Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, χρειάζομαι έναν φοιτητικό αριθμό στην vodafone. Εγώ δεν μπορώ να βγάλω(το γιατί δεν είναι το point) και είδα σε διάφορες αγγελίες σε γνωστές σελίδες ότι πουλάνε φοιτητικούς αριθμούς σε ονόματα άλλων για 20-25€. Εμένα δεν με χαλάει η τιμή, μπορώ να τα διαθέσω. Έχει δοκιμάσει κανείς να αγοράσει αριθμό? τι πιθανότητες υπάρχουν να μου τον απενεργοποιήσει την επόμενη ημέρα? 

Δημοσ.

Οι πιθανοτητες ειναι 7,84%  σε Vodafone 4.12% σε Cosmote και δυστηχως αυξημενες στην wind με 14,32%.

Σοβαρα τωρα , που να ξερουμε τις πιθανοτητες. Ειναι ρισκο , εαν δεν σε νοιαζουν τα 20-30-40 ευρω ρισκαρε το, αλλιως μη οντας φοιτητης δεν θα δικαιουσαι απλως το πακετο οπως και η πλειοψηφια των Ελληνων.

Εαν ντε και καλα θελεις φοιτητικο σου προτεινω να βρεις απο κανεναν φιλο -γνωστο -ανιψι , διοτι ο αλλος μπορει να το κανει επαγγελμα αυτο και αφου δικαιουται μονο ενα φοιτητικο ανα παροχο να διαγραφει το νουμερο και φτου απο την αρχη.

Δημοσ.

Στην Cosmote που γνωρίζω, μπορεί ένας φοιτητής να περάσει φοιτητικό πρόγραμμα σε νούμερο που ανήκει σε άλλον. Οπότε έτσι διασφαλίζεται ο αγοραστής.

Δημοσ.

Αυτά τα καρτοκινητά που βλέπεις να πωλούνται σε αγγελίες είναι -μάλλον αποκλειστικά- Wind. Και δεν είναι πραγματικά "φοιτητικά" άσχετα με το αν έχει επικρατήσει να λέγονται έτσι, παρά μια προσφορά που έδινε μέσω promotion η Wind με πανομοιότυπες παροχές με τα γνήσια φοιτητικά σε οποιονδήποτε. Είναι προενεργοποιημένα και ταυτοποιημένα (γιατί η προσφορά έχει λήξει πλέον) στο όνομα του promoter. Του δίνεις φωτοτυπία ταυτότητας και σου το μεταβιβάζει. Εγώ δεν θα έμπλεκα. Όχι για να μην τυχόν μου κόψει τη σύνδεση (δεν έχει λόγο να το κάνει αυτό), αλλά γιατί δεν θα εμπιστευόμουν αντίγραφο της ταυτότητάς μου στον οποιονδήποτε τυχαίο ιδιώτη.

Δημοσ.

Αν θελήσεις wind "φοιτητικό" είναι μία προσφορά

Δεν είναι ακριβώς φοιτητικό

1500' προς όλους και 2.5gb internet με 8.54€ το μηνα,με δυνατότητα ενεργοποίησης του πακέτου 2 φορές των μήνα.

+Δωράκι μέσω της εφαρμογής κάθε βδομάδα είτε 60 μηνύματα,είτε 20' προς ολους,είτε 150mb internet.

Τώρα από τιμές από 25€ μέχρι 35€ κοστίζει η καρτουλα με το συγκεκριμένο και το βάζεις στο όνομά σου κανονικά όπως κάνεις στο κατάστημα όταν είσαι φοιτητής με το πάσο σου (και ας μην εχεις ;) )

Το ξέρω επειδή πολλοί φίλοι και γνωστοί μου το έκαναν και έτσι γλύτωσαν συμβόλαια κτλπ (και δεν ήταν φοιτητές :) )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...