση επιβεβαίωσης;
bisbaa Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 παιδια ερωτησουλα επειδη εχω χασει τα δρομενα λιγο,τα capital controls ισχυουν? σκευτομαι να κανω μια αγορα απο amazon.de και απο οσο ξερω πληρωνεις κατευθιαν με τραπεζικο λογαριασμο ... δεν το εχω ψαξει τι παιζει γενικα με το amazon.... επισης την paypal μπορουμε να την φορτωσουμε πλεων κατευθιαν η χρειαζεται request?
slk200gr Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 καλά , όμως ζητάει επιβεβαίωση με φαξ ; δεν μπορούσαν να βρουν άλλο τρόπο ; Τέλος πάντων έχουν περάσει σχεδόν 6 ημέρες από την παραγγελία και εγώ δεν έκανα την επιβεβαίωση , αλλά ο λογαριασμός μου είναι ακόμα κλειδωμένος και δεν γνωρίζω αν τελικά η παραγγελία ακυρώθηκε ή έχει παγώσει .... Για την ακρίβεια δεν με ενδιαφέρει πλέον η παραγγελία αλλά πως τους ενημερώνω ; η παραγγελια σου σιγουρα εχει ακυρωθει,εγω 10 χρονια ψωνιζω απο εκει και οχι δεν μου εχει συμβει κατι τετοιο ,μονο οταν καποια στιγμη ειχε ληξει η καρτα μου απλα εβαλα την καινουρια και ημουν οκ ,ετσι οπως φαινεται το πραγμα ειναι σαν να συμβαινει κατι με την καρτα σου ,σαν να εχει μπλοκαριστει απο την τραπεζα ,παντως εαν δεν μου ελεγες οτι πραγματι εχει μπλοκαριστει ο λογαριασμος σου θα ελεγα οτι συμβαινει κατι πονηρο ,μου ειναι αδιανοητο να σου ζητανε πληροφοριες καρτας μεσο φαξ η ταχυδρομειο ,πολλες φορες (πανω απο 7 ) μου εχει ερθει μαλ για να επιβεβαιωσω πληροφοριες λογαριασμου και καρτας και ειχε λινκ για αμαζον που με εβγαζε σε σελιδα αμαζον (που ηταν μαιμου ) καθε φορα το εστελνα στο αμαζον και μου απαντουσαν οτι οδεποτε δεν θα μου ζητησουν κατι τετοιο με μαιλ αλλα οτι ολες οι αλαγες γινονται μεσο του λογαριασμου που εκει μπαινω μεσα απο το επισημο σιτε και οχι απο λινγκ
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 ναι . Τα στοιχειά κάρτας και λογαριασμού είναι όλα δικά μου. Γιατί να μου ζητάει όμως επιβεβαίωση ; με τον ίδιο λογαριασμό έκανα παραγγελία και από amazon.co.uk και δεν υπήρχε πρόβλημα . Θεωρώ ότι δεν είναι ασφαλές να στείλω με φαξ τόσο σημαντικές πληροφορίες . κάνω λάθος ; Υπάρχει κάποιος που έχει λογαριασμό στο amazon.de να μου πει εάν είχε περάσει την ίδια φάση επιβεβαίωσης; Συνήθως συμβαίνει όταν υπάρχει κάποια αναντιστοιχία των στοιχείων της κάρτας με του λογαριασμού. Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη αν δεν πάρεις τηλέφωνο. Επίσης, η γραμμή του φαξ τους (τουλάχιστον πριν κανένα εξάμηνο) δεν λειτουργούσε.
soc2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Ηθελα να ανοιξω ενα θεμα με ιδιο ονομα, αλλα για λιγο διαφορετικο προβλημα, οποτε προς το παρον το στελνω εδω. Σε 3 παραγγελιες που αφορουσαν το amazon.de εχουν κανει διαφορα "λαθη" Οι 2 με εξωτερικους συνεργατες Στις ροδες απο καροτσακι παιδιου ενω ειχα παραγγειλει με σαμπρελα μου στειλαν τις απλες, αλλα το support δεν ειχε σχεση με επιπεδο amazon Αντι για 3 ζευγαρια απο πατους στειλανε 3 πατους.... Και ενα καινουργιο καθισματακι που ειχα παρει με πωλητη, το amazon.co.uk, αλλα ηρθε απο amazon.de, ηταν ανοιγμενο και χωρις οδηγιες χρησης Ενω εχω αγορασει και απο αλλα ευρωπαικα amazon, το συγκεκριμενο ειναι λιγο επιρρεπες στα λαθη , εχει παρατηρησει κανεις κατι παρομοιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα