Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρα πολλες επιλογες και προτασεις.θα κοιταξω και τον ryzen συνδυαστικα με τα υπολοιπα.

η αληθεια ειναι πως δεν βιαζομαι να το "χτισω" οποτε μπορω να περιμενω να μαζεψω κανα φραγκο παραπανω να στησω ενα μηχανημα που δεν θα χρειαστει συντομα αναβαθμιση

σας ευχαριστω ολους για τον χρονο και την διαθεση να βοηθησετε

O Ryzen ειναι πιο δυνατος απο αλλους που αναφερθηκαν και με καλες θερμοκρασιες για τη κατηγορια του αλλα δε ξερω αν ειναι καπως υπερβολη για σενα.Εσυ ξερεις.

Τρελή διαφορά στις τιμές!!! Από το Φ.Π.Α. είναι μόνο;

Μπα οχι.

Δημοσ.

Μπα οχι.

Αλλά; Δεν υπονοώ ότι φταίνε πάντα οι καταστηματάρχες να το τονίσω αυτό, όμως έχω απορία γιατί τόσο μεγάλες διαφορές κάποιες φορές σε τιμές προϊόντων τεχνολογίας;

Δημοσ.

Αλλά; Δεν υπονοώ ότι φταίνε πάντα οι καταστηματάρχες να το τονίσω αυτό, όμως έχω απορία γιατί τόσο μεγάλες διαφορές κάποιες φορές σε τιμές προϊόντων τεχνολογίας;

Ενα ρολο παιζει και το μεγεθος της αγορας,ο ανταγωνισμος και τι πωλησεις μπορει να πετυχει..Αλλα ειμαστε off-topic.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Δημοσ.

Ναι οκ φαίνεται, πούλα την κάρτα γραφικών και μείνε μη τα HD530 του 6100 (είναι καλύτερα από την GT710...). Και πρόσθεσε άλλη μια ίδια 4άρα ram οπωσδήποτε. 

Δημοσ.

Εχει ηδη δύο μνημες...

Δηλαδή έχει τις 2 hyperx; Οκ τότε. Απλά όταν χρειαστείς παραπάνω ram αναγκαστικά θα πρέπει να πάρεις άλλο ζευγάρι κ να πουλήσεις το υπάρχων. 

Δημοσ.

Ναι τις εχω απλα παρελειψα να το αναφερω.... νομίζω για την ελαφρια χρηση που το θελω θα με καλυψουν για αρκετο καιρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...